Jakou barvu na chladič
Jakou barvu na chladič
Tak snad už mám konečně chladič z té ZX7.Zatím je v servisu a uvidím, jestli bude ok (byl trošku prohlý).
Protože mám motorku černou, chtěl bych vaničky,rám chladiče a kryt žebrování (pokud bude) dát taky do černé, aby ten stříbrný chladič moc nesvítil.
Předpoklad je, že to barvou vezmu taky ty různé kovové držáčky atd. se kterýma budu muset chladič dopasovat. Samotné žebrování chci radši nechat čisté.
Jakou barvu by jste doporučovali? Bude to stačit vzít klasickou černou ve spreji a nebo raději nějakou na výfuky (ale zase takové teplota tam není). A bude ta barvu vůbec na hliníku držet? Atd. atd.
Dík za rady.
Protože mám motorku černou, chtěl bych vaničky,rám chladiče a kryt žebrování (pokud bude) dát taky do černé, aby ten stříbrný chladič moc nesvítil.
Předpoklad je, že to barvou vezmu taky ty různé kovové držáčky atd. se kterýma budu muset chladič dopasovat. Samotné žebrování chci radši nechat čisté.
Jakou barvu by jste doporučovali? Bude to stačit vzít klasickou černou ve spreji a nebo raději nějakou na výfuky (ale zase takové teplota tam není). A bude ta barvu vůbec na hliníku držet? Atd. atd.
Dík za rady.
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze ti tam bude stacit nejaka lepsi cerna ve sprayi. Pokud ten hlinik dobre odmastis a spravne nastrikas, melo by to na nem drzet. Barvu na vyfuky na to rozhodne nedavej, protoze ta potrebuje vypalit prave tim teplem, jinak je meka a pokud neni "vypalena" pak se ji "dotknes" a jde dolu.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych doporučil nějaký obič spray!
A když jste u toho komaxitu tak jsem Rexe zas pověsil ke stropu (Chudák)
obě kola jsou sundaný a jdou na tryskač pak do bílého komaxitu,kyvku nechávám vyztužit a půjde do zlatého komaxitu.
mám obří výhodu,že mám známé v lakovně
obě kola jsou sundaný a jdou na tryskač pak do bílého komaxitu,kyvku nechávám vyztužit a půjde do zlatého komaxitu.

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

- DoktorZRX
- Ghostrider
V tý lakovně co jim to trvalo půl rokuCzert ZRX píše:Taky bych doporučil nějaký obič spray!

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160