oprava ráfku
oprava ráfku
Vím, že tohle už tady bylo mnohokrát ... ale nějak to nemůžu najít ...
Známý potřebuje opravit zlehka bouchlý ráfek ... někde na severu Moravy. Pokud někdo víte kdo to umí dobře a rychle udělat dejte mi vědět.
Díky Z.
Známý potřebuje opravit zlehka bouchlý ráfek ... někde na severu Moravy. Pokud někdo víte kdo to umí dobře a rychle udělat dejte mi vědět.
Díky Z.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- matt
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
cus neni to sever moravy ale tady u nas(ve Žďáře nad Sázavou) to dela jeden starsi pan.brachovi delal kotouce na zx12ku a spokojenost levne a presne.rafky dela taky ale bude to kus jestli to ma vubec cenu jezdit kdyztak pisni
matt
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
Neva, pokud je dobrý za cestu to stojí ... je na něj nějaké spojení ... dej číslo. Z.matt píše:cus neni to sever moravy ale tady u nas(ve Žďáře nad Sázavou) to dela jeden starsi pan.brachovi delal kotouce na zx12ku a spokojenost levne a presne.rafky dela taky ale bude to kus jestli to ma vubec cenu jezdit kdyztak pisni
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Já mám zase tenhle typ. Je to v Prase, ale teď u něj mám zadní ráfek a dobré reference na něj. Takže uvidím co provede s tím co u něj mám. Kdyžtak to mám kousek od baráku a jsem schopný ti tam ten ráfek dones a po opravě poslat zpět poštou.
Firma se jmenuje SPM Chassis a je to pan Skokan. Bydlí v Kunraticích,ulice "Neprůjezdná" Tel:602 391 767
Firma se jmenuje SPM Chassis a je to pan Skokan. Bydlí v Kunraticích,ulice "Neprůjezdná" Tel:602 391 767
ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

Prima, prima. Pošli mi prosím do PM číslo na sebe ať možu zavolat. Díky ZbyněkBOB píše:Já mám zase tenhle typ. Je to v Prase, ale teď u něj mám zadní ráfek a dobré reference na něj. Takže uvidím co provede s tím co u něj mám. Kdyžtak to mám kousek od baráku a jsem schopný ti tam ten ráfek dones a po opravě poslat zpět poštou.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
tak jo, dík a dám vědět jak dopadnu.BOB píše:Nějak se se svojím číslem natajím a je : 774 579 127
Kdyžtak zkus zavolat přímo tomu pánovi. Je strašně ochotný, tak by to možná zařídil přímo on. Já mu to přivezl obuté a navrhl sám, že to nechá zout (nejak jsem spěchal). Je s ním fajn domluva.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<