Z 750
http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... z-750.html
Co si myslíte o tomhle inzerátu? Ta cena je nějak divně nízká. Všiml sem si podřené levé strany motoru, promáčklé nádrže a chybí přední pravý blinkr.
Co si myslíte o tomhle inzerátu? Ta cena je nějak divně nízká. Všiml sem si podřené levé strany motoru, promáčklé nádrže a chybí přední pravý blinkr.
ZX9R Ninja r.v. 2002 - lesní úprava
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Podle mě prostě jenom spadla na bok a trošku se promáčkla nádrž a možná, jak píše vw, se při tom i lehce odřel kryt chladiče, ještě (možná že je to oční klam) se mi zdá, že se dotklo při položení něčeho i levé víko motoru. Mě připadá že to není nějaká opravená bouračka, ale že si jen lehla. Takhle promačknutou nádrž měla i moje minulá motka po položení na bok na místě a prostě a jednoduše jsem to lehce dokytoval a přestříkal a bylo vše ok. Jinak všechno je otázka ceny, jestli je vyhozená cena jedlá, tak ok, to ale už musíš posoudit sám.
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Venco, neviděl bych to nijak tragicky! 
Lakýrnická na krytu chladiče a nádrži a blikač jsou sranda a to levý víko motoru...díravý není a určitě se dá sehnat jiný. Myslím, že na to, v jakým je stavu jí nabízí za fakt solidní cenu. Otázkou je, jestli ještě jednou nezatřebat prasátkem (třeba i později) a nekoupit nějakou bez bebina!
Lakýrnická na krytu chladiče a nádrži a blikač jsou sranda a to levý víko motoru...díravý není a určitě se dá sehnat jiný. Myslím, že na to, v jakým je stavu jí nabízí za fakt solidní cenu. Otázkou je, jestli ještě jednou nezatřebat prasátkem (třeba i později) a nekoupit nějakou bez bebina!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Ono se to vyřešilo samo. Rodina nějak nepochopila naléhavost situace a rekonstrukce segřinýho bytu je prej důležitější takže mi pučit nemůžou. Však ona se najde zase jiná někdy z jara kdy už nebudu potřebovat pučit tolik.Ladis píše:Venco, neviděl bych to nijak tragicky!
ZX9R Ninja r.v. 2002 - lesní úprava
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
Zdarec. Originální ND v síti kawasaki cca 4200 Kč. Určitě půjde sehnat levněji ...Pepin píše:Zdravim.
Chci se zeptat, za kolik se nechá pořídit sedlo pro spolujezdce na Z 750 2007?budu kupovat tuhle kočku.bohužel nemá druhé sedlo.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<