no s tím plně souhlasím, mě taky žere hodně, ale to moc neřeším...a jaké další upravy doporučíte Zetkaři???nebo jaké máte?geca píše:Samčus napsal A taky tě to pak seřere. 10l / 100 není problém. I 14l / 100 se podaří, viď Kubo. Ale zas to jede, to jo.
Mě žere Ztko 10lonormálně motorka neni o spotřeběale jede
Z1000 + KN + Leo Vince
- valentino111
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
KAWASAKI Z1000
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- valentino111
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
To ti blahopřeji panceřky mám take.Tlumič je hodně podstatná věc sice je drahej ale hodně užitečnej jen jsem nikde nezjistil jakej tam dát kaqždej má něco.Občas mám dost velké problémy po dopadu na obě kola to udržet.valentino111 píše:pancéře mám, tlumič moc drahej ne???mám širší řidítka tak to zatim udrzím...volkswagen píše:Pancéřové hadice a tlumič řízení
Z1000 sound system termignoni
- valentino111
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš? Já vím, že i kdybys byl Rambo+Árny dohromady tak to neudržíš. Taky sem si to myslel....valentino111 píše:pancéře mám, tlumič moc drahej ne???mám širší řidítka tak to zatim udrzím...volkswagen píše:Pancéřové hadice a tlumič řízení
Naposledy upravil(a) Dak dne stř led 07, 2009 22:30:39, celkem upraveno 1 x.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- valentino111
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
tak zatím mě to nijak moc nerozhodilo, kdyz dopadnu na obe. a tebe to rozhodilo,az si to polozil???Dak-Ninja píše:Myslíš? Já vím, že i kdybys byl Ramno+Árny dohromady tak to neudržíš. Taky sem si to myslel....valentino111 píše:pancéře mám, tlumič moc drahej ne???mám širší řidítka tak to zatim udrzím...volkswagen píše:Pancéřové hadice a tlumič řízení
KAWASAKI Z1000
Položil jsem to zjineho důvodu viz pady sjezd v časlavi,ale tlumič je duležitej a na našich silnicích bych řek ,že tě to rozhodí častovalentino111 píše:tak zatím mě to nijak moc nerozhodilo, kdyz dopadnu na obe. a tebe to rozhodilo,az si to polozil???Dak-Ninja píše:Myslíš? Já vím, že i kdybys byl Ramno+Árny dohromady tak to neudržíš. Taky sem si to myslel....valentino111 píše: pancéře mám, tlumič moc drahej ne???mám širší řidítka tak to zatim udrzím...
Z1000 sound system termignoni
- valentino111
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
geca: tak to je hnus, to je spatny, ale ted uz jsi dobrej a motorka taky ne???nám se stalo taky neco podobneho, jezdime na ecce homo, a je tam supr vracecka, tak jedem tri, vseci az na koleno, tesne za sebou, no a ten prvni na Z750 to polozil, vzal to stupackou, ta ho vykopla a uz se valel, ten druhej se tak tak vyhl a ja jel treti, sem akorat videl jak kamos jede po zadech do prikopy, ale vsecko v poho, takovy ty oderky na motorce, riditka ohnute, padak se ulomil, trochu maska podrena, vyfuk komplet, a prodrenej karter, takze zacal tyct olej...
KAWASAKI Z1000