minule jsem si vyšlápl dokonce na divočáka, takto:

ale začíná mě to kapánek finančně vyčerpávat /a mou pojišťovnu ani nemluvě/ , havěť zasraná. Takže bych to radši s tebou šel vystřílet z kulovnice, by to mohlo vyjít levněji

To je pravda, ale mělo to ještě pokračování. Tchoř byl po srážce "na místě" tak jsme ho se strejdou vzali dom a stáhli a že si vyděláme kožku aby z něho aspon něco bylo. No kůži jsem dali do mrazáku ale zapomněli na to. Po cca roce jsem si na tchoře vzpomněl a nakoukl do mrazáku, vyvalil se takovej smrad že mi začali až slzet oči. No musela se i kožka vyhoditElvis. píše:neboj.... hunter taky rad lovi autem. Jeho prvni ulovek byl prejetej tchorAle ten malej smejd nastesti takovou paseku neudelal
hunter píše:http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-be ... skody/2855
něco málo pojmů:
zvířata - jedná se (většinou) a hospodářské zvířectvo nebo domácí mazlíčky, případně o nějaké exoty, ale důležitý je že mají
svého chovatele, lépe řečeno majitele!!! Takže škodu lze uplatnit na něm.
zvěř - jedná se o volně žijící zvířata, nemají svého majitele. Ano je to opravdu tak - zvěř není ani státu, myslivců nebo
kohokoliv jiného - zvěř je NIČÍ.
A jak se v článku na konci píše...v případě, že policie nechce si s tím lámat hlavu a zjištovat kdo je uživatel honitby v místě kde jste zvěř srazili, nechal bych sraženej kus jim at si s ním dělaj co chcou.
Nebo variata b) pokud je sraženej kus ještě jakž takž k jídlu, za x minut strachu to risknout dovest domu vyvrhnout, stáhnout z kůže, rozporcovat, uvařit a sežrat.
Každopádně havarijko s případy sražení zvěře je v týhle situaci to nejlepčí.
Ladis píše:Kozy blbý, takové škody...a je to dřív, než řekneš Kawa!![]()
Ty tzv. "plašičky" jsem měl taky. Je to v podstatě píšťalka, která náporem vzduchu pískala v hodně vysokým tónu a zvěř měla plašit. Bohužel aby to pískalo, nesměl člověk jet, jak posranej, což v místech, o kterých vím, že je tam zvěř, jezdím...pro jistotu, plašička neplašička. No a tak je efekt plašiček víte kde...