Elvis. je zpět

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » stř led 21, 2009 18:43:35

Elvis. píše:Co je ruar? :D
Je to pravej opak ššššš :)
Buell xb12r
CKC#160

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » stř led 21, 2009 19:45:15

No jo,fakt...

Už aby bylo opravdu jako....

Je to vážný... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » stř led 21, 2009 19:49:28

kafkalibor píše:Hlavně se z toho neposer,ukáknout můžeš.
¨
tak tak! nešetři ho, poseru! :lol: ! KOHO ? TOHO TAKY! CO? JAKBYSMET! aha, tak to jsme doma...
A byl konec třetího dějství...a od té doba už opona nahoru nešla... :cry:
ruar jako Ixil bez tlumivky já teda rozhodně Ruaaarrrr
já se přidám: se Škorpíkem jedině: " Zggggggrrrrruuuuumphprsk" (2X za sebou a plamen!!! :diabloanifire: jak od Buldoka :lol: :lol: :lol: )
motto ze vtipu č.567...( neser strejdu Libora, když je nalitej! )
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » stř led 21, 2009 20:12:59

S tou předělávkou řadičky to má Elvis vymyšleno tak, aby nemusel sundat dekl z ozubokolečkamalého, bo tím pádem by přišel o tacho, otáčkoměr i ukazatel zařazeného kvaltu. Vlastně by mu na palubce zbyl akorát ukazatel vyhozeného blinkru a rožnutých(vlastně Elvis je z Prahy, takže rozsvícených) světel, což je na okruhu víceméně na hovňajs.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » stř led 21, 2009 22:11:33

666S999 píše:
kafkalibor píše:Hlavně se z toho neposer,ukáknout můžeš.
¨
tak tak! nešetři ho, poseru! :lol: ! KOHO ? TOHO TAKY! CO? JAKBYSMET! aha, tak to jsme doma...
A byl konec třetího dějství...a od té doba už opona nahoru nešla... :cry:
ruar jako Ixil bez tlumivky já teda rozhodně Ruaaarrrr
já se přidám: se Škorpíkem jedině: " Zggggggrrrrruuuuumphprsk" (2X za sebou a plamen!!! :diabloanifire: jak od Buldoka :lol: :lol: :lol: )
motto ze vtipu č.567...( neser strejdu Libora, když je nalitej! )
:D
Jo a já myslel, že když se řeknou plameny tak u toho budu já. Tak Buldok taky, jo :?: :)
Buell xb12r
CKC#160

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » čtv led 22, 2009 12:57:50

marek píše:S tou předělávkou řadičky to má Elvis vymyšleno tak, aby nemusel sundat dekl z ozubokolečkamalého, bo tím pádem by přišel o tacho, otáčkoměr i ukazatel zařazeného kvaltu. Vlastně by mu na palubce zbyl akorát ukazatel vyhozeného blinkru a rožnutých(vlastně Elvis je z Prahy, takže rozsvícených) světel, což je na okruhu víceméně na hovňajs.
Nemusíš to vysvětlovat,bo mi víme co znamení slovo rožnout,bo po téměř třech letech sme si na to Vaše blábolení zvykli a umíme ho i přeložit.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » čtv led 22, 2009 14:58:56

kafkalibor píše:
marek píše:S tou předělávkou řadičky to má Elvis vymyšleno tak, aby nemusel sundat dekl z ozubokolečkamalého, bo tím pádem by přišel o tacho, otáčkoměr i ukazatel zařazeného kvaltu. Vlastně by mu na palubce zbyl akorát ukazatel vyhozeného blinkru a rožnutých(vlastně Elvis je z Prahy, takže rozsvícených) světel, což je na okruhu víceméně na hovňajs.
Nemusíš to vysvětlovat,bo mi víme co znamení slovo rožnout,bo po téměř třech letech sme si na to Vaše blábolení zvykli a umíme ho i přeložit.
Jj, to já jen pro upřesnění, aby si někdo nemyslel že má elvis na ninje kontrolku propečenosti selátka co se mu někde vrtí na rožni. Né všichni jsou na tak závratné výši vzdělanosti v oblasti asijských jazyků jako ty. [/color]Jj, chibyčka, i mi zdělancy halt chibujem
Naposledy upravil(a) marek dne čtv led 22, 2009 15:24:11, celkem upraveno 1 x.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv led 22, 2009 15:06:21

:lol: :lol: :lol:

tak dost o cunicich, i kdyz taky bych si nejakyho toho cunika na rozni dal :-D A podme se vratit k tematu... Nasel jsem fajnove blinkry od Puigu a maji je v jednom motoshopu v trebici za krasnych 250Kc :-) Zkusim nahnat maTildu, jestli nepojede nekdy domu a nebo kdyz by nekdo vedel, kde v Praze, nejlip Praha 10 se daji tyhle hracky od Puigu sehnat, docela by to bodlo :-)
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » čtv led 22, 2009 15:08:15

marek píše:
kafkalibor píše:
Jj, to já jen pro upřesnění, aby si někdo nemyslel že má elvis na ninje kontrolku propečenosti selátka co se mu někde vrtí na rožni. Né všichni jsou na tak závratné víši vzdělanosti v oblasti asijských jazyků jako ty.
A někteří z nás dokonce vědí, kde se píše tvrdé Y...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv led 22, 2009 15:15:07

A vubec.... timto vyhlasuji verejnou soutez.... dosla me fantazie a potrebuju pomoct s navrhem laku. Tady je moje predstava:

Obrázek

Ten predek musi zustat! To je podminka. Vrsek cerny boky zelene, polep PBK a dole cerny klin. To je zaklad. Zadek zeleny, aby vynikl. Musi tam byt misto na cislo. Ale nevim co s nadrzi. Kombinace cerno zelene je jasna, ale jak to udelat, aby to bylo pekny. Misto kde clovek dre kolenama by bylo dobry polepit... proto v tomhle navrhu ten cerny polep. Budu rad za kazdy nacmarany napad. Zkuste se nekdo chytit toho co jsem napsal a neco vytvorit. Dost by me to helflo. Diky :wink:

EDIT:Ta podsedlovka je trosku jina tim ze je to laminat.... takze tam neni origo svetlo a ten dil vede pod sedlem az k nadrzi a bude zelenej :wink: Jo a pokud mozno dodrzet nejak taky jednoduchost.... preci jen to budu strikat ja, tak abych se s tim nedrbal sto let :-D pokud by na ty nadrzi mel byt cerny polep s nejakym slozitejsim tvarem, tak by to asi delal coud na plotteru, coz by me usetrilo praci s lakem nadrze a byl by treba jen zeleny podklad.... tak napady sem, sup :-)
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » čtv led 22, 2009 15:32:07

Mě se osobně hodně líbí nový šestky Kuby a Marka...prokombinování černé se zelenou je tam fakt povedený! ;)
Marek má sice černou nádrž, ale i tak gut, tak co vzít mustr tam (ikdyž tvůj nástřel z nich dost vychází)...? :idea:

:arrow:
Obrázek
Naposledy upravil(a) Ladis dne čtv led 22, 2009 15:33:30, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv led 22, 2009 15:32:14

no takze v tom mas vlastne jasno... tak co resis????

...ja osobne bych ji nechal striknout tak jak byly ty puvodni ckc okruhovky...s tou bilou... tak to totiz vypada nejlip :idea:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv led 22, 2009 16:26:16

jasno mam, ale potrebuju pomoct s tou nadrzi...

Okruhovky kluku jsou jiny... a pokud jste si vsimli, tak prave ta predni kapota je podle nich, aby nam to pekne ladilo... ale cernej zadek je nevyraznej, takze sem se rozhodl, ze bude zelenej... coz byl i jejich puvodni zamer.... Jen potrebuju nejakej napad co s tou nadrzi

Co se tyka puvodnich okruhovek, tak ti kluci sami nejlip povi, ze to sice bylo hezky, ale to mrdani se s tema polepama bylo priserny.... takze to taky neklapne... proste potrebuju vymyslet nejakou peknou cerno-zelenou kombinaci na nadrz.... je hodne bachrata a barevnej prechod by ji pomohl opticky zmensit. Ale at sem tam nakreslil cokoliv, nikdy jsem nebyl s vytvorem spokojeny, takze proto sem se obratil na vas s zadosti o pomoc... Staci teda vymyslet nejaky caranec na nadrz, ktery bude mit hlavu a patu.... tj. nejlepe ochrani proti oderu koleny (polep) a opticky zmensi nadrz -kombinaci cerno-zelene... ted jde o to jak :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv led 22, 2009 16:28:29

KankX píše:no takze v tom mas vlastne jasno... tak co resis????

...ja osobne bych ji nechal striknout tak jak byly ty puvodni ckc okruhovky...s tou bilou... tak to totiz vypada nejlip :idea:
Jasně Elvis, udělej to přesně tak :wink:
Buell xb12r
CKC#160

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv led 22, 2009 16:40:50

Navic tam mam oproti nim svetla, blinkry a dalsi chujoviny.... A nebyl to lak ale predevsim tuna polepu, ktery se fakt nelepily snadno. Tak co, pomuze nekdo s tou nadrzi?
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

Odpovědět