ZX10R
dneska jsem pokukoval v Asku po nové desítce a je to fakt krasavice.
Stála vedle ní šestka a zdá se mi, že ta desítka je člověče menší než šestka - působí takovým lehkým dojmem.
Škoda, že si ji nekoupím
Mají na show roomu šestku r.v. 2007 za nějakých 129tis, problém je, že má sice najeto jen 2800km, ale jetá Ježkem na okruhu, tak nevím, jestli bych do toho šel, ale zase za ty prachy a pokud se z toho dá sundat DPH, tak za ten risk by to možná i stálo.
Ach jo, co já si koupím ???
G.
Stála vedle ní šestka a zdá se mi, že ta desítka je člověče menší než šestka - působí takovým lehkým dojmem.
Škoda, že si ji nekoupím
Mají na show roomu šestku r.v. 2007 za nějakých 129tis, problém je, že má sice najeto jen 2800km, ale jetá Ježkem na okruhu, tak nevím, jestli bych do toho šel, ale zase za ty prachy a pokud se z toho dá sundat DPH, tak za ten risk by to možná i stálo.
Ach jo, co já si koupím ???
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Hledej Smudlo, koukal jsem dnes na tu chuderu a ta deseticentimetrova vrstva snehu ji moc neslusela.... Holt, malo mista v hale...Elvis. píše:Elvis ji ma, ale snad uz dlouho mit nebude... hledam panicka pro ten zbytek motorky![]()
Elvis. se ale nezlobi... Strada plany a kuje pikle
4 Maverick: nic by se nemelo menit na momentalnich odpoctech pro firmy. Meli by se rusit prepazky v autech...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: