Vyfuk IXIL BLACK SHORT
ixil ma Marek myslim...jakmile otevres vyfukovy system ladakem jisteze se zvedne...u me to dela 2-2,5 litru..kdyz nesetrim..ale vo tom to prave je...ses slyset a spotreba se nehlida...
a ixil ma nadvakrat tlumeni...pokud otevres jen jednou nestoupne tolik...otevres na max zvedne se ...pokud ti jeste funguje

a ixil ma nadvakrat tlumeni...pokud otevres jen jednou nestoupne tolik...otevres na max zvedne se ...pokud ti jeste funguje

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Mám ho na REXovi, pokud je tam tlumící vložka tak to jede stejně jako předtím, pokud je tam vložka otevřenější taj se mi zdá že to ve středním pásmu jede hůř ale vliv na spotřebu jsem nezaznamenal, pokud to otevřu úplně tak se na tom nedá jezdit - kravál jak sfiňa a nejede to vůbec. Budu to po novém roce dávat na odladění sání - trysky - výfuk tak uvidíme co řeknou grafy z brzdy.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
z750 se stejne tocit musi aby jelo...ja ted mel jednani s akrapem jak a co na masinu s priverou...bo ju taky asi budu mit a ANO je tam pokles...ale pokud nejedes strelbu je to jedno..ne ze nejede...jede vzdy...ale ve vyssich otackach je to strelba...
a taky jasne...doladit se da...maximum...s ixilem si ale myslim beze svodu stejne moc nadelat nejde...
ale je to trosku prehnane s tim spodkem...NE ZE TO NEJEDE...NE ZE JE TO ZDECHLINA...POKUD SE JEDE FAKT KOCHACKA JE TO JEDNO..A POKUD CHCI VYSTRELIT KOPNU KVALT CI DVA DOLU...lehce spojka a letm jak drak...
a taky jasne...doladit se da...maximum...s ixilem si ale myslim beze svodu stejne moc nadelat nejde...
ale je to trosku prehnane s tim spodkem...NE ZE TO NEJEDE...NE ZE JE TO ZDECHLINA...POKUD SE JEDE FAKT KOCHACKA JE TO JEDNO..A POKUD CHCI VYSTRELIT KOPNU KVALT CI DVA DOLU...lehce spojka a letm jak drak...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Delta
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
ixil
taky je to jeden z výfuků po kterém pokukuju,ale Z1000 má 4laufy a když to svedu na jednu stranu tak nevim jak to bude vypadat a jak moc to bude řvát.Robert Pokorný majitel RPtuningu mi řikal že když se to u motorky co má v serii 2laufy svede do 1ho tak zvuk je hrozivej a výkonu to dá taky víc(o výkon mi nejde)
Jinak Akrapy na Z1000 stojej 20tis Kč 2koncovky v carbonu
Ixil 10tis 1koncovka černěnej hliník
tak nevim:-)
Jinak 4výfuky co sou seriově sou krásný,ale zvuk nikde
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/vy ... 23542.html
Jinak Akrapy na Z1000 stojej 20tis Kč 2koncovky v carbonu
Ixil 10tis 1koncovka černěnej hliník
tak nevim:-)
Jinak 4výfuky co sou seriově sou krásný,ale zvuk nikde
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/vy ... 23542.html
Kawasaki Z1000 03 black and red
ex Husqvarna SM610 black