ZRX III.
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
taky jsem se na to díval: eSkovej Rex byl už jednou po laku...tyhle barvy origo nebylyzdenek píše:Je to u Plzně, čekam na detailní fotky poškozenýho chladiče a toho motoru. Pan si dáva na čas. Ohledne nadrže, mam pocit že v originále se takováhle barevná kombinace nevyskytovala, ale odbornik na eSka zrovna nejsem, takže co ty na to Mildo?milda píše:Neznám!!zdenek píše:ne že mi ho vyfouknete![]()
jen 370 kilaku od Olomouce, hmm, toš tomu řikam za rohem. Viděl ho nekdo na vlastní bulvy, ma ceskou spz a z okoli Plzně. Co Mildo, neznáš??
To je Doubravka-část Plzně nebo Doubravka,kde má garáž Doktor?
Nebo ještě varianta C ?
Pokud je to poblíž mohl bych zkouknout a nafotit!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
jak pise Doktor ...nema a podle me ani nema cenu, davalo se to do starych aut kdy pist postupne soustruzil motorDoktorZRX píše:Mildo, magnetickej šroub to nemá. Kdyžbys tu výměnu oleje bral takhle důkladně, tak bys musel ještě propláchnout motor před novým olejem. Ten magnetickej výpustní šroub jsem viděl u auta a byl plnej malinkatejch špon.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Prostě pořádnej motor nedělá špony....
Ale na škodu by to taky být nemělo....Bojužel z estetického hlediska je to zbytečné,tudíž si za cenu šroubku koupím několik litrů benzínu....
Zas až tak poctivě s výměnou oleje do toho nejdu...Ani bych si to nelajznul,na starej škodovce se vyplachovalo vyplachovacím olejem...To bych do RExe nedall...Chudák spojka...
Tak a ještě dotak z oboru elektro:
Už jsem zrealizoval zásuvku -na zapalovač (a to jsem přestal kouřit
)
Jak poznám drátky ,ke kterejm to připojit?
Je to origo asi z Louise a až k baterce kablíky nedosáhnou.Pojistku to má...
Ale na škodu by to taky být nemělo....Bojužel z estetického hlediska je to zbytečné,tudíž si za cenu šroubku koupím několik litrů benzínu....
Zas až tak poctivě s výměnou oleje do toho nejdu...Ani bych si to nelajznul,na starej škodovce se vyplachovalo vyplachovacím olejem...To bych do RExe nedall...Chudák spojka...
Tak a ještě dotak z oboru elektro:
Už jsem zrealizoval zásuvku -na zapalovač (a to jsem přestal kouřit
Jak poznám drátky ,ke kterejm to připojit?
Je to origo asi z Louise a až k baterce kablíky nedosáhnou.Pojistku to má...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tohle tady asi ještě nebylo?? Jsem vyjevenej z předního světla! Co to jee? http://cz.youtube.com/watch?v=8IyoayFksS4
S tou zásuvkou...Taky jsem myslel,že to dám na baterku,má to i krásná očka,která by na kontakty pasovala,ale asi je ZRX moc dlouhý...
Otázka je, jestli nastavit dráty a jít na baterku nebo to zapojit jinde.
S tou zásuvkou...Taky jsem myslel,že to dám na baterku,má to i krásná očka,která by na kontakty pasovala,ale asi je ZRX moc dlouhý...
Otázka je, jestli nastavit dráty a jít na baterku nebo to zapojit jinde.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
mildo, asi záleží kdy a na co budeš zásuvku využívat. podle popisu ji chceš mít na kapotě. já ji mám pod sedlem napájenou přímo z baterky (to dá rozum na N
).
pokud bych ji vytahoval někam ven, tak bych vzal šťávu ze žárovky parkovačky (tak jak to mám udělané u vyhřívaných rukojetí). zásuvka bude funkční jen když budou svítit parkovačky = s klíčkem. nehrozí to, že ti někdo u zaparkované motky vyzkratuje, vybije baterku. pro navigaci nebo nabíjení mobilu za jízdy použitelné. na druhou stranu pokud se budeš chtít v kempu dívat třeba na tv, budeš u toho muset svítit
pokud bych ji vytahoval někam ven, tak bych vzal šťávu ze žárovky parkovačky (tak jak to mám udělané u vyhřívaných rukojetí). zásuvka bude funkční jen když budou svítit parkovačky = s klíčkem. nehrozí to, že ti někdo u zaparkované motky vyzkratuje, vybije baterku. pro navigaci nebo nabíjení mobilu za jízdy použitelné. na druhou stranu pokud se budeš chtít v kempu dívat třeba na tv, budeš u toho muset svítit
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Blatník
Ještě k tomu blatníku. Já jsem koupil na podzim tento http://www.rdmoto.cz/eshop/Kawasaki/ZRX ... marx/31472
Ještě nebyla možnost ho vyzkoušet
Provedení, uchycení a pohled na Rexe - SUPER. Doufám, že bude i funkční. Hlavně mi šlo o to, aby to chránilo kyvku a tlumiče.
Ještě nebyla možnost ho vyzkoušet
ZRX 1200 R '01 & GPZ 500 S '94