Motobrouci
- Bosik
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Motobrouci
Jedete nekdo od Breclavi pristi vikend na Motobrouky do Chlumce nad Cidlinou?Od nas jedeme zatim 2 a to jeste neni jisty ze by nas jelo vic pohromade
Kawasaki GPZ500S,r.v.92,US verze
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Přímo na sraze jsem nebyl, ale loni jsem se na Broucích účastnil vyjížďky a děs běs, tak tisícovka motorek, rychlost tak 20-30 km/h, bylo to vlastně jen neustálý popojíždění na jedničku, max. dvojku, protože trasa vedla fakt hodně úzkejma silničkama, kam se tolik motorek prostě nesměstnalo. K tomu spousta dementů, kteří jeli jak hovada, takže jsem se nestále bál, že mě někdo sestřelí. Prostě jsem z toho vůbec nic neměl, jen nervy. Ale samotnej sraz hodnotit nemůžu.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Sraz je dobrý, je tam velká plocha na stanování. Nato, že je to na zelený louce,mají dobře zajištěnou hygienu, jsou tam i venkovní sprchy - plavky s sebou - v okolí jsou pěkný písáky, kam plno lidí jezdí místo vyjížďky. ( Ještě jsem nezažila svižnou vyjížďku při takovém kvantu lidí ).
Jinak bacha na policajty, hradecký jsou tím vyhlášený, že číhaj na zbytkový alkohol
Jinak bacha na policajty, hradecký jsou tím vyhlášený, že číhaj na zbytkový alkohol

Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
- Pajoo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/krimi/mladik-zemr ... 8o3ln.html
To jsou ty boží mlýny, pěkně ho dostaly bastarda.
Nebyla to motorka někoho z klubu?
To jsou ty boží mlýny, pěkně ho dostaly bastarda.
Nebyla to motorka někoho z klubu?
Červenočerná ZX6R 02
Já teď z brouků přijel... ale v pátek jsem tam ještě nebyl. A o tom, že by jí někdo krad sem nic neslyšel, spíš bych to viděl na tu druhou variantu. Jinak sraz nic moc. Pršelo (i když ne moc), ale zkrátili kvůli tomu program. Vypadávala jim elektrika, takže AC DC revival, kerý hráli perfektně a měli tam krásný buchty u tyče přestali po půl hodině po výpadku hrát. A morčata něco podobnýho. Ale jako zas tak hrozný to nebylo, ale jak řikám mohlo bejt líp