musím vás upozornit na podle mě velice špatný servis v Motoman Brno.
Co se týče prodeje příslušenství a dílů je vše O.K., ale pokud chcete něco nechat servisovat, radši jeďte o dům dál.
Byl jsem tam 2x - poprvé na přezutí celé sady pneu. Chlapík mi řekl, že mám cca hoďku počkat a odjedu komplet přezutý. Po cca 40min přišel a sdělil mi, že to nedodělá, protože nemá klíč na povolení předního kola. Tak sem jel domů - cca 17km a druhý den nanovo. To už naštěstí zvládnul. Až doma sem si všimnul, že mi docela obstojně poškrábal zadní ráfek. Samozřejmě se dušoval, že to on ne. Jelikož sem to přezouval poprvé, tak......
Druhý případ zlomený šroub padacího rámu. Domluva - za hodinu to bude hotové ( řekl v 8:00h ), padací rám máme na skladě. Zavolám vám.
V 13:15 zkouším poprvé volat, jak to vypadá. Oba mobily zvoní, ale nikdo nebere. V 16h volám zase, stejná situace jako v 13:15h. Takže jedu osobně do Motoman a borec mi řekl, že zalomený šroub vytáhl, ale že padací rám nemá na skladě! Náhradní šroub prý taky ne! Kdyby mi to ten vůl řekl dřív, mohl jsem vzít ten původní s sebou.
Výsledek - odjel jsem bez šroubu, musím tam zajet i s mým původním šroubem znovu. Až jim dojdou nové padací rámy - cca za 2 měsíce, tak mi je údajně vymění.
V zimě mi budou k hovnu!((
Takže toto jsou mé zkušenosti s firmou Motoman Brno.
GEORG