Aš-Jablunkov
Přátelé, berte to tak, jak psal Tom-k něčemu co má stanovený jistý pravidla se chceme přidat, dobrovolně, a tudíž se od nás očekává, že ty pravidla budeme taky respektovat. Budu za sebe moc rád, když tam bude jak Honza, tak Mára, ale nechci se dočkat nějakejch dohadů v kempech, a pak na vás koukat přes plot, to by se jaksi vytratila ta pohoda. Takže bych tuto bezpředmětnou diskusi ukončil. Pár místeček je pořád ještě k registraci, tak hola na to!!!
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo z nás nepojede žádný závod. Je to sice takovej nepsanej "duch" akce, ale podle toho, jak to vidí účastníci, tak o závodění (až na pár exotů) si myslím, že nepůjde obecně!KankX píše:...ja nechci jez zadny zavod...

Prostě fajn víkend se super výletem, kterej až na benzín skoro nic nestojí...tak proč vymejšlet kejkle kdo, kde, jak,... se připojí jak křen, kterej neměl do letňáku na lístek a tak bude koukat "za plotem"...?!

Jsem rád, že zde přihlášení jsou i úspěšně registrovaní, ikdyž abych pravdu řekl, čekal jsem, že účast CKC bude podstatně četnější z řad skalních...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja to nechci jet cele, mam to najeto milionkrat ani asi nebudu mit cas se opijet po kempech... jen se hodlam nekde pripojit chvili se s vami svezt, pripadne poobedvat a zase odpojitLadis píše:Nikdo z nás nepojede žádný závod. Je to sice takovej nepsanej "duch" akce, ale podle toho, jak to vidí účastníci, tak o závodění (až na pár exotů) si myslím, že nepůjde obecně!KankX píše:...ja nechci jez zadny zavod...![]()
Prostě fajn víkend se super výletem, kterej až na benzín skoro nic nestojí...tak proč vymejšlet kejkle kdo, kde, jak,... se připojí jak křen, kterej neměl do letňáku na lístek a tak bude koukat "za plotem"...?!Proč si to neužít s celou srandou, která myslím, že za to stojí...?!
Jsem rád, že zde přihlášení jsou i úspěšně registrovaní, ikdyž abych pravdu řekl, čekal jsem, že účast CKC bude podstatně četnější z řad skalních...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Určitě se bude jednat o zajímavou akci, ovšem nechápu kde v Jablunkově chtějí kempovat! Je tady jen jeden pořádný kemp, ovšem horských chat které poskytují ubytování je tady v okolí více.Druhá věc která mě zaráží je teoretická trasa.My když si chceme zajezdit používáme dálnici a obchvaty (mimo dálnici Frýdek-Č.Těšín bývá dost kontrol) a Třinecko je jedná velká kontrola!! Při takovém množství strojů nevěřím, že se neobjeví!Ladis píše:Tak ještě startovní čísla 166 a 177, DO TO HO!

mojky ZX6R-98
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jablůnkov je pouze cíl cesty a obě trasy jsou pouze "ilustrační", zbytek je záležitost organizátorů akce...mojky píše:Určitě se bude jednat o zajímavou akci, ovšem nechápu kde v Jablunkově chtějí kempovat! Je tady jen jeden pořádný kemp, ovšem horských chat které poskytují ubytování je tady v okolí více.Druhá věc která mě zaráží je teoretická trasa.My když si chceme zajezdit používáme dálnici a obchvaty (mimo dálnici Frýdek-Č.Těšín bývá dost kontrol) a Třinecko je jedná velká kontrola!! Při takovém množství strojů nevěřím, že se neobjeví!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- Roman - ZX12
- Easy slider
a vo tom to je ... já se klidně skontrolovat nechám, třeba 100x za těch 650 kilákůmojky píše:Určitě se bude jednat o zajímavou akci, ovšem nechápu kde v Jablunkově chtějí kempovat! Je tady jen jeden pořádný kemp, ovšem horských chat které poskytují ubytování je tady v okolí více.Druhá věc která mě zaráží je teoretická trasa.My když si chceme zajezdit používáme dálnici a obchvaty (mimo dálnici Frýdek-Č.Těšín bývá dost kontrol) a Třinecko je jedná velká kontrola!! Při takovém množství strojů nevěřím, že se neobjeví!Ladis píše:Tak ještě startovní čísla 166 a 177, DO TO HO!
bude pr.el
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<