Aš-Jablunkov

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
MajaZRX
Easy slider
Easy slider

záloha

Příspěvek od MajaZRX » ned lis 30, 2008 11:17:03

Do sklípku nejedeme,.takže pokud budeš chtít nějakou zálohu na zaplacení chatek,tak mi řekni kam to mám poslat.Pojedeme dva.A jsem samozřejmě pro trasu bez dálnic.
Černá Mamba 1200
Z 500

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » ned lis 30, 2008 21:37:13

DoktorZRX píše:
ZdrahyZX9R píše:Apropo, hodlám ještě lobovat u pořadatele za to, aby nebyly trasy až tak moc fixní :wink: nemám problém s tím, jet to po dané trase, ale když se to rozptýlí, bude to větší legrace :)
Stačil by lístek ze startovní benziny a z cílové. Jak se kdo dopraví do cíle by záleželo na každým. To by mohlo být dobrý :)
Já bych byl propořádek. Projíždění přes kontrolní benzinky mě, nedomrlému objemu ulehčí cestu, město stírá rozdíly v objemech a výkonech. ... :wink:
Jinak je mě to jedno. Na dálnice nemám, i když jsem změnil převod. :lol: :lol:
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Koren
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Koren » ned lis 30, 2008 22:46:04

ZdrahyZX9R píše:Proč tady vlastně zůstáváš?
jen tak...asi z prdele jestli ti to stačí...nebo nemůžu???
Chodí pěšky...zatím... 8-)

Koren
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Koren » ned lis 30, 2008 22:47:13

ZdrahyZX9R píše:No spíš se zmiňoval, že místo motorky auto.. proto to nechápu? :roll:
hovno auto...to si kupovat nebudu...není potřeba....rodiče kdykoliv půjčí.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chodí pěšky...zatím... 8-)

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pon pro 01, 2008 02:22:54

Koren píše:
ZdrahyZX9R píše:No spíš se zmiňoval, že místo motorky auto.. proto to nechápu? :roll:
hovno auto...to si kupovat nebudu...není potřeba....rodiče kdykoliv půjčí.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chjo, jak se ty doby měněj... já když byl mladej, chtěl jsem bejt soběstačněj a nezávislej.... :shock:
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

MajaZRX
Easy slider
Easy slider

platba

Příspěvek od MajaZRX » pát pro 26, 2008 11:04:58

Taky vám asi přišel mail na zaplacení startovného.Takže už je to vážné.Jenom nevím jak s tím ubytováním.V té jejich ceně je ubytování v kempech a jídlo.Zase spacáky se mi tahat nechtějí,navíc když jedeme dva.
Černá Mamba 1200
Z 500

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » pát pro 26, 2008 11:37:07

... mě taky přišla výzva k zaplacení startovného. :-)

Ubytování prozatím neřeším :-)
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » pon pro 29, 2008 14:44:06

Tak tady je , jak to je s ubytkem.
Teď to musíme pořešit mezi sebou , bo voni změnili kemp.
Autocamp "Rybářská Bašta"

http://www.rb-camping.cz/

Sraz bude v pátek odpoledne v tomto kempu. V ceně startovného budete mít uhrazen pobyt pro osobu, stan a motorku. Je domluveno, že pokud někdo přijede se spolujezdkyní, nebude se její pobyt účtovat, pokud to nebude každý druhý stroj.

Mimo spaní ve stanu je možno využít ubytování v pokojích nebo bungalovech. Pokoj i bungalov je čtyřlůžkový, o stejném standardu, za stejnou cenu 1.200,- Kč (za 4 osoby). Pokud budete mít o toto spaní zájem, rezervujte si sami na svoje jméno na tel.č. 354.431.951. Doplatíte si rozdíl od již zaplacených 155,- Kč za osobu.

Ihned po příjezdu vyhledejte někde organizátory, zapište se do startovní listiny. Dostanete startovní číslo a pokyny na příští den, kde bude jasný celý sobotní program od startu až po program v cílovém kempu. Všechny informace které budete potřebovat tam budou (takže klidně přijeďte i když vůbec nevíte která bije a co se bude dít :-)). Pak si jděte dělat co chcete, postavte stan, jděte na pivo... ale vše prosím s citem, v sobotu je třeba vyrazit ráno, a tím myslíme fakt ráno! :-) Myslete na nestřelce, pro které může plavba přes ČR znamenat i 12 hodin v sedle.

