Vzpominame s CKC

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned lis 30, 2008 16:29:35

Jana Kawa píše:teda Zdrahy 1* dík za připomenutí skoro zapomenutých zážitků, bylo to móóc pěkný

Proč už vlastně nezpíváš - vstávej seminko? No jo, ty teď vstáváš až k obědu :lol:
K obědu jsme vstával jen ve sklípku :lol: jinak jsem pořád v 7 ráno vzhůru :lol: příště zase zaspívám :wink: když bez Víti to není ono... :(
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

farmář
Ghostrider
Ghostrider

re:semínko???

Příspěvek od farmář » ned lis 30, 2008 17:29:13

tady kousek ve Včelnici, je chlapík zvaný Semínko, co já vím. Stalo se mu to tak: jako novomanžel se stavil v hospodě, kde se posilnil a tu si vzpomněl, že by měl zplodit potomka.Odebral se domů, plodil, plodil....no a po tom dlouhém plození si pak sedl v kuchyni do kouta s flašou a zpíval Vstávej semínko holala.... no a tak už mu nikdo jinak neřekl.Jak jsem koupil dávám dále :lol:
Máte snad podobný zážitek?? :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » ned lis 30, 2008 18:13:13

No já se dostal k ckc samo přes vyhledávač. Motorku sem neměl a uvažoval sem nad CBR vs Ninja (6tky). Tak sem rozesel na fóra blbé otázky a nejvíc lidí bylo ochotných mi odpovídat tady (bez toho , aby mi připomínali jaký sem tupec , že se ptám na takový blbosti co každý zná). O cbru každý říkal , že je to taková hodná motorka , ať prej do toho du, když sem neměl 8 let motorku atd. Jenže já nemám rád hodný a normální , tak sem šel do značkové motorky a do klubu. A rozhodně nelituju 8)

hunter
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunter » úte pro 02, 2008 00:50:52

Poprvé jsem se o CKC dozvěděl od mého skvělého dlooouholetého kámoše – nějakýho Elvise. :-)

To bylo někdy na jaře 2006

Ten poté co koupil svojí první kawu ZX6R, už ani nevim jak – hledal zřejmě další bikery s kawasaki (asi vygoogloval kawa.cz nebo tak něco). Poté začal jezdit na klub akce a poznal spoustu svých dnes již skvělejch kámošů – ale to jistě víte, že :-).

V té době, tedy na jaře dvašest, jsem vlastnil MZ ETZ 150. Když Elvis poprvé za mnou dorazil na 6tce a provez mě byl jsem z toho unešenej a MZ mě začala štvát tím že fakt nejede :-). Ale řek sem si co no – na to moje ježdění to stačí. Jak ale Elvis na kawě a s vámi jezdil víc a víc, tak jsem od něj začínal vstřebávat zážitky s lidma z klubu, akcí, vyjížděk atak. I zvědavost mi nedala a kouknul jsem na netu na stránky. Už na první pohled mě upoutaly -skvěle a přehledně udělané jsem si řek (to platí dodnes). Hltal a hltal jsem tam informace o všem možném i nemožném, a taky koukal na fotky z akcí. Říkal jsem si dobrej spolek - maj to zmáknutý :-).

Ale pořád jsem měl MZ a jezdil v drtivé většině času sám. Konečné prozření, že to s touhle moto dál nejde, jsem zaznamenal po naší společné akci s Elvisem zvané „tour de czech republik – vol. 1“ :-). To bylo v léto dvašest. Probíhalo to asi tak že Elvis jel na šestce samo první v klídku a pohodičce v kombinéze – prostě jako opravdovej motorkář se vším všudy - a já za ním na MZ v džínách, starej ošuntělej bundě a na nohách glády :-). Samozřejmě „pekelnou rychlostí“ max. 120 ( a to jen po nakloněné rovince a z kopečka). Elvis kupodivu celkem akceptoval moje netempo, jen občas zmizel a pak někde „vepředu“ počkal :-). Docela jsme si to za týden, co to trvalo, užili. Srandy a zážitků až až.

Po příjezdu domu padlo zásadní rozhodnutí. MZta jde do světa a chci velkou motorku. A už to bylo – bude to kawa.

Po dlouhém zvažování typu: co za kawu, v jakým stavu a za kolik - padla volba na ZZ – R 600. V zimě jsem jí koupil a už se těšil na jaro 07 :-).

Přes zimu jsem se na stránkách hlavně zajímal o nějaké další kawáky z jižních čech, kvůli společným vyjížďkám a taky po očku sledoval kdy se koná jakej sraz a akce.

Poté jsem se sžíval co to šlo s motorkou, koupil taky hadry, boty aby bylo vše potřebné k ježdění ok, seznámil jsem se a jel na pár vyjížděk a komerčních srazů s klukama z jihu. Stejně tak se s nimi seznámil Elvis, kterej byl v té době snad všude :-). Zjistili jsem že jsou fakt v poho, rádi na fóru poradí, ale na CKC srazy většina moc nejezdí. Ale to mě osobně zas tak nevadilo, ckc je přeci dobrovolný spolek že.

Postupem roku 07 jsem se začal seznamovat s dalšíma príma lidma z ckc. Impulzem k tomu byla naše další „tour de czech republik" – vol. 2. Probíhalo to tak, že jsme trasu zvolili více méně kolem hranic ČR, s tím že Elvis domluví zastávky u, v té době už, jeho príma kámošů z klubu (+ nějaké zastávky u mých kámošů po čr). Ale většinou to byli kawáci z ckc!

