štěňata bullteriéra
štěňata bullteriéra
Zdarec všichni zelení,ikdyž já mám 1100 zzr modrozlatou,napadli mě sem dát avízo na štěňata.Mám tři kluky bullteriéry narozené 1.10.2008,dva už jsou zamluvení zbývá mi ještě jeden.Očkovaní budou 18.11. a pak už jsou k odběru.Jsem od Milovic u Nymburka a info na telefonu 728 956 543

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
Re: štěňata bullteriéra
Tak co milovníci psů,z těch 3 kluků mi doma zbyli ještě 2,fakt nikdo nemá zájem?Tady je aktuální fotka

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Re: štěňata bullteriéra
Ahoj, jsou sladcí, zajímal by mne ten želmláček-světlejší...za kolik jsou? a co rodiče, mají papíry?
ZX-4R NINJA´92 zeleno/modro/bílá
!Užívej moto ve zdraví,mysli za ostatní-MÍT PŘEDNOST NESTAČÍ!
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
určitě bude,necháváme ji znova na jaře s velkým bílým bulem,já bych chtěl sám pro sebe čistě bílého,takže už nepoužijeme našeho pískového kluka,nech mi tady telefon,díkAngelZX-4R píše:Tak až bude třeba další vrh, pochlub se:)Mesr píše:rodiče mají oba papíry,ale toho posledního jsem vezl ve čtvrtek do Prahy,,,šli za 4000,teď je nám po nich smutno
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Jsem zde vítána? I když nechodím na srazy?...Nevím...DoktorZRX píše:Musíš sem na forum Andělo chodit častějšAngelZX-4R píše:Tak až bude třeba další vrh, pochlub se:)Mesr píše:rodiče mají oba papíry,ale toho posledního jsem vezl ve čtvrtek do Prahy,,,šli za 4000,teď je nám po nich smutno
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Pozor, bílí psíci mají sklony k hluchotě a více nemocem...Mesr píše:určitě bude,necháváme ji znova na jaře s velkým bílým bulem,já bych chtěl sám pro sebe čistě bílého,takže už nepoužijeme našeho pískového kluka,nech mi tady telefon,díkAngelZX-4R píše:Tak až bude třeba další vrh, pochlub se:)Mesr píše:rodiče mají oba papíry,ale toho posledního jsem vezl ve čtvrtek do Prahy,,,šli za 4000,teď je nám po nich smutno
Dej sem nějaké foto rodičů...myslím psů
doktor tím zřejmě myslel,že jsi se ozvala pozdě,byli volní hodně dlouho-od listopadu.A srazy podle mě s tím nemají nic společného-je to jen na tobě,ne?AngelZX-4R píše:Jsem zde vítána? I když nechodím na srazy?...Nevím...DoktorZRX píše:Musíš sem na forum Andělo chodit častějšAngelZX-4R píše: Tak až bude třeba další vrh, pochlub se:)
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
dobrý,s těma rodičema.Posílám nynější mámu a tátu-myslím psyAngelZX-4R píše:Pozor, bílí psíci mají sklony k hluchotě a více nemocem...Mesr píše:určitě bude,necháváme ji znova na jaře s velkým bílým bulem,já bych chtěl sám pro sebe čistě bílého,takže už nepoužijeme našeho pískového kluka,nech mi tady telefon,díkAngelZX-4R píše: Tak až bude třeba další vrh, pochlub se:)
Dej sem nějaké foto rodičů...myslím psů)

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208