ať už je alespoň březen
povánoční sklípek
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...byla takova divna zima... i moje nalada byla a asi stale je nejaka divna
...a tak jsem vlastne zapomel i dokumentovat deni ve sklipku ve forme statickych obrazku
Nicmene mi ve fotaku preci jen nejaka ta fotka uvizla... tak tady je mate

Nicmene mi ve fotaku preci jen nejaka ta fotka uvizla... tak tady je mate

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Tak jsem to všechno přežil i já, jen jsem ve sklépku očekával i MARTYho (jedna retsina byla pro něj), a když tam už nebyl, tak jsem ji dal za odvoz do Chocně, kde bylo pokračování a pak ještě u kámoše ve Velinách a potom ještě..........no byl to masakr, ale jak je vidět, stále ještě držím, když jsou skvělí lidi, tak se dá vydržet všechno. Jen nevím, jak vydržím ten návrat do všedních dnů, no asi si dám nedřív vyjížďku (už jsem měl absťák). 
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
MICHALIS TSIOLAS píše:Tak jsem to všechno přežil i já, jen jsem ve sklépku očekával i MARTYho (jedna retsina byla pro něj), a když tam už nebyl, tak jsem ji dal za odvoz do Chocně, kde bylo pokračování a pak ještě u kámoše ve Velinách a potom ještě..........no byl to masakr, ale jak je vidět, stále ještě držím, když jsou skvělí lidi, tak se dá vydržet všechno. Jen nevím, jak vydržím ten návrat do všedních dnů, no asi si dám nedřív vyjížďku (už jsem měl absťák).
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Kámoš ve Velinách se jmenuje Petr Krejcar a je to starosta obce, zorganizoval tam v místním nádherném dřevěném kostele při svíčkách fantasticej poloakustickej koncert a potom pařbu na úřadě a potom ešče slivovicu doma a pak "co si nepamatuju to se nestalo".......
Jo a s těma zbabělcama si to příště vyřídím
Myšáku, hlavně žes tam byl a pak jsi dojel v pohodě kolem celé republiky domů 
CKC#305
CKC#305
MICHALIS TSIOLAS píše:Kámoš ve Velinách se jmenuje Petr Krejcar a je to starosta obce, zorganizoval tam v místním nádherném dřevěném kostele při svíčkách fantasticej poloakustickej koncert a potom pařbu na úřadě a potom ešče slivovicu doma a pak "co si nepamatuju to se nestalo".......Jo a s těma zbabělcama si to příště vyřídím
*CKC 102*
*CKC 102*
- DoktorZRX
- Ghostrider

Taky jsem šel v pátek zavírat s Fanušem, ale prej se už zavíralo a tak jsme šli spátmisak39 píše:MICHALIS TSIOLAS píše:Kámoš ve Velinách se jmenuje Petr Krejcar a je to starosta obce, zorganizoval tam v místním nádherném dřevěném kostele při svíčkách fantasticej poloakustickej koncert a potom pařbu na úřadě a potom ešče slivovicu doma a pak "co si nepamatuju to se nestalo".......Jo a s těma zbabělcama si to příště vyřídím
co se v mládí naučíš... máme mezery ve výchovný činnosti, musíme si vychovat nástupce-zavírače
![]()
![]()
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Konec pátka mám malinko rozvostřenej (podle Daka-žádnej nebylDoktorZRX píše:Taky jsem šel v pátek zavírat s Fanušem, ale prej se už zavíralo a tak jsme šli spátmisak39 píše:MICHALIS TSIOLAS píše:Kámoš ve Velinách se jmenuje Petr Krejcar a je to starosta obce, zorganizoval tam v místním nádherném dřevěném kostele při svíčkách fantasticej poloakustickej koncert a potom pařbu na úřadě a potom ešče slivovicu doma a pak "co si nepamatuju to se nestalo".......Jo a s těma zbabělcama si to příště vyřídím
co se v mládí naučíš... máme mezery ve výchovný činnosti, musíme si vychovat nástupce-zavírače
![]()
![]()
*CKC 102*
*CKC 102*
JJJ, bylo to super, jen ta obsluha z nás byla maličko DCMICHALIS TSIOLAS píše:Jo, s Fanušem se zavírá dobře, ale ještě lépe s Myšákem, to jsme si ještě na konečnou pustili AC/DC
*CKC 102*
*CKC 102*
prisaham bohu ze si te priste nenecham ujit...bylo mi receno jasne ze tam budes...musel jsem...fakt...ale uz nikdy...nikdy si sex s tebou ujit nenechamMICHALIS TSIOLAS píše:Tak jsem to všechno přežil i já, jen jsem ve sklépku očekával i MARTYho (jedna retsina byla pro něj), a když tam už nebyl, tak jsem ji dal za odvoz do Chocně, kde bylo pokračování a pak ještě u kámoše ve Velinách a potom ještě..........no byl to masakr, ale jak je vidět, stále ještě držím, když jsou skvělí lidi, tak se dá vydržet všechno. Jen nevím, jak vydržím ten návrat do všedních dnů, no asi si dám nedřív vyjížďku (už jsem měl absťák).
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

přivítání
Při prohledávání peněženky jestli se tam neskrývá nějaká zapomenutá bankovka jsem našel dva významné dokumenty s textem z vítacího ceremoniálu. Je mi jasné, že si je nikdo nepamatuje, tak je zvěčňuji zde na stránkách s poděkováním všem z ckc.
přijel nám kamarád z Řecka
má motorku kawasaki
jsme šťastní jak děcka
ožerem se taky!
přijel kamarád z Řecka
jezdí na supr kawě
jsme šťastní jak děcka
opijem se hravě!
DAK
přijel nám kamarád z Řecka
má motorku kawasaki
jsme šťastní jak děcka
ožerem se taky!
přijel kamarád z Řecka
jezdí na supr kawě
jsme šťastní jak děcka
opijem se hravě!
DAK
Naposledy upravil(a) MICHALIS TSIOLAS dne sob led 03, 2009 12:39:03, celkem upraveno 1 x.
CKC#305
CKC#305