Konečně jsem měl alespoň trochu konkurenceschopný stroj. Jak to probíhalo už tady psal před cca rokem a půl Elvis v jednom vlákně. No prostě extrasuper akce jak pro nás dva, tak taky obrovská ochota a vstřícnost všech u kterých jsme byli. Pro mě to bylo super zjištění že jsou i v reálu tak bezva. U koho jsme byli si můžete udělat obrázek podle toho kde jsme se zastavili: mimo jiných především KV, Králíky, Ostrava – konkrétně Stodolní byla opravdovej „šmelc“ :-) :-) :-).

Poté jsem se už nemohl dočkat svého prvního CKC srazu. Tím byla Olešnice v Orlických horách, kterou pořádal Čoud s Marlborkou.
Akce trochu menšího rozměru, ale super. V rámci srazu se konal i tajný závod, což je akce podle mýho gusta. Tam jsem poznal další a další bezva lidi, povětšinou tu pravou základnu CKC!!!
Fakt prima víkend. Zjistil jsem, že takovéto srazy jsou mnohem lepší než velké komerční srazy, protože je možnost si to vše v klidu užít a vstřebat.

Hned po příjezdu domu jsem se už těšil na další a po dalším zas. A tak pořád dokola.
Sice jsem za ty 2 roky stihnul jen 4 srazy ale i tak jsem si to moc užíval. Všechny bez vyjimky: Olešnici, Mlýnky 07, jarní Skalku 08, i zatím poslední „jednostolové“ Netolice.
Zjistil jsem, že tento klub má opravdu něco do sebe!

Toš tak
ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » sob pro 06, 2008 21:44:07

ty vole lidi, neblbnete, ja sem nemocnej a oci mi slzej i tak a kdyz tohle ctu, tak sem skoro na mekko ... ;-)

za sebe v podstate asi nejcasteji vzpominam na uplny zacatek - kdyz jsem po vecerni rozmluvenou s moji levnou polovickou nadhodil rano svuj prvni prispevek na motorkare a vw se chytil a uz to jelo ... a pak byla super kazda akce, kdyz sem videl, kolik lidi se diky jednomu napadu da dohromady a jaka je z toho bezva parta ...

a ted mam dalsi vzpominku, ktera je cerstva - posledni pul rok sem tu byl hodne malo, vw taky a presto to bez nas funguje, coz je super, jste bezva parta lidi a tesim se na dalsi akci do sklepku ;-)
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob pro 06, 2008 22:41:46

šak na tom nechalo dost lidí nějakou tu hodinu práce aby to fungovalo :lol:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » sob pro 06, 2008 22:43:44

šak my vime ;-)
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

Pavlinka
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlinka » úte pro 30, 2008 00:29:00

ahoj vsem,

myslim ze dnes uz me tu vetsina lidi moc nezna, bohuzel ted uz neni tolik casu a prilezitosti vas vidat, nastesti i ja byla temer u zrodu tehle uzasne party a moc rada na to vzpominam, na uzasne srazy, na prima partu lidi, se kterymi byla vzdycky sranda, na moje prvni zkusenosti s poradnejma motorkama (kawy) :) a na vsechno kolem, nakonec i rada vzpominam na ty horky chvilky kdy jsem vam nestihala pri vyjizdkach... :P

dost casto na tyhle doby vzpominam, a doufam ze casem bude vic prilezitosti vas opet videt...
ZX- Jelinek GT
:reindeer:
hahaha, uz daaavno ne... momentalne zelena italska devka...

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte pro 30, 2008 02:30:36

Pavlínko, jsi zcela nezapometulná osůbbka CKC,takže klidně přijeď, a uvidíš, kolik lidí na Tebe nezapomělo :D :D :D . Já osobně se na Tebe těším :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » úte pro 30, 2008 05:29:07

Vidím to stejně jako Mišák :wink:
Buell xb12r
CKC#160

Pavlinka
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlinka » úte pro 30, 2008 13:41:59

No vy jste taky prave nezapomenutelny :-D

Rada Vas uvidim, jen jsem letos mela takovou spatnou sezonu, nejdriv totalne bez penez, ze jsem premyslela i o prodeji motorky, ale nejak jsem to ustala a nasla si praci, takze pak penize byly, ale zase nebyl zadnej cas. :) Ovsem pristi sezona doufam bude uplne jina, prvni rok s velkymi papiry a posledni rok havarijni pojistka, takze to by bylo, abych se konecne nenaucila jezdit :) Tak doufam, ze az vysvitne slunicko, budu moct vytahnout Jelenisko a vyrazit na nejakej primovej srazik, Jelen je chudak natesenej, letos ma za sebou jen 600 km... :oops:
ZX- Jelinek GT
:reindeer:
hahaha, uz daaavno ne... momentalne zelena italska devka...

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte pro 30, 2008 14:21:22

no tak to jsem tedy zvedavej jestli az prijedes na sraz se se mnou konecne budes bavit... nebo budes mlcet a zamilovane koukat jako vzdycky :wink: :D ...jo a 600 je fakt malo, to budes muset v roce 2009 dohnat :-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Odpovědět