Nějak to nevypadá, Asko od toho dává ruce pryč a dělat to úplně na vlastní triko je kapku časově náročné a kapku finančně riskantní. Takže to asi neklapne. Ale jestli se chceš povozit na okruhu tak to není problém, můžem strávit příjemný víkend v jednom fajn penzionu v Mostě, je úplně u okruhu a mají tam úžasný apartmán s velikánskou vanou a . . . .AngelZX-4R píše:A co to pronajmutí okruhu, jak se tu někdo kdysi na foru zmínil ? To asi neklapne, co ?
Akce 2009
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- DoktorZRX
- Ghostrider

To jseš asi jeden z mála, kdo to takhle bere to přátelství Zdrahy. Stačí se podívat na nepřispívajcí, odhlášený a smazaný členy...Ti na to přátelství rychle zapomněliZdrahy píše:Jediné co nás spojuje je jméno značky a tou je Kawasaki
Nic víc!
Nic míň!
No se spoustou lidí z klubu mě spojuje fajn přátelstvínic míň. (Nic víc si neumím představit)
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Beru to stejně, a je mi srdečně jedno, jestli někdo jezdí na Z,ZX,ZRX,ZZR,VN,EN,ER... a pytli jinejch.... a decentní popichování není podle mě výraz řevnivosti nebo nedej bože něčeho horšího, ale spíš takový milý rodinný škádlení. Pro mě už ta zelená je jen malý procentíčko, ale důležitá je pro mě ta banda, co naZdrahy píše:Jediné co nás spojuje je jméno značky a tou je Kawasaki
Nic víc!
Nic míň!
No se spoustou lidí z klubu mě spojuje fajn přátelstvínic míň. (Nic víc si neumím představit)
tom všem přijede, a i kdyby měli všici dorazit třeba na koloběžkách, tak se kurva Halík stejně co? Stejně se těšíííím
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
vidim to podobneZdrahy píše:Jediné co nás spojuje je jméno značky a tou je Kawasaki
Nic víc!
Nic míň!
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

DoktorZRX píše:To jseš asi jeden z mála, kdo to takhle bere to přátelství Zdrahy. Stačí se podívat na nepřispívajcí, odhlášený a smazaný členy...Ti na to přátelství rychle zapomněliZdrahy píše:Jediné co nás spojuje je jméno značky a tou je Kawasaki
Nic víc!
Nic míň!
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Vidíte, volové, že neumřelMaverick píše:DoktorZRX píše:To jseš asi jeden z mála, kdo to takhle bere to přátelství Zdrahy. Stačí se podívat na nepřispívajcí, odhlášený a smazaný členy...Ti na to přátelství rychle zapomněliZdrahy píše:Jediné co nás spojuje je jméno značky a tou je Kawasaki
Nic víc!
Nic míň!
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
HEHE. díky za infomarek píše:Nějak to nevypadá, Asko od toho dává ruce pryč a dělat to úplně na vlastní triko je kapku časově náročné a kapku finančně riskantní. Takže to asi neklapne. Ale jestli se chceš povozit na okruhu tak to není problém, můžem strávit příjemný víkend v jednom fajn penzionu v Mostě, je úplně u okruhu a mají tam úžasný apartmán s velikánskou vanou a . . . .AngelZX-4R píše:A co to pronajmutí okruhu, jak se tu někdo kdysi na foru zmínil ? To asi neklapne, co ?.
ZX-4R NINJA´92 zeleno/modro/bílá
!Užívej moto ve zdraví,mysli za ostatní-MÍT PŘEDNOST NESTAČÍ!
!Užívej moto ve zdraví,mysli za ostatní-MÍT PŘEDNOST NESTAČÍ!
- DoktorZRX
- Ghostrider

Jasně Mišákumisak39 píše:Beru to stejně, a je mi srdečně jedno, jestli někdo jezdí na Z,ZX,ZRX,ZZR,VN,EN,ER... a pytli jinejch.... a decentní popichování není podle mě výraz řevnivosti nebo nedej bože něčeho horšího, ale spíš takový milý rodinný škádlení. Pro mě už ta zelená je jen malý procentíčko, ale důležitá je pro mě ta banda, co naZdrahy píše:Jediné co nás spojuje je jméno značky a tou je Kawasaki
Nic víc!
Nic míň!
tom všem přijede, a i kdyby měli všici dorazit třeba na koloběžkách, tak se kurva Halík stejně co? Stejně se těšíííím
Nikdo nikomu nemůže zakázak jinou značku motorky to je každýho věc, akorát se mu jí může pokusit rozmluivit
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
hoj děcka,
můžete, prosím, průběžně doplňovat plánované akce do KALENDÁŘE?
poslední dobou se na fórum moc často nedostanu a v kalendáři by to bylo pěkně přehledně na očích. koneckonců na to se ten kalendář dělal.
díky moc
můžete, prosím, průběžně doplňovat plánované akce do KALENDÁŘE?
poslední dobou se na fórum moc často nedostanu a v kalendáři by to bylo pěkně přehledně na očích. koneckonců na to se ten kalendář dělal.
díky moc
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550