Do roka a do dne
- funky1
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Zdárek všem. Celé jsem si to tady do podrobna nepročítal, ale co se ceny týka na jednoho jezdce počítal bych průměrně 2000Kč až 3000Kč na hlavu, nemusíme přece vycházet z cen volného jizdného. Tady by se platilo za luxus, pohodlí, žádný fronty, žádní magoří na trati, aspoň doufám že to bude v klidu. Když to Kuba dá dohromady neviděl bych problém. Takových bláznů kteří si chtějí zkusit okruh je hafo. A když to budou mít zabukovaný na pevno tak přijedou z kde jaké prdele. Tak směle do toho.
ZX-10R 12/07 Řiď ať jedeš líp - Myslím tím řiď jako řiď néé říť jako řiť
Barva ebony
Barva ebony
- Kuba
- Ghostrider
už jsem to tak nějak řešil a askem, a možná to klapne za předpokladů že:
bude 45 jezdců na jízdu
jízda 25 min.
vždy min. 5 jezdců pojede zdarma (pokud mají motorku koupenou u českého dealera)
40 jezdců zaplatí cca 300,-Kč kus/jízda
pokud bude zaplněno tak asko dostaně zpět z těch 300 000 co stojí okruh 192 000,- zpět
a to už je jiná, na to už asko slyšelo
rezervace jízd bude na kawa clubu, rezervace je platná až po zaplacení, tudíž si můžete rezervovat jízdy dost dopředu
a dostane se opravdu na každého, nemusíš se bát, že když pojedeš 200 km, že si nezajezdíš
bude 45 jezdců na jízdu
jízda 25 min.
vždy min. 5 jezdců pojede zdarma (pokud mají motorku koupenou u českého dealera)
40 jezdců zaplatí cca 300,-Kč kus/jízda
pokud bude zaplněno tak asko dostaně zpět z těch 300 000 co stojí okruh 192 000,- zpět
a to už je jiná, na to už asko slyšelo
rezervace jízd bude na kawa clubu, rezervace je platná až po zaplacení, tudíž si můžete rezervovat jízdy dost dopředu
a dostane se opravdu na každého, nemusíš se bát, že když pojedeš 200 km, že si nezajezdíš
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
-
- Babyrider
- Kuba
- Ghostrider
tak ty to máš jako zadarmo čéče, páč tvůj bajk je z Aska...........ale pro všechny případy můžeš poslat pár tisíc na moje kontoMaverick píše:Hahahahaahaha hlásím se na jízdu zdarma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám motorku koupenou od Aska
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak samosebou se hlásím a cvaknu co bude potřeba.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Roman - ZX12
- Easy slider
Do určitého data by byla možnost registrovat se pouze s Kawou, od deadline (řekněme 4 týdny před akcí) by mohl každý, třeba na Yuki - šlo by o to obsadit kapacitu okruhu. Bylo by to především pro kawy, ale pokud to nezaplatí Kawasaki ČR museli bychom to pojmout komerčně.
Kecy typu "to musí být jen pro Kawy" neberu - neočekávám totiž, že by potencionální autoři těchto komentářů byli ochotni připlácet víc, v případě že se sejde jen polovina lidí (můj osobní názor a zkušenosti jsou takové, že "zadarmo i žloutenku", ale pokud mám za něco platit, tak se na to radši vyseru a budu nadávat, že to není zadarmo
Kecy typu "to musí být jen pro Kawy" neberu - neočekávám totiž, že by potencionální autoři těchto komentářů byli ochotni připlácet víc, v případě že se sejde jen polovina lidí (můj osobní názor a zkušenosti jsou takové, že "zadarmo i žloutenku", ale pokud mám za něco platit, tak se na to radši vyseru a budu nadávat, že to není zadarmo

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209