Tak ja jeste pridam dalsi dva tri zazitky.
Moc rad taky vzpominam na vikendy v Brne. V patek cesta po drncave D1 s gumou z roku 1.2.3 vyhrabanou mojim byvalym servismenem na starou dobrou sestecku ninju. Vecer ubytovani Markem, popiti, srandy kopec a druhy den vzdycky nejaka moc pekna projizdka. Tak jsem si to na jihu moravy jednu dobu zamiloval, ze se ze me stal skoro Brnak

Teda s mojim orientacnim nesmyslem jeste doted sam netrefim k Markovi, ale diky jeho ochote si me vzdycky vyzvedne u Jarosa nebo na nejakem jinem podobne peknem miste, kdyz je potreba
Dalsi na co rad i nerad vzpominam jsou mlynky. Rad proto, ze to byla prvni obrovska CKC akce se vsim vsudy a uplne me dostala a nerad diky jistemu Dakovi, ktery do me musel nalit kazdy tvrdy alkohol, co sel kolem.

To bylo porad: Si na morave, musis si dat domaci slivovicu. Ne, diky Daku, ja dnes jen pivo. Ne! To bys me urazil, uz mas nalito, tak pij!

A tak porad dokola. No v tombole vyhranou zelenou jsem do chatky nedonesl. Ve znacne navatem stavu pri pobirani vsech tech bazmeku jako je helma apod. me jaksi vyklouzla z podpazdi a lozbila se

.... Ja vim. Jaka skoda

No chudak Ginuska pak vnoci musela poslouchat, jak jsem to vedle chatky jak ona rekla hezky: pokrstil

A jak me jeste po ranu litovala ze je mi zle

No na mlynkach jeste pamatuju na zdrahyho pidi gumovacku, ktera je i zaznamenana a taky na to, jak trampa zahltila zelena vlna
Prozatim posledni nejsilnejsi zazitek byla moje prvni jizda na okