Tak ty máš čas v posteli spát??matt píše:23tis? a co ta replika Ježka to musí být pálkamarek píše:Nedávno jsem se na to ptal (ale pak vyhrála úprava konfekční kombi od 4SR), a u toho essenu je základní cena tuším cca 23000,-matt píše:http://www.psihubik.cz/lang/cz/katalog_ ... t=1&id=269
hele nevíte někdo kde je napsaná cena??
já se nejbezpečněji cítím v posteli když spím
Kalhoty kůže vs textil
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- matt
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
jj pač jsem zatím svobodnej akorát o víkendu moc nespímmilda píše:Tak ty máš čas v posteli spát??matt píše:23tis? a co ta replika Ježka to musí být pálkamarek píše: Nedávno jsem se na to ptal (ale pak vyhrála úprava konfekční kombi od 4SR), a u toho essenu je základní cena tuším cca 23000,-
já se nejbezpečněji cítím v posteli když spím
matt
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
- Roman - ZX12
- Easy slider

- Roman - ZX12
- Easy slider

jelikoz jsem nemel kuzi do ted, tak na seriozno bude u mne kdyz se jedu projet sam, bez batuzku, rano vyjedu, vecer se vratim...Ladis píše:To je jak...?Roman - ZX12 píše:kuze na seriozno...
zadny konkretni smer na pamatky, proste se proletet trosku...
jinak ja jsem priznivce jak kuze, tak textilu, oboji ma svoje, a hodne dela jak se v tom clovek citi, kdyz nema dobrej pocit ze
je bezpecne oblecenej v ramci moznosti, nejede tak uvolnene a dela vic chyb bych rekl...
rifle mne taky napadly s nejakyma chranicema, ale necitim se v tom vubec dobre...
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
pro moji na léto zvažujeme právě rifle s chráničema na kolenou a bocích (kůži nechce), ale nemají kevlar, tak nevím nevím..
Na motorkářích někdo ukazoval kalhoty- kapsáče s chráničema a šli dokonce zkrátit na kraťasi. To si mylsím, že třeba na dovču nebo k voďe bomba, dojedete do kempu a hned to můžete schodit bez složitého převlíkání, nebo na cestě někde na zastávce na oběd a podobně. u nás jsem je ale nikde neviděl.
Na motorkářích někdo ukazoval kalhoty- kapsáče s chráničema a šli dokonce zkrátit na kraťasi. To si mylsím, že třeba na dovču nebo k voďe bomba, dojedete do kempu a hned to můžete schodit bez složitého převlíkání, nebo na cestě někde na zastávce na oběd a podobně. u nás jsem je ale nikde neviděl.
ZX-12R naked
na trhu je toho spousta, stačí kouknout
http://shop.4sr.cz/katalog/moto-kalhoty/jeans-14.html
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
na kalhoty zkracovaci na kratasy a bundy se sundavacima rukavama si dej pozor. Taky mi doma jedny zbyly a je to k prdu... latka je to vicemene neproufoukatelna, takze spatne dychajici a kdyz shodis ty nohavice, tak budes mit v tom zbytku tak zaparene prirozeni, ze by to nemuselo dopadnout dobre.MMKS píše:pro moji na léto zvažujeme právě rifle s chráničema na kolenou a bocích (kůži nechce), ale nemají kevlar, tak nevím nevím..
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Dík za info. Na vaše typy teď hledám nějaké kožené. Zkousím jedny z inzerce a pak jsme se díval na http://m-b-w.cz/726-KALHOTY-KUZE-MATOVA
ZX-12R naked