kawa ZX-6R /636 nemaže
kawa ZX-6R /636 nemaže
Dobrý den pánové, chci Vás požádat o radu,
dávám do kupy motorku po malém pádu.Oprávy plastů a drobné škrábance na karteru.V konečné fázi jsem vyměnil olej a filtr. Když jsem chtěl žábu převést ,tak přestala mazat. Zkontroloval jsem snad úplně vše ale nic(čidlo oleje ,olejové čerpadlo,filtr).Jen pro upřesnění stála asi 4 měsíce.Nemáte nějaký typ nebo radu.
Předem velmi děkuji
dávám do kupy motorku po malém pádu.Oprávy plastů a drobné škrábance na karteru.V konečné fázi jsem vyměnil olej a filtr. Když jsem chtěl žábu převést ,tak přestala mazat. Zkontroloval jsem snad úplně vše ale nic(čidlo oleje ,olejové čerpadlo,filtr).Jen pro upřesnění stála asi 4 měsíce.Nemáte nějaký typ nebo radu.
Předem velmi děkuji
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak je někde problém, buďto se tlak ztrácí, třeba poškozenými ložisky klik. hřídele, nebo vůbec nevzniká. Může být netěsnost na sací straně čerpadla a to saje luft, nebo je čerpadlo nefunkční, nebo se jen netočí. Asi bude potřeba vše zkontrolovat - rozebrat a vyzkoušet funkci čerpadla, zkontrolovat jeho pohon. Jak dlouho běžel motor po nehodě, když motorka ležela?
ZRX 1200 R
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: kawa ZX-6R /636 nemaže
na začátku jsi psal že jsi olejové čerpadlo kontrolovalstarosta píše:Dobrý den pánové, chci Vás požádat o radu,
Předem velmi děkuji

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367