výzva Hunterovi

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
marek
Ghostrider
Ghostrider

výzva Hunterovi

Příspěvek od marek » čtv pro 11, 2008 11:13:14

Když jseš ten lovec, nemohl bych někdy s tebou zajít na lov? Já nemám lovecký lístek tak to řeším autolovem, třeba dneska srnečka takto:

Obrázek

minule jsem si vyšlápl dokonce na divočáka, takto:

Obrázek

Obrázek

ale začíná mě to kapánek finančně vyčerpávat /a mou pojišťovnu ani nemluvě/ , havěť zasraná. Takže bych to radši s tebou šel vystřílet z kulovnice, by to mohlo vyjít levněji :? :shock:
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » čtv pro 11, 2008 11:27:59

sakra Maro a kdy uděláš nějakou tu hostinu "na divoko" ? :lol: Bez tak už máš doma plný mrazák, co :?: :wink:
Kdes k tomu teď přišel ?
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv pro 11, 2008 12:57:55

ale zase nejen jezdec ses dobrej ale jako myslivec taky...jakykoli svaz te prijme za sveho i bez zbrojaku...budes kosit autem...co vybehne z lesa :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv pro 11, 2008 15:17:23

neboj.... hunter taky rad lovi autem. Jeho prvni ulovek byl prejetej tchor :lol: Ale ten malej smejd nastesti takovou paseku neudelal :lol:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

hunter
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunter » čtv pro 11, 2008 15:33:00

No to je teda smůla :(
Srnčí zvěř je na sražku měkčí zato prasata to je jiná "liga" i ta malá
Existujou ale plastový plašičky na auta který odpuzujou zvěř - někteří to i docela chválej. No nevim možná na tom něco bude. Cena plašiček je fakt minimální cca 100 Kč.

A jak se srážce se zvěří vyhnout? Podle mě jezdit pomalu v místech kde víš že je zvěř aktivní a přesazuje přes silnice. Chybička může bejt v tom jestli víš kde to je a taky kdy.
ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » čtv pro 11, 2008 15:39:33

Kozy blbý, takové škody...a je to dřív, než řekneš Kawa! :evil:
Ty tzv. "plašičky" jsem měl taky. Je to v podstatě píšťalka, která náporem vzduchu pískala v hodně vysokým tónu a zvěř měla plašit. Bohužel aby to pískalo, nesměl člověk jet, jak posranej, což v místech, o kterých vím, že je tam zvěř, jezdím...pro jistotu, plašička neplašička. No a tak je efekt plašiček víte kde... :?
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

hunter
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunter » čtv pro 11, 2008 15:39:46

Elvis. píše:neboj.... hunter taky rad lovi autem. Jeho prvni ulovek byl prejetej tchor :lol: Ale ten malej smejd nastesti takovou paseku neudelal :lol:
To je pravda, ale mělo to ještě pokračování. Tchoř byl po srážce "na místě" tak jsme ho se strejdou vzali dom a stáhli a že si vyděláme kožku aby z něho aspon něco bylo. No kůži jsem dali do mrazáku ale zapomněli na to. Po cca roce jsem si na tchoře vzpomněl a nakoukl do mrazáku, vyvalil se takovej smrad že mi začali až slzet oči. No musela se i kožka vyhodit :-)
ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv pro 11, 2008 15:46:53

Ja vim bohumile, ja vim... vsak si tam taky behal po osade jak postrelena svina, ze pry ten smrad se fakt neda :wink: :lol:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » čtv pro 11, 2008 16:01:30

Tu dnešní srnku jsem skolil na D1. To teda fakt nejde předpokládat že tam bude zvýšený pohyb zvěře a jet pomalu. Dbalý mysliveckých tradic jsem zastavil že zhaslé sparkaté zvěři v lesíku ulomím snítku na poslední hryz, ale mezitím ji přejely dva kamiony, tak jsem jí tu haluz už neměl ani kam strčit :( .
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » čtv pro 11, 2008 16:51:37

a nějaké automatické zařízení typu kulovnice na přední kapotě neexistuje ? že by to při jakémkoliv pohybu před autem vypálilo salvu :lol: :lol:
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » čtv pro 11, 2008 16:58:19

GEORG píše:a nějaké automatické zařízení typu kulovnice na přední kapotě neexistuje ? že by to při jakémkoliv pohybu před autem vypálilo salvu :lol: :lol:
G.
auta se zaměřovačem ma kapotě přece dělají ve Stuttgartu :lol: (seriově)
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

hunter
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Tady trochu výkladu

Příspěvek od hunter » čtv pro 11, 2008 17:14:39

http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-be ... skody/2855

něco málo pojmů:

zvířata - jedná se (většinou) a hospodářské zvířectvo nebo domácí mazlíčky, případně o nějaké exoty, ale důležitý je že mají
svého chovatele, lépe řečeno majitele!!! Takže škodu lze uplatnit na něm.
zvěř - jedná se o volně žijící zvířata, nemají svého majitele. Ano je to opravdu tak - zvěř není ani státu, myslivců nebo
kohokoliv jiného - zvěř je NIČÍ.

