Do motorky ČZ řetěz?
- Bosik
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Odpoledne sem tam volal a zrovna neho sem mel na drate asi 10min sme to probirali a nakonec sem objednal ČZ nejlepsi tridu co meli.Ono 5tikilo neni zase tak namahane tak by mel neco vydrzet.Navic Tsubaki se me zda hodne predrazenej bo treba rozvodak sem koupil original za 13kil a Tsubaki vyjde na 2tis
Kawasaki GPZ500S,r.v.92,US verze
- Bosik
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si dnes namontoval ČZ X-ring ORH a malem sem se pri rozebirani zhrozil.Predni kolecko ktere drzi na dvou sroubech a zajistovaci podlozce tak drzelo jen na jednom sroubu(druhy zrejme nekde uletel)a to jeste jen na pul zavitu
nekdy staci opravdu malo a nestesti je hned

- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, on se novej řetěz vždycky trochu vytáhne, ale to by měla být záležitost tak prvních 1000 km. Ale 4x napínat během 2500 km a ještě o půl otáčky (což se mi zdá docela dost) je docela hodně. Sám mám teď asi 14 dní novej D.I.D, mám teda ne něm ujeto jen asi 500 km, ale zatím jsem na něj nemusel šáhnout.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Bosik
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
mno psal sem tam maila ale zadna odpoved nedosla.po poslednim dosponovani mam najeto temer 1000km a retez docela drzi coz se i divim po predchozim sponovanivolkswagen píše:Zkus znovu zavolat Kreibichovi a zeptat se ho jestli to je normální. Myslím že ti poradí a vysvětlí
- wardo
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
nasiel som nieco o tych retaziach, teda aspon myslim
, http://www.retezy.info/index.php?menu=6 ... #clanek134 , clovek nikdy nevie comu moze verit
Bosik, menil si retaz doma? Bolo to zlozite? Niekde som cital ze je to vcelku jednoduche, cakam kym mi pride nova ret. sada a chystam sa aj ja to vymenit.
Mimochodom, objednaval som to z www.louis.de , mrknite. Co poviete na ceny? ... trebars aj retazove sady D.I.D. http://louis9.louis.de/katalog2006/pages/698.pdf , len skoda ze ja som objednal Reginu a zatial stihli zlacniet aj D.I.D
Bral som veci za 150 eur, postovne+balne+poistenie balika na Slovensko ma vyslo 26eur.

Bosik, menil si retaz doma? Bolo to zlozite? Niekde som cital ze je to vcelku jednoduche, cakam kym mi pride nova ret. sada a chystam sa aj ja to vymenit.
Mimochodom, objednaval som to z www.louis.de , mrknite. Co poviete na ceny? ... trebars aj retazove sady D.I.D. http://louis9.louis.de/katalog2006/pages/698.pdf , len skoda ze ja som objednal Reginu a zatial stihli zlacniet aj D.I.D

kawa ER-5 / 2001