Novej Rex se probírá v ZRX II na str. 131 a víc ( DoučitCzert ZRX píše:Ty jo honzo tak to mě poser,jako Rexař jsem ale nějako sem se smířil s myšlenkou,že Kawa už new Rexe dělat nebude a tak jsem se o tom nepídil,ale toto mi udělalo obří radost,mno zajímala by mne cena na kolik tak může vyjít tento nový Rex.
A jestli se teda šikmooký frajeři rozhodli,že k nám to nebudou distribuovat tak už fakt nevim kam to chcou dotáhnout!!!
Místo aby se pochlapili a něco už do prdele udělali tak si to tam syslej!!!!!!!!![]()
![]()
Nechci vypadat jako nějaký AntiKawista což asi ani nejde ,ale jako poslední pěkná mašina co udělali byla šestka z 2006 a pak už to snad ani nejni pěkné![]()
mno hold tohle je téma k pivku a pěkně si zanadávat,jelikož tohle mě fakt dokáže maximálně nasr..
A just jdu na pivo a na poker,jelikož tohle mě fakt vytáčí!!!!Pořádná mašina s koulema a oni si to prckové šulej u sebe ACH JO![]()
![]()
Zdar jdu pít
ZRX III.
- DoktorZRX
- Ghostrider

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Mě se nejvíc líbí, jak tady rejpe jeden co neumí jezdit a na všem padá
a druhej, co od něj ty padlý mašiny bere
kucí je s váma legrace...
No vlastně už ani moc ne, existuje takový to přáteský popichování a o kus dál už je blbý šťourání. Hoňte si péra v tom svým trojstránkovým tématu věnovanýmu kelímkům.. To že REXe nemusíte už jste napsali asi 100x a my to všichni víme, ale proč to píšete pořád dokola ?
už s tím jděte do prdele...
No vlastně už ani moc ne, existuje takový to přáteský popichování a o kus dál už je blbý šťourání. Hoňte si péra v tom svým trojstránkovým tématu věnovanýmu kelímkům.. To že REXe nemusíte už jste napsali asi 100x a my to všichni víme, ale proč to píšete pořád dokola ?
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
jakym zasiranim...negativni ohlasy shozene vasimi pozitivy vas musi jen posilit...treba kankxuv argument co je na rexovi noveho me donutil k zamysleni ze tomu asi trosku rozumi a co pise ma hlavu a patu...Pavel ZRX píše:No mě z toho tvého zasírání zas tečou nervyMaverick píše:DoktorZRX píše: A za Georgem![]()
![]()
![]()
![]()
Kua Dochtore to mělo být ve ftipech - úplně mi tečou slzičky
![]()
![]()
![]()
Zmrzlináři
samoliba fanaticka potitiva pak uz smrdi nanebevzetim vseho a to taky pravda neni..
rex forever
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
kamaradi kamaradi dolu sfarejme...vzdyt vis ze to tak nemysli..ani ja...jen vam tady samovaznosti ozivujem a vse je dukazem ze vas mame radi...na vazne ale opravdu vazne tema tady neftipkoval nikdo.ZdrahyZX9R píše:Mě se nejvíc líbí, jak tady rejpe jeden co neumí jezdit a na všem padáa druhej, co od něj ty padlý mašiny bere
No vlastně už ani moc ne, existuje takový to přáteský popichování a o kus dál už je blbý šťourání. Hoňte si péra v tom svým trojstránkovým tématu věnovanýmu kelímkům.. To že REXe nemusíte už jste napsali asi 100x a my to všichni víme, ale proč to píšete pořád dokola ?už s tím jděte do prdele...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Díky za další blábol! Márty, mě to fakt nebaví číst a věřím, že ostatní rexaře taky ne.MARTY píše:jakym zasiranim...negativni ohlasy shozene vasimi pozitivy vas musi jen posilit...treba kankxuv argument co je na rexovi noveho me donutil k zamysleni ze tomu asi trosku rozumi a co pise ma hlavu a patu...Pavel ZRX píše:No mě z toho tvého zasírání zas tečou nervyMaverick píše:![]()
![]()
Kua Dochtore to mělo být ve ftipech - úplně mi tečou slzičky
![]()
![]()
![]()
Zmrzlináři
![]()
![]()
samoliba fanaticka potitiva pak uz smrdi nanebevzetim vseho a to taky pravda neni..![]()
![]()
rex forever![]()
ZRX 1200 R
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tohle videjko je Pavle všeobecně známý,ale tady na tom se toho holčina fakt nebojí!!!
Dokonce jí to působí evidentně potěšení!!
http://www.youtube.com/watch?v=Uagf9jMI ... re=related
Dokonce jí to působí evidentně potěšení!!
http://www.youtube.com/watch?v=Uagf9jMI ... re=related
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- DoktorZRX
- Ghostrider

Ovšem toto mě dostaloZdrahyZX9R píše:Mě se nejvíc líbí, jak tady rejpe jeden co neumí jezdit a na všem padáa druhej, co od něj ty padlý mašiny bere
No vlastně už ani moc ne, existuje takový to přáteský popichování a o kus dál už je blbý šťourání. Hoňte si péra v tom svým trojstránkovým tématu věnovanýmu kelímkům.. To že REXe nemusíte už jste napsali asi 100x a my to všichni víme, ale proč to píšete pořád dokola ?už s tím jděte do prdele...
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Za to Maverick ten se tu opravdu ukazuje
Jen tak pro zlepšení nálady!! http://www.youtube.com/watch?v=6Jlv8F9cerA&NR=1
Jen tak pro zlepšení nálady!! http://www.youtube.com/watch?v=6Jlv8F9cerA&NR=1
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit