...to je jenom blbe vyfocenymilda píše:Ty originál jsou jako plácačky na mouchy!!!
ZRX III.
- blackbiker
- Easy rider

toš to ja sem byl nucen sahnout po zrcatkach z panelky 250, po nedobrovolném odstrojeni origo a budiku a kaple zustalo jen lešení a na jeho koncích dve díry pro držení kapličky, jako stvořené prave pro tyto špígly... a bez nejakých úprav. videl sem hovno ale byly tam
Jinak ten modrej Rex je mazel
Jinak ten modrej Rex je mazel
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
k tématu:
prodám zrcátka (jsou levý Karbon /obě za 500Kč+poštovné...důvod - objevil jsem černé, tak dám raděj černé...) kdo je chcete? jsou origo zabalené, nepoužité z Louise.)
obr:

ty co jsem objevil, se mi líbí nejvíc, nejsou jak plácačky, co tam teď mám (i když je tam vidět zatím:"I ever see best!" - fakt nejlepší funkce! - co na Ně KING???)
ty co jsem vyštrachal jsou za 18E kus:
z pola: GP1 art.nr.:50190003260 levé a 50190003270 pravé...
prodám zrcátka (jsou levý Karbon /obě za 500Kč+poštovné...důvod - objevil jsem černé, tak dám raděj černé...) kdo je chcete? jsou origo zabalené, nepoužité z Louise.)
obr:

ty co jsem objevil, se mi líbí nejvíc, nejsou jak plácačky, co tam teď mám (i když je tam vidět zatím:"I ever see best!" - fakt nejlepší funkce! - co na Ně KING???)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
kluci, jak to naroubujete na rexí páčky? já když sundal origo zrcadla, tak na mě čumí dřík se závitem a ne díra...666S999 píše:k tématu:
obr:
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...hele kdyz ma nekdo krivej nos, tak se musi fotit z jineho uhlu aby to nebylo tak videt... proste jsi to blbe vyfotil a bastablackbiker píše:jak blbe vyfoceny tyhle placacky tam takhle proste jsouKankX píše:...to je jenom blbe vyfocenymilda píše:Ty originál jsou jako plácačky na mouchy!!!
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak to si je sundal nejak divne... vsichni normalni maji na Rexovi po zrcatkach dirurudormi píše:kluci, jak to naroubujete na rexí páčky? já když sundal origo zrcadla, tak na mě čumí dřík se závitem a ne díra...666S999 píše:k tématu:
obr:
z pola: GP1 art.nr.:50190003260 levé a 50190003270 pravé...se tam musí šoupnout nějaký mezikus?
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Jj, Rudormi, přesně tak, musíš tu horní matku přes, aby do díry utáhl přes ten závit a z šroubu do. Tím pádem potom ta dolní matka je z a tím už to je!? Co na tom jako nechápeš??
Když už tady blbnem kolem zrcátek, mám dotaz na Doktora. Koupil jsem asi skoro úplně podobné zrcátka jako tam máš ty, to ochycení natáčení přes pružinu a šestku šroubek, nedělá to nějaké problémy, drží to dobře?
Když už tady blbnem kolem zrcátek, mám dotaz na Doktora. Koupil jsem asi skoro úplně podobné zrcátka jako tam máš ty, to ochycení natáčení přes pružinu a šestku šroubek, nedělá to nějaké problémy, drží to dobře?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
origo ZRCATKA
...komu se budou po tech vsech vymenach zrcatek doma valet ty originalni, pak bych o ty placacky mel zajem za nejakou symbolickou cenu
...nehlaste se vsichni 
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer