Jasný, do stříbrna, té červené moc není, tak ať to ladíLadis píše:Rejč vypadá fajn - velikost myslím tak akorát, ale určo bych ho dal do stříbrné barvy s decentním červeným doplňkem!milda píše:Mám tam rejč.Chosé už to viděl a zdá se mu,že tam ta červená (tohle je teda základovka) pasuje.... Já to hodlám ještě nějak řešit,třeba stříbrnej a nějakým buď červeným pruhem,jenž by navazoval na podsedlovku nebo nápisem....
Co myslíte Vy?Pak tam bude sedět, jak prdel v gatích. Teď to trošku vypadá, jako "ukaž, sundej ten rejč, teď ho budu vozit já...". Prostě jak červená kapota na stříbrné Oktávce, kdy je hned jasný, že je něco jinak...
ZRX III.
- DoktorZRX
- Ghostrider

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- blackbiker
- Easy rider

-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
[quote="KankX"]u me je to se spotrebou stejne jak u myho rexe
...piju malo
A co Pavle, jak jsi pokrocil v zprovoznovani tveho milacka? Kolik toho jeste chybi? A co lak?
V pondělí vezu věci do lakovny. Ještě musím dokoupit polepy nádrže a kaple, pravý kryt chladiče a pár drobností jako krytky do rámu apod. Dál se zajímám o přepáčka stupaček, podsedlovku Ermax, bílý krytky blikačů a bílou zadní lampu. Koupím nové pneu, starý mají sice vzorku dost, ale je to jak bakelit. Mám doraz, polepy origo nebo má někdo zkušenost s výrobou s folie?
A co Pavle, jak jsi pokrocil v zprovoznovani tveho milacka? Kolik toho jeste chybi? A co lak?
V pondělí vezu věci do lakovny. Ještě musím dokoupit polepy nádrže a kaple, pravý kryt chladiče a pár drobností jako krytky do rámu apod. Dál se zajímám o přepáčka stupaček, podsedlovku Ermax, bílý krytky blikačů a bílou zadní lampu. Koupím nové pneu, starý mají sice vzorku dost, ale je to jak bakelit. Mám doraz, polepy origo nebo má někdo zkušenost s výrobou s folie?
ZRX 1200 R
ja mam a dobrou zkusenost ale nesmim sem psat tak se omlouvam ze jsem kratce porusilPavel ZRX píše:KankX píše:u me je to se spotrebou stejne jak u myho rexe...piju malo
![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Nalakovat bázi, pak polepit a zalakovat. Jako ochranu proti oštěrkování můžeš použít tu folii, třeba od 3M, nebo nalakovat lakem, který je změkčený přípravkem plastofix, používá se např. na nárazníky, nebo na spoilery z měkčeného PUR. Jinak ten spoiler pod motorem určitě nalakuj, stříbrnou, s lehkým pruhem červené. Ještě dej červený proužky na kola.milda píše:Martine tys to vzal hopem!!! Díky!
Myslíte,že je lepší udělat barvu a pak nějaké ty pruhy nebo něco fólií?
Nakonec zas nějaká průhledná fólie,King říkal,že sehnal špešl proti kamínkům...
ZRX 1200 R
kluci kdo to scháněl ten origo výfuk na 11? Náhodou jsme našel toto http://www.luckycow.cz/obrazek.php?idm=92
ZX-12R naked
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Seky, ale VW už mu ho objednal z eBay.MMKS píše:kluci kdo to scháněl ten origo výfuk na 11? Náhodou jsme našel toto http://www.luckycow.cz/obrazek.php?idm=92
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********