A jak se v článku na konci píše...v případě, že policie nechce si s tím lámat hlavu a zjištovat kdo je uživatel honitby v místě kde jste zvěř srazili, nechal bych sraženej kus jim at si s ním dělaj co chcou.
Nebo variata b) pokud je sraženej kus ještě jakž takž k jídlu, za x minut strachu to risknout dovest domu vyvrhnout, stáhnout z kůže, rozporcovat, uvařit a sežrat.

Každopádně havarijko s případy sražení zvěře je v týhle situaci to nejlepčí.
ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Re: Tady trochu výkladu

Příspěvek od GEORG » čtv pro 11, 2008 17:37:29

hunter píše:http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-be ... skody/2855

něco málo pojmů:

zvířata - jedná se (většinou) a hospodářské zvířectvo nebo domácí mazlíčky, případně o nějaké exoty, ale důležitý je že mají
svého chovatele, lépe řečeno majitele!!! Takže škodu lze uplatnit na něm.
zvěř - jedná se o volně žijící zvířata, nemají svého majitele. Ano je to opravdu tak - zvěř není ani státu, myslivců nebo
kohokoliv jiného - zvěř je NIČÍ.

A jak se v článku na konci píše...v případě, že policie nechce si s tím lámat hlavu a zjištovat kdo je uživatel honitby v místě kde jste zvěř srazili, nechal bych sraženej kus jim at si s ním dělaj co chcou.
Nebo variata b) pokud je sraženej kus ještě jakž takž k jídlu, za x minut strachu to risknout dovest domu vyvrhnout, stáhnout z kůže, rozporcovat, uvařit a sežrat.

Každopádně havarijko s případy sražení zvěře je v týhle situaci to nejlepčí.

A nebo škodu vymáhat na rodině zesnulého, tedy u paní svině, pana daňka atd. :wink:
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » čtv pro 11, 2008 18:56:13

No já se se svojim starým sportovním fávem kdysi chtěl jedné srně vyhnout. Vyběhla náhle z pravé strany, tak sem strlh volant mírně vpravo a brzdil. Dostal sem smyk, tak sem brzdu pustil, ale už sem to nevyrovnal. Sice sem srnku nesrazil, jen škrtnul lehce levým rohem nárazníku, ale dostal sem smyk a skočil fáčkem z meze do pole. Zastavil sem se těsně u potoka. V návalu zlosti sem vzteky a s pi...ováním ukopl mlhovku, která se povolila a visela jen na drátku (stačilo ju enem nasadit). V ten samotný okamžik zastavilo u mně auto které jelo v protisměru a vidělo to. Na otázku si v pohodě sem zařval ale jó kurva. Že to sou policajti, kteří jeli na nedalekou diskotéku kontrolovat esi nejsou mladistvý pod vlivem alkoholu, sem nevěděl. Tak když si v pohodě tak nám dýchneš. No jelikož sem nic nepil a byli to gutt chlapi tak ně pomohli dostat fáčko na silnicu a řekli kde stojíja hlídky dopraváků. Sečteno podtrženo: Srnka sviňa přežila. Asi. Fáčko mnělo v kaši mlhovku, ohnutý tlumič, ponutou sbíhavost kol, zmrvené tyčky řízení, držák řízení pohnutý a naražený plecháč. Že to stálo tenkrát dost, mně ani tak nevadilo. Ale že sem zas ležel 3 dny pod autem a drbal se s opravou, jo. Příště neuhýbám! Aspoň bude srnčí. :lol: :lol: :lol:

Holt Marek je světaznalejší..........
Dak
CKC -015-

KX80
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KX80 » čtv pro 11, 2008 20:00:25

Ladis píše:Kozy blbý, takové škody...a je to dřív, než řekneš Kawa! :evil:
Ty tzv. "plašičky" jsem měl taky. Je to v podstatě píšťalka, která náporem vzduchu pískala v hodně vysokým tónu a zvěř měla plašit. Bohužel aby to pískalo, nesměl člověk jet, jak posranej, což v místech, o kterých vím, že je tam zvěř, jezdím...pro jistotu, plašička neplašička. No a tak je efekt plašiček víte kde... :?

Zvěř plaší prej i nějáký tóny wooferu, tak nastěhuj rouru do auta, třeba to pomůže, když zvěř potkáme my, tak na nás akorád blbě čumí... :lol:. Ale fakt to chce jed pomalu a koukat kolem cesty...nikdy nevíš, co udělaj.
KX80 1998.......Welcome To Hell
Lepší je bejt mrtvej než druhej

Odpovědět