Motoman Brno nikdy více:(

Co se nevešlo jinam, manuály, foto a tak...
Odpovědět
GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Motoman Brno nikdy více:(

Příspěvek od GEORG » úte srp 01, 2006 09:58:29

Čau spolubojovníci :)
musím vás upozornit na podle mě velice špatný servis v Motoman Brno.
Co se týče prodeje příslušenství a dílů je vše O.K., ale pokud chcete něco nechat servisovat, radši jeďte o dům dál.
Byl jsem tam 2x - poprvé na přezutí celé sady pneu. Chlapík mi řekl, že mám cca hoďku počkat a odjedu komplet přezutý. Po cca 40min přišel a sdělil mi, že to nedodělá, protože nemá klíč na povolení předního kola. Tak sem jel domů - cca 17km a druhý den nanovo. To už naštěstí zvládnul. Až doma sem si všimnul, že mi docela obstojně poškrábal zadní ráfek. Samozřejmě se dušoval, že to on ne. Jelikož sem to přezouval poprvé, tak......

Druhý případ zlomený šroub padacího rámu. Domluva - za hodinu to bude hotové ( řekl v 8:00h ), padací rám máme na skladě. Zavolám vám.
V 13:15 zkouším poprvé volat, jak to vypadá. Oba mobily zvoní, ale nikdo nebere. V 16h volám zase, stejná situace jako v 13:15h. Takže jedu osobně do Motoman a borec mi řekl, že zalomený šroub vytáhl, ale že padací rám nemá na skladě! Náhradní šroub prý taky ne! Kdyby mi to ten vůl řekl dřív, mohl jsem vzít ten původní s sebou.

Výsledek - odjel jsem bez šroubu, musím tam zajet i s mým původním šroubem znovu. Až jim dojdou nové padací rámy - cca za 2 měsíce, tak mi je údajně vymění.

V zimě mi budou k hovnu!((

Takže toto jsou mé zkušenosti s firmou Motoman Brno.

GEORG
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » úte srp 01, 2006 10:51:28

Tak to je pěkné. A zjistily vůbec proč se to ustřihlo?
Dak
CKC -015-

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » úte srp 01, 2006 11:26:14

shit italský materiál :(

G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Bosik
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bosik » stř srp 02, 2006 18:37:50

Tak tam bych tedy uz nechodil.Ja osobne davam motorku do fy Motova v Breclavi a naprosto seriozni pristup ani jednou sme s nimi nemel problem
Kawasaki GPZ500S,r.v.92,US verze

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » čtv srp 03, 2006 09:14:47

Bosik píše:Tak tam bych tedy uz nechodil.Ja osobne davam motorku do fy Motova v Breclavi a naprosto seriozni pristup ani jednou sme s nimi nemel problem
Jo, Bosiku, tak to mám jinou zkušenost. Dal jsem tam (Motova) loni na komplet seřízení ER 5, Podotýkám že s ní nebyl problém, jenom měla najeto, tak preventivně na seřízení. Odjedu se seřízenou mašinkou a hele, ono to nejede, vynechává, netáhne. Málem jsem se rozmázl když mi to vynechalo v zatáčce takže jak to škublo mašinou tak mi ustřelil zadek... Volám do Motovy: to je Váš problém, kdoví co s tím máte, je to staré, od nás to odešlo naprosto v pořádku...atd. Naprosto nepřipustil ani možnost, že by mohl udělat chybičku. Že by byl robot? Tak jsem to na vozíku odvezl do Aska. Tam jsem zaplatil komlet nové seřízení. A víš kde byl problém. Nebyla dotažená svíčka (uplně povolená) v pravém válci. Dobrý co? Stávat by se to nemělo, ale budiž, nejsme stroje. Mě nejvíc vadil ten přístup. Místo aby řekl něco jako: no to je divné, pane, přijeďte, podíváme se co by to mohlo být...., tak mě víceméně poslal do prdele.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

Bosik
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bosik » čtv srp 03, 2006 15:12:51

marek píše:
Bosik píše:Tak tam bych tedy uz nechodil.Ja osobne davam motorku do fy Motova v Breclavi a naprosto seriozni pristup ani jednou sme s nimi nemel problem
Jo, Bosiku, tak to mám jinou zkušenost. Dal jsem tam (Motova) loni na komplet seřízení ER 5, Podotýkám že s ní nebyl problém, jenom měla najeto, tak preventivně na seřízení. Odjedu se seřízenou mašinkou a hele, ono to nejede, vynechává, netáhne. Málem jsem se rozmázl když mi to vynechalo v zatáčce takže jak to škublo mašinou tak mi ustřelil zadek... Volám do Motovy: to je Váš problém, kdoví co s tím máte, je to staré, od nás to odešlo naprosto v pořádku...atd. Naprosto nepřipustil ani možnost, že by mohl udělat chybičku. Že by byl robot? Tak jsem to na vozíku odvezl do Aska. Tam jsem zaplatil komlet nové seřízení. A víš kde byl problém. Nebyla dotažená svíčka (uplně povolená) v pravém válci. Dobrý co? Stávat by se to nemělo, ale budiž, nejsme stroje. Mě nejvíc vadil ten přístup. Místo aby řekl něco jako: no to je divné, pane, přijeďte, podíváme se co by to mohlo být...., tak mě víceméně poslal do prdele.
Tak to me prekvapuji ja jsem s nimi prozatim spokojenej ale uz sem slysel od par lidi taky spatne skusenosti.Delali mi mensi GO motoru a motor slape jak hodinky
Kawasaki GPZ500S,r.v.92,US verze

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv srp 03, 2006 15:38:36

Lidi, už jsem se tady jednou zmiňoval, nenajdete jediný srvis, který někdy něco nezkonil. Všichni jsme omylní a tak co je nakonec doopravdy důležité je ten zmiňovaný přístup. To jak se zachovali by mě taky nazdvihlo, ale na druhou stranu, bych kontaktoval přímo majitele a provedl - jemné podušení... samozřejmně pokud to nebyl majitel osobně, potom bych se zachoval obdobně, informoval bych hože to dělám a zveřejnil to nejen tady, ale i na ostatních serverech.. Já osobně servisuju v BaB ve Vysokém Mýtě a nemůžu si stěžovat (zatím), fajn práce, fajn lidi, fajn přístup...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » čtv srp 03, 2006 15:40:19

někdy může být chyba i v zákazníkovi :)))

G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Odpovědět