Kalhoty kůže vs textil
textil jsem neměl, ale v kůži jsem nemoh vydržet jenom jednou, a to na Slovensku, když jsme byli čučet na zámek, ale to bylo sna4 40 ve stínu, takže extrém. Když se kůže namastí, vydrží i krátkej déšť, neprofoukne, a tím, že ji mám narvanou na těsno, tak v zimě není problém a v normálním létě taky v klídku. Jen nenosím žádný podvlíkačky, tak se ve vedru blbě sundávaj gatě 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No,já začínal v textilu,a pak si koupil kůži,že to budu střídat podle potřeby,což jsem taky párkrát zkusil.
Ale už delší dobu jezdím jenom v kůži a stále s tím zázračným spodním prádélkem...
Takže u mě vyhrává kůže...
Ale když je hic jako sviňa ,tak kolabuješ ve všem...
Je pravda ,že když jsem letos v hicu vez Rexe do servisu a jel (po městě) v keckách,riflích a lehké punk kožené bundě....HMmmmm,to bylo moooc příjemný,skoro jako v trenýrkách!!
To by byl chodníkovej lišej!!
Ale už delší dobu jezdím jenom v kůži a stále s tím zázračným spodním prádélkem...
Takže u mě vyhrává kůže...
Ale když je hic jako sviňa ,tak kolabuješ ve všem...
Je pravda ,že když jsem letos v hicu vez Rexe do servisu a jel (po městě) v keckách,riflích a lehké punk kožené bundě....HMmmmm,to bylo moooc příjemný,skoro jako v trenýrkách!!

To by byl chodníkovej lišej!!
Naposledy upravil(a) milda dne úte led 20, 2009 20:44:04, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mám jen pod tím triko s krátkým rukávem (a pánský undrvýrmatt píše:a to termo prádlo funguje jak - odsavá pot v teple a v zimě hřeje?to musíš mít na sobě jěště bavlnu aby ti sála ten pot?

Jezdím v kůži, abych se netřepetal jak fangle - (v kůži to jezdí rychlejc

a kůzlata jsem ukázal v jiném vlákně

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já doporučím kůži, i když jsem textil měl na sobě jen v obchodě. Asi ideální je mít jednu kombi letní, s perforací a jednu do chladnějšího počasí. Do Londýna jsem jel v perforovné kůži, třesu se zimou ještě teď. Jak píše KankX, nepromok jsme měli celou cestu na sobě, bez něj by to v tom počasí asi neklaplo.

ZRX 1200 R
- matt
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
a když je větší zima třeba na podzim..přes den je kolem 15-ti stupňů a na večír už je o dost míň, to jezdíš vstejně oblešenej jak v létě tak na jato a podzim???666S999 píše:Mám jen pod tím triko s krátkým rukávem (a pánský undrvýrmatt píše:a to termo prádlo funguje jak - odsavá pot v teple a v zimě hřeje?to musíš mít na sobě jěště bavlnu aby ti sála ten pot?)... a když se potím, tak stejně smrdím jak cikánský hračky...a když je kosa tak nesmrdím...(každopádně se z kombiny líp vysvlečeš
- když máš v létě termo...) Jak se zastavím na delší dobu než na červenou na světlech, tak rozepínám bundu (i od kalhot) na vyluftování...Dokud se jede je to paráda - na kombi mám streče na rukávech, tříslech, lýtkách.
Jezdím v kůži, abych se netřepetal jak fangle - (v kůži to jezdí rychlejc)
a kůzlata jsem ukázal v jiném vlákně
taky si chci koupit dvoudílnou kombožku.
matt
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
nu já mám teda textilní STREETFIGHTERS a jsem s nima nadníru spokojenej jediná jejich nevýhoda je, že se nejdou do bot, takže je musíš mít přes. Každopádně záeží na tom v jakým rozsahu teplot chceš jezdit já jezdím od března do listopadu, proto jsem volil textilní s vyjímatelnou zimní vložkou při nule v kožených zmrzneš
Zephyr 1100
to s čekáním na benzinu na dálnici jsem si s nepromokem už zkusil taky. Pak už to nemělo cenu, protože u benziny už nepršelo a aspoň to na mě uschlo.
Jinak ty kalhoty jsou možná přes ty boty lepší, švára koupil na dovču všechno nové od PSI a i když to kupodivu vydrželo i dlouhý hustý déšť, tak mu to z nohavic prostě steklo do bot - takže řešení přes boty a nebo izolačka.
Jinak ty kalhoty jsou možná přes ty boty lepší, švára koupil na dovču všechno nové od PSI a i když to kupodivu vydrželo i dlouhý hustý déšť, tak mu to z nohavic prostě steklo do bot - takže řešení přes boty a nebo izolačka.
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jak psal Pavel, akorát při extrémní kose a cestách přes 200km nepromok, celoročně se oblíkám stejně, a jezdím jen do října...
Kůže má výhodu, že když je napajcovaná impregnací tak vzdoruje dešti cca 200km...(nebavím se o perforované, babská, teda bez strečí je víc "pažák" a v dešti taky odolá víc - záleží samozřejmě na "zimomřivosti" uživatele)
Jako "pako optimista" jsem jednou jel v +15 jen v triku pod kombinou, a ustál jsem to jak "rychlá užovka" (5 minut po rozjetí jesm se doklepal a co tankování byla rozcvička a kafe)
Jízdní pohodlí je podle mne na silniční moto - kůže, ale třeba na offroudy a endura hadr a vyfutrovat...
Ale: 100lidí 100 různých názorů
Kůže má výhodu, že když je napajcovaná impregnací tak vzdoruje dešti cca 200km...(nebavím se o perforované, babská, teda bez strečí je víc "pažák" a v dešti taky odolá víc - záleží samozřejmě na "zimomřivosti" uživatele)
Jako "pako optimista" jsem jednou jel v +15 jen v triku pod kombinou, a ustál jsem to jak "rychlá užovka" (5 minut po rozjetí jesm se doklepal a co tankování byla rozcvička a kafe)
Jízdní pohodlí je podle mne na silniční moto - kůže, ale třeba na offroudy a endura hadr a vyfutrovat...
Ale: 100lidí 100 různých názorů

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- JÍRÁK
- Babyrider
SouhlasMMKS píše:to s čekáním na benzinu na dálnici jsem si s nepromokem už zkusil taky. Pak už to nemělo cenu, protože u benziny už nepršelo a aspoň to na mě uschlo.

ER-6F ´08/ Black Diablo
Zelená je Boží, ale černá je jen její tmavší odstín!
<<CKC379>>
Zelená je Boží, ale černá je jen její tmavší odstín!
<<CKC379>>
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
takova pekna fotka... a to se ke me dostava az ted???? ...pust jeste nejakou, prosimPavel ZRX píše:Já doporučím kůži, i když jsem textil měl na sobě jen v obchodě. Asi ideální je mít jednu kombi letní, s perforací a jednu do chladnějšího počasí. Do Londýna jsem jel v perforovné kůži, třesu se zimou ještě teď. Jak píše KankX, nepromok jsme měli celou cestu na sobě, bez něj by to v tom počasí asi neklaplo.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
mel jsem moznost jezdit oboji a to znackove...v chladnu i v teple jsem zvolil kuzi...nikdy jsem kulky zaparene nemel...nikdy jsem nebyl tak propoceny jako v textilu..kdyz byl extrem..co se tyce padu jasna volba je kuze...
nevim jestli je rozdil v kvalite kuze...ja mam za cca 20 000 a to ze jsem z ni ted vyrostl me moc mrzi...pujde prodat ale novy oblek bude zase kozeny...kdyz uz nic tak je bezpecnejsi...a ja vim proc to pisu

nevim jestli je rozdil v kvalite kuze...ja mam za cca 20 000 a to ze jsem z ni ted vyrostl me moc mrzi...pujde prodat ale novy oblek bude zase kozeny...kdyz uz nic tak je bezpecnejsi...a ja vim proc to pisu

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!