Zmrzlina??
veskere slangy jsou nanic...kazda masina ma sve oznaceni...i veteran je spatne....
ja osobne rozlisuji jen na musclebike a nemusclebike...uznavam fakt vyssi obsahy a to nad 1000ccm...sam mam cestovne sportovni masinu a tak to je...Zdrahy ma treba supernej cestovni masinu apod...
ja osobne rozlisuji jen na musclebike a nemusclebike...uznavam fakt vyssi obsahy a to nad 1000ccm...sam mam cestovne sportovni masinu a tak to je...Zdrahy ma treba supernej cestovni masinu apod...

Naposledy upravil(a) MARTY dne ned led 11, 2009 20:26:11, celkem upraveno 2 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a ja mam treba supernej sportovni masinuMARTY píše:veskere slangy jsou nanic...kazda masina ma sve oznaceni...i veteran je spatne....
ja osobne rozlisuji jen na msclebike a nemusclebike...uznavam fakt vyssi obsahy a to nad 1000ccm...sam mam cestovne sportovni masinu a tak to je...Zdrahy ma treba supernej cestovni masinu apod...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- DoktorZRX
- Ghostrider
Kamaráde, já se ti nakonec za toho antirexaře asi i omluvímMARTY píše:veskere slangy jsou nanic...kazda masina ma sve oznaceni...i veteran je spatne....
ja osobne rozlisuji jen na msclebike a nemusclebike...uznavam fakt vyssi obsahy a to nad 1000ccm...sam mam cestovne sportovni masinu a tak to je...Zdrahy ma treba supernej cestovni masinu apod...

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Fuj, nelíbej ho, kdo ví kde se to (kromě lesa u Buchlova) všude válelo . . .DoktorZRX píše:Kamaráde, já se ti nakonec za toho antirexaře asi i omluvímMARTY píše:veskere slangy jsou nanic...kazda masina ma sve oznaceni...i veteran je spatne....

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ještě si zapomněl na baňky, viz debata ve sklépku a vlastně ještě RyžaLadis píše:Tak tohle slyším taky poprvé...volkswagen píše:Na moravě se zase zmrzlině říká kelímek...
Jezdíme šmirglem, jíme žičkou, nabíráme žufánkem, rožínáme, chlaščem škopek, ale zmrzlina je zmrzlina a kelímek je kelímek!

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
jen na Buchlove a doma...jen tammarek píše:Fuj, nelíbej ho, kdo ví kde se to (kromě lesa u Buchlova) všude válelo . . .DoktorZRX píše:Kamaráde, já se ti nakonec za toho antirexaře asi i omluvímMARTY píše:veskere slangy jsou nanic...kazda masina ma sve oznaceni...i veteran je spatne....

ZZR 1400 RR Hujda lenošná