Nevsiml jsem si, ze by to co me rikate bylo na hovno. A taky nevim proc bych mel poslouchat jen Vas. Myslim, ze jsem dost starej na to, abych si informace sehnal od Vas i od jinych a po urcitych zkusenostech si udelal na vec svuj nazor, ktery ne vzdy musi byt shodny s tim tvojim. to zaprve. Pokud sis vsiml, tak jsem tu nikde nerekl, ze to co rikas neni pravda. Pokud ti to nestacilo naznacit poprve. Viz. moje mas pravdu, ale ja se tesim na to a to. A musel si zase rict, jen to spatny. Sam vis, jak psani na netu zkresluje. To, ze mas o me takove mineni je max. tim, ze za posledni rok jsme se videli asi dvakrat a to si me myslim ani nevidel jezdit. Max. z fotek a z toho co tu placame. Az si se mnou zajezdis a pobavime se na okruhu, tak posud jestli je me 12 nebo ne

a jestli ziju mimo realitu. Svych starosti mam dost a to ze se chci na netu podelit s kamarady, ktere vidim min casto, nez bych chtel, hlavne o tech radostech neznamena, ze ta mince nema i svuj rub. Hawk. domluvil sem a dal uz nereaguju, pze jak uz jsem trikrat rekl, je tahle debata uplne zbytecna, jako vsechny dohady tady na netu.