chacha Marty-sis naběhl,já jsem přes Ostravici na Bílou dojížděl na lesárnu v době 1976-79,takže vím jaké i y a dokonce znám i gyzd,žďorb,chuj i cip.Nic si z toho nedělej,z mého nynějšího bydliště nikdo nepozná,že su valašiskoMARTY píše:pche...nemas ani paru jake i y se na Ostravici pise...cyp slang uz tam zije dele nez my dva dohromadyMesr píše:Marty,cip se píše s měkkým i,ale jinak jsou moc pěkné.![]()
![]()
![]()
aj chuj a podobne
![]()
1965 narozen na Ostravici...1966-1985 Fradlant nad Ostravici...Mesr píše:chacha Marty-sis naběhl,já jsem přes Ostravici na Bílou dojížděl na lesárnu v době 1976-79,takže vím jaké i y a dokonce znám i gyzd,žďorb,chuj i cip.Nic si z toho nedělej,z mého nynějšího bydliště nikdo nepozná,že su valašiskoMARTY píše:pche...nemas ani paru jake i y se na Ostravici pise...cyp slang uz tam zije dele nez my dva dohromadyMesr píše:Marty,cip se píše s měkkým i,ale jinak jsou moc pěkné.![]()
![]()
![]()
aj chuj a podobne
![]()
Jures,tak to co jen tušíš,tak tušíš velmi správně.Cip je prostě jen cip,mimochodem,vedle mě sedí manželka-rodačka z Ostravy-Poruby a potvrdila mekké i,takže ciiiiip cipi.Jirka_Z píše:Co? co? co? co? co? co? Rekne to nekdo strednim cecham? Me to nikdy nikdo nerekl, slovo "cyp" znam, ale co presne znamena jenom "tusim"...
Super Marty,to jsi mě potěšil.Jezdil jsem vlakem ze Studénky do Frýdlantu,pak lokálkou na Ostravici/jezdil jsem za Ostravici saně na Samčance/a z Ostravice na Bílou autobusem - 3 roky.Ovšem narozen v Přílepech u Holešova 1960MARTY píše:1965 narozen na Ostravici...1966-1985 Fradlant nad Ostravici...Mesr píše:chacha Marty-sis naběhl,já jsem přes Ostravici na Bílou dojížděl na lesárnu v době 1976-79,takže vím jaké i y a dokonce znám i gyzd,žďorb,chuj i cip.Nic si z toho nedělej,z mého nynějšího bydliště nikdo nepozná,že su valašiskoMARTY píše: pche...nemas ani paru jake i y se na Ostravici pise...cyp slang uz tam zije dele nez my dva dohromady![]()
aj chuj a podobne
![]()
![]()
tak zme tam byli chuji dva...s kratkym zobakem si spravny cyp tak jako ja
![]()
ok cype...konec OTMesr píše:Super Marty,to jsi mě potěšil.Jezdil jsem vlakem ze Studénky do Frýdlantu,pak lokálkou na Ostravici/jezdil jsem za Ostravici saně na Samčance/a z Ostravice na Bílou autobusem - 3 roky.Ovšem narozen v Přílepech u Holešova 1960MARTY píše:1965 narozen na Ostravici...1966-1985 Fradlant nad Ostravici...Mesr píše: chacha Marty-sis naběhl,já jsem přes Ostravici na Bílou dojížděl na lesárnu v době 1976-79,takže vím jaké i y a dokonce znám i gyzd,žďorb,chuj i cip.Nic si z toho nedělej,z mého nynějšího bydliště nikdo nepozná,že su valašisko![]()
tak zme tam byli chuji dva...s kratkym zobakem si spravny cyp tak jako ja
![]()
![]()
![]()