Tak dnes jsem dostal odpoved od admina, ze ten tvuj prvni odkaz co jsi tady mel tak automaticky po kliknuti na nej daval hlas ZRX666S999 píše:A byl jsi zalogovanej? Mě se hlasování zobrazí, když jsem log in.blackbiker píše:odkaz jsi dal dobrej, ale problem je primo na ty stranceneukaze se tam moznost hlasovat
ZRX II
- blackbiker
- Easy rider

ZRX 1200 black
Dobre chozeblackbiker píše:Tak dnes jsem dostal odpoved od admina, ze ten tvuj prvni odkaz co jsi tady mel tak automaticky po kliknuti na nej daval hlas ZRX666S999 píše:A byl jsi zalogovanej? Mě se hlasování zobrazí, když jsem log in.blackbiker píše:odkaz jsi dal dobrej, ale problem je primo na ty stranceneukaze se tam moznost hlasovat
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Za mě ANO... samozřejmě už sem tam ten hlásek taky šoupnul... ale XJR fakt vede sakra ale to je tim že jí má víc lidí a víc lidí jí zná... kkdo se na rexovi nesvez tak nepochopí... XJR je krásnej klasickej naháč ale rex je lepší volba.. kámoš má XJR 1300 a žere to jak hovado a je to těžký a dlouhý do zatáček.. jako posez je na tom pěknej ale je to spíš na cestování.. sice každej tvrdí kdo jí má že v pohodě i na sportovní jízdu ale ne ne ne 260 kg motorka a dlouhá to jako nic moc na klopení .. určitě se na tom dá taky trošku klopit ale ve srovnání s rexem je to paštika.. jede to. má to krouťák ale na rexe to nemá ani hovno 

ZRX 1100 + KLX 650 = 1750 ccm v garáži
Sdílím stejný názorHonzaZRX píše:Za mě ANO... samozřejmě už sem tam ten hlásek taky šoupnul... ale XJR fakt vede sakra ale to je tim že jí má víc lidí a víc lidí jí zná... kkdo se na rexovi nesvez tak nepochopí... XJR je krásnej klasickej naháč ale rex je lepší volba.. kámoš má XJR 1300 a žere to jak hovado a je to těžký a dlouhý do zatáček.. jako posez je na tom pěknej ale je to spíš na cestování.. sice každej tvrdí kdo jí má že v pohodě i na sportovní jízdu ale ne ne ne 260 kg motorka a dlouhá to jako nic moc na klopení .. určitě se na tom dá taky trošku klopit ale ve srovnání s rexem je to paštika.. jede to. má to krouťák ale na rexe to nemá ani hovno
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Mno čoveče pokud by jsi je fakt chtěl brát tak já bych do toho s tebou šel!!!Pokud ta nenaskočí o dalších 60 doláčů za poštu tak by sem je určo bral!!!blackbiker píše:Jsou dost drahy (95 dolaru za kus+16 dolaru banjo srouby+neco za postu), ale nedelam si iluze, ze to u nas sezenu levneji. Jsou v techto barevnych provedenich:Czert ZRX píše:Taky mne hned napadl nějaký shop s normál hydraulikou!
Akurát nevím rozměry atd....![]()
Také by se mi tam nějaké pancíře páčili![]()
Na kolik vyjdou z USA? možná bych se na zimu zas trošku vyřádil
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit