Elvis. je zpět
Tak jsem hledal jeste nejaky varianty pro ty konektory a nic jsem nenasel. Ale za to jsem se dostal na zajimavy odkaz:
http://www.autodoctor.cz/elektroupravy1.php
Jsou tam ty konektory, co me doporucoval Cert, ale co me zaujalo nejvic, je to, ze je na tech strankach odkaz na CKC. Kdo to ma na svedomi?
Pekny kluci, pekny 
http://www.autodoctor.cz/elektroupravy1.php
Jsou tam ty konektory, co me doporucoval Cert, ale co me zaujalo nejvic, je to, ze je na tech strankach odkaz na CKC. Kdo to ma na svedomi?

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
no zatim jsem resil co bylo potreba poshanet a uz je vetsina domluvena.... ted nechavam markovi klid, aby se dal dokupy s jeho vazy a az bude fit, vlitnem na ten lak
po laku pujde moto jeste do toho servisu na nachystani na jaro a bude hotovo. Krom laku nas ceka dodelat ten drzak spz a par drobnosti, ale to myslim zvladnem za vikend u Marka a pak moto poputuje do Prahy do servisu 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Uz mam komplet nachystany hadry. Kombi pad prezila jen s trosku osoupanym lakem, takze sla pres zimu jen na cisteni + impregnaci do psi. Helma ma novy plexi, to puvodni bylo odreny, tak slo pryc. Rukavice maj prisity protektory dlani, ktery sem vozil sezonu jen s sebou a ne na rukavicich a botky maji zas novou podrazku a to co povolilo je opet zasito.
Takze motoobleceni mame komplet 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Chceš foto jak to pokračuje? Tak tady jeZRX 1984 píše:Nazdárek, občas sem kouknu a čekám další fota, jak pokračuješ??? A nové fotky tady nejsou)) Tak jak to pokračuje?

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kolinko mas pekny, to jo... jen ten copanek nic mocmarek píše:Chceš foto jak to pokračuje? Tak tady jeZRX 1984 píše:Nazdárek, občas sem kouknu a čekám další fota, jak pokračuješ??? A nové fotky tady nejsou)) Tak jak to pokračuje?
. Pokračuje to tak, že čekáme až budu mít použitelné kolínko, teď se nic moc dělat nedá. Mimochodem, je to poslední fáze opravy končetiny po cestě ze Skalky před 2 roky (tenkrát sebou Gina škrábla a já to nesložil jenom za cenu celkové destrukce kolene).

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Roman - ZX12
- Easy slider
prijemne doleceni a prijemnou rehabilitaci s dobrym koncem...kamarademarek píše:Chceš foto jak to pokračuje? Tak tady jeZRX 1984 píše:Nazdárek, občas sem kouknu a čekám další fota, jak pokračuješ??? A nové fotky tady nejsou)) Tak jak to pokračuje?
. Pokračuje to tak, že čekáme až budu mít použitelné kolínko, teď se nic moc dělat nedá. Mimochodem, je to poslední fáze opravy končetiny po cestě ze Skalky před 2 roky (tenkrát sebou Gina škrábla a já to nesložil jenom za cenu celkové destrukce kolene).

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!