Jinak přeju všem hodně kilometrů samozřejmě bez nehod, a´t vám vaši mazlíci dělaj jen radost, a hlavně zdravíčko - to je nejdůležitější - to ostatní nějak dopadne
ZRX III.
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
GEORG píše:není to starý REX v nových barvách ?![]()
G.
Hele mě by se to přešně takto líbilo!!!Vypadá to na podařilou obnovu,při zanechání klasického tvaru a historie !!!!I ta barva je mooc pěkná
Hele a to je Fake nebo se to fakt bude dělat????
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
Pomáhat a Chránit
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Czerte, co jsi to za Rexare, kdyz nevis ze se tento novy rex jiz dela... zadny FAKE. Jen se nikam nevyvazi, only Japanesse
...jo a pro georga ... jine kotouce, brzdove trmeny, zmena ramu (geometrie), jina zadni vidlice, jina kola (lehci), sedlo, svetla, nadrz... no proste vse je na novem Rexovi jine a presto stale vypada jako Rex ...a to je prave to umeni, nova motorka s nezamenitelnou tvari... proste jako Porsche Carrera, stale nove a stale nezamenitelne....
...jo a pro georga ... jine kotouce, brzdove trmeny, zmena ramu (geometrie), jina zadni vidlice, jina kola (lehci), sedlo, svetla, nadrz... no proste vse je na novem Rexovi jine a presto stale vypada jako Rex ...a to je prave to umeni, nova motorka s nezamenitelnou tvari... proste jako Porsche Carrera, stale nove a stale nezamenitelne....
Czert ZRX píše:GEORG píše:není to starý REX v nových barvách ?![]()
G.
Hele mě by se to přešně takto líbilo!!!Vypadá to na podařilou obnovu,při zanechání klasického tvaru a historie !!!!I ta barva je mooc pěkná
Hele a to je Fake nebo se to fakt bude dělat????![]()
![]()
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Ty jo Honzo tak to mě poser,jako Rexař jsem ale nějako sem se smířil s myšlenkou,že Kawa už new Rexe dělat nebude a tak jsem se o tom nepídil,ale toto mi udělalo obří radost,mno zajímala by mne cena na kolik tak může vyjít tento nový Rex.
A jestli se teda šikmooký frajeři rozhodli,že k nám to nebudou distribuovat tak už fakt nevim kam to chcou dotáhnout!!!
Místo aby se pochlapili a něco už do prdele udělali tak si to tam syslej!!!!!!!!
Nechci vypadat jako nějaký AntiKawista což asi ani nejde ,ale jako poslední pěkná mašina co udělali byla šestka z 2006 a pak už to snad ani nejni pěkné
mno hold tohle je téma k pivku a pěkně si zanadávat,jelikož tohle mě fakt dokáže maximálně nasr..
A just jdu na pivo a na poker,jelikož tohle mě fakt vytáčí!!!!Pořádná mašina s koulema a oni si to prckové šulej u sebe ACH JO
Zdar jdu pít
A jestli se teda šikmooký frajeři rozhodli,že k nám to nebudou distribuovat tak už fakt nevim kam to chcou dotáhnout!!!
Místo aby se pochlapili a něco už do prdele udělali tak si to tam syslej!!!!!!!!
Nechci vypadat jako nějaký AntiKawista což asi ani nejde ,ale jako poslední pěkná mašina co udělali byla šestka z 2006 a pak už to snad ani nejni pěkné
mno hold tohle je téma k pivku a pěkně si zanadávat,jelikož tohle mě fakt dokáže maximálně nasr..
A just jdu na pivo a na poker,jelikož tohle mě fakt vytáčí!!!!Pořádná mašina s koulema a oni si to prckové šulej u sebe ACH JO
Zdar jdu pít
--------------
Pomáhat a Chránit
LOL
Pomáhat a Chránit