Kdo srazy na loukách moc neobjíždíte - důležitá rada: Je dobré mít kousek prkýnka, kterým podložíte stojan motorky. Neradi bychom viděli, jak jeden stroj, kterýmu zaleze packa hluboko do trávy, vyvolal stopadesátikusovej "domino efekt", viz třeba toto téma na motorkářích http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=37526&fid=25

Poblíž kempu je benzinka. Využijte toho a natankujte si, ať se ráno nezdržujeme.

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pon pro 29, 2008 16:50:43

Takže ten druhej kemp se bude platit zvlášt´ :?: Beru dvě místa :wink:
Buell xb12r
CKC#160

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » pon pro 29, 2008 17:28:07

ee duhej je zasejc tento

Tábořiště "U rybárny"

Úplně u Jablunkova nás kemp odmítnul, je nás moc :-) Proto se do cílového kempu po návštěvě Jablunkovské benzinky budeme muset cca 30 km vrátit, do "Tábořiště U rybárny" na břehu Žermanické přehrady.

Příjezd do kempu bude směrem od Jablunkova šipkován logem Transpubliku, protože každý už bude mít "bloudění" plné kecky :-)

Ráno na startu dostane každý do ruky itinerář, ve kterém budou jednak vyjmenovány průjezdní body (viz pravidla), a bude tam i popsána cesta z Jablunkova do cílového kempu.
Ten sem zasejc zapoměl nakopčit :oops:

Je tady ale problém s tím , že tuším Ladis dělal rezervačku v tom předchozím kempu ne? A pokud voni to změnili , tak budeme v jiným kempu sami.

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » stř pro 31, 2008 11:30:15

Tak jestli to dobře chápu, byl změněn startovní kemp a cílový zůstává. :idea:
Takže to pro nás v podstatě nic neznamená, protože cílový kemp již máme rezervovaný (4x 4 lůžková chatka)! ;)
Na rezervaci startovního kempu jsem měl na sklípku vybírat zálohu, oproti které nám provedou rezervaci. Vzhledem k tomu, že jsem ale na webu akce četl, že nejspíš dojde ke změnám, zálohu jsem od vás nevybíral, tudíž rezervaci v nesprávném kempu nemáme!
Ten nový kemp je ale třeba zarezervovat, teď jen jestli zase za CKC nebo každej pro sebe na uvedeném telefonu... :?:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » stř pro 31, 2008 12:12:27

Ladis píše:Tak jestli to dobře chápu, byl změněn startovní kemp a cílový zůstává. :idea:
Takže to pro nás v podstatě nic neznamená, protože cílový kemp již máme rezervovaný (4x 4 lůžková chatka)! ;)
Na rezervaci startovního kempu jsem měl na sklípku vybírat zálohu, oproti které nám provedou rezervaci. Vzhledem k tomu, že jsem ale na webu akce četl, že nejspíš dojde ke změnám, zálohu jsem od vás nevybíral, tudíž rezervaci v nesprávném kempu nemáme!
Ten nový kemp je ale třeba zarezervovat, teď jen jestli zase za CKC nebo každej pro sebe na uvedeném telefonu... :?:
Pokud ti to nevadí , já bych byl pro to bloknout zase jako celek. Na zálohu sem si vzpoměl až v pondělí a přišlo mi divný , že si nic po mě nechtěl :) Takže pak napiš čú a částku a já ti to pošlu.

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » stř pro 31, 2008 12:20:36

Takže jsem poslal rezervaci pro 16 lidí (jako na startu) do startovního kempu. Nevím, jestli budou chtít platit zálohu předem.
Uvidím, co se dozvím později...dám pak info! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » stř pro 31, 2008 13:57:10

Dobrý :wink:
Buell xb12r
CKC#160

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » stř pro 31, 2008 18:46:55

Huš se těším. Jak teda pojedete do skoroAše? Já po dálnici nejedu, zrušit novou gumu se mi nechce. Radši to vezmu Brno,Svitavy, Hradec atd.

Zamčeno