ZX12R TOP CASE, nosič pro zadní kufr

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
Kamazoil

Příspěvek od Kamazoil » stř úno 04, 2009 13:15:42

GEORG píše:když si chceš hyzdit motorku kuframa, tak tam dej maximálně boční kufry, vrchní je hnus.
Otázka je, kolik věcí s sebou standardně vozíš a na jaké vzdálenosti.
Brašny taky nejsou špatné, vypadají líp. Kufry jsou pro delší cestování vhodnější.

G.
Mám tašky ještě s Blacka, ale ty se opřou o výfuk, tak jestli mám řešit nové tašky, nebo kufry, raději kufry.
Vezeme s sebou vše potřebné a na jeden zátah mám nejvíc 1000 km do Říma. Jsem zvědav jak to půjde na 12-ce.

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » stř úno 04, 2009 20:34:17

Kamazoil píše:no jo, máš pravdu, teď jsem koukal na mildu, on si to dělal sám a vypadá to moc pěkně, je to kluk šikovnej, už jsem mu písnul, jestli by nebyl tak hodnej a nespíchnul to i na ZX12R
Já si dělal jen držáky bočních, s tím horním jsem to koupil,top je origo...
Udělat Ti to můžu,ale jde o to jak!!!Rozměry kufru,kotevní místa na motorce.... Podle mě se vyplatí koupit originál.Spousta vymejšlení a pakárny - který se vyplatí řešit až při více kusech...

Když dělám pro sebe a neměl bych do čeho píchnout,což se mi nestalo patnáct let,tak si můžu hrát s držákem za 2tisíce dvacet hodin,ale takhle ho i já radši koupím,protože za tu dobu vydělám nejméně 3x tolik....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Roman - ZX12
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Roman - ZX12 » čtv úno 05, 2009 00:52:04

no co se da na 12ku koupit jsem zatim objevil GIVI jenom top, a dalsi asi dva drzaky spis na pouziti pavouka na top,
zbytek se asi musi resit na miru, nechat udelat.

ty Corbin vidim poprve, to je zajimave udelany :D
holt cestak vypada jinak :lol:
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)

Odpovědět