Mě osobně Gladius na obrázku nijak nezaujal, ale kdyby mi bylo o 20 míň, třeba bych na to koukal jinak

nehledě na to, že počkám se soudem až ho uvidím naživo.
Nechci tu propagovat Suzu nebo jinou značku, spíš tak jako nějak upozorňuju na to, že ostatní značky se snaží a přichází s novinkami jak na běžícím pásu. Kromě toho jak to tu už padlo, pořádají pro zákazníky komerční akce a vůbec, snaží se..
Mě zkrátka asi irituje, že tady pokud něco chceš, tak si objeď republiku když tu motorku chceš vidět na vlastní oči než ji koupíš, jakmile zaplatíš, tak jdi do hajzlu a šetři na novou.. I blbý první servis je placený, na okruhový den zapomeň, výstava nebude...
To že je nějaký klub který značku propaguje za svoje je fajn, ale pro zastoupení značky to neznamená nic. Čekal bych že třeba někdo ze zastoupení přijede na některý ze srazů, pronese pár slov, poděkuje za přízeň a rozdá pár propagačních papírů s fotkama toho co by nám rádi prodali...
No hodně vypovídá to co je v nadpisu tohohle vlákna - když i HD prodá téměř stejně motorek a to neprodává endura, supersporty, čtyřkolky, krosky... Asi dokáže svým zákazníkům dát víc, než jim potřást rukou když vysolí peníze na pult
Doufám, že příští ofiko importér Kawy bude lepší obchodník