Je to pravej opak šššššElvis. píše:Co je ruar?

¨kafkalibor píše:Hlavně se z toho neposer,ukáknout můžeš.
já se přidám: se Škorpíkem jedině: " Zggggggrrrrruuuuumphprsk" (2X za sebou a plamen!!!ruar jako Ixil bez tlumivky já teda rozhodně Ruaaarrrr
666S999 píše:¨kafkalibor píše:Hlavně se z toho neposer,ukáknout můžeš.
tak tak! nešetři ho, poseru!! KOHO ? TOHO TAKY! CO? JAKBYSMET! aha, tak to jsme doma...
A byl konec třetího dějství...a od té doba už opona nahoru nešla...
já se přidám: se Škorpíkem jedině: " Zggggggrrrrruuuuumphprsk" (2X za sebou a plamen!!!ruar jako Ixil bez tlumivky já teda rozhodně Ruaaarrrrjak od Buldoka
![]()
![]()
)
motto ze vtipu č.567...( neser strejdu Libora, když je nalitej! )
Nemusíš to vysvětlovat,bo mi víme co znamení slovo rožnout,bo po téměř třech letech sme si na to Vaše blábolení zvykli a umíme ho i přeložit.marek píše:S tou předělávkou řadičky to má Elvis vymyšleno tak, aby nemusel sundat dekl z ozubokolečkamalého, bo tím pádem by přišel o tacho, otáčkoměr i ukazatel zařazeného kvaltu. Vlastně by mu na palubce zbyl akorát ukazatel vyhozeného blinkru a rožnutých(vlastně Elvis je z Prahy, takže rozsvícených) světel, což je na okruhu víceméně na hovňajs.
Jj, to já jen pro upřesnění, aby si někdo nemyslel že má elvis na ninje kontrolku propečenosti selátka co se mu někde vrtí na rožni. Né všichni jsou na tak závratné výši vzdělanosti v oblasti asijských jazyků jako ty. [/color]Jj, chibyčka, i mi zdělancy halt chibujemkafkalibor píše:Nemusíš to vysvětlovat,bo mi víme co znamení slovo rožnout,bo po téměř třech letech sme si na to Vaše blábolení zvykli a umíme ho i přeložit.marek píše:S tou předělávkou řadičky to má Elvis vymyšleno tak, aby nemusel sundat dekl z ozubokolečkamalého, bo tím pádem by přišel o tacho, otáčkoměr i ukazatel zařazeného kvaltu. Vlastně by mu na palubce zbyl akorát ukazatel vyhozeného blinkru a rožnutých(vlastně Elvis je z Prahy, takže rozsvícených) světel, což je na okruhu víceméně na hovňajs.
A někteří z nás dokonce vědí, kde se píše tvrdé Y...marek píše:Jj, to já jen pro upřesnění, aby si někdo nemyslel že má elvis na ninje kontrolku propečenosti selátka co se mu někde vrtí na rožni. Né všichni jsou na tak závratné víši vzdělanosti v oblasti asijských jazyků jako ty.kafkalibor píše:Nemusíš to vysvětlovat,bo mi víme co znamení slovo rožnout,bo po téměř třech letech sme si na to Vaše blábolení zvykli a umíme ho i přeložit.marek píše:S tou předělávkou řadičky to má Elvis vymyšleno tak, aby nemusel sundat dekl z ozubokolečkamalého, bo tím pádem by přišel o tacho, otáčkoměr i ukazatel zařazeného kvaltu. Vlastně by mu na palubce zbyl akorát ukazatel vyhozeného blinkru a rožnutých(vlastně Elvis je z Prahy, takže rozsvícených) světel, což je na okruhu víceméně na hovňajs.