Musíš se jich zastávat a kazit nám škodolibou radost??ZdrahyZX9R píše:No jéje, někdo mu to zašlápl, on to stihnul a ten třetí už holt ne. Vím že tohle je hezkej terč, ale mě vloni zezadu rozstřelili tady v Praze octávku dvakrát za jeden víkend... určitě jsou to debilové, tohle by se přeci nikomu z vás stát nemohlo..
Clanky na idnes.cz
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
milda píše:Musíš se jich zastávat a kazit nám škodolibou radost??ZdrahyZX9R píše:No jéje, někdo mu to zašlápl, on to stihnul a ten třetí už holt ne. Vím že tohle je hezkej terč, ale mě vloni zezadu rozstřelili tady v Praze octávku dvakrát za jeden víkend... určitě jsou to debilové, tohle by se přeci nikomu z vás stát nemohlo..

Ko.oti to jsou a navíc opravu jim zacálneme my z našich daní a pojistek ...Maverick píše:milda píše:Musíš se jich zastávat a kazit nám škodolibou radost??ZdrahyZX9R píše:No jéje, někdo mu to zašlápl, on to stihnul a ten třetí už holt ne. Vím že tohle je hezkej terč, ale mě vloni zezadu rozstřelili tady v Praze octávku dvakrát za jeden víkend... určitě jsou to debilové, tohle by se přeci nikomu z vás stát nemohlo..
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A jestlipak "chudáčkovi", kterej to neubrzdil dal někdo dvojku flastra za nedodržení bezpečné vzdálenosti a přizpůsobení jízdy a rychlosti stavu vozovky + nějakej bodík dolů za tuto "politováníhodnou" nehodu?!
Do mě to před dvouma rokama taky nasypal borec, kterej to neubrzdil...ale jen proto, že čuměl, kam neměl a příslušníci ho "odměnili" viz výše. Nehoda není náhoda a může se stát komukoliv...tohle je ale blbost a máslo na hlavě pana příslušníka!
Do mě to před dvouma rokama taky nasypal borec, kterej to neubrzdil...ale jen proto, že čuměl, kam neměl a příslušníci ho "odměnili" viz výše. Nehoda není náhoda a může se stát komukoliv...tohle je ale blbost a máslo na hlavě pana příslušníka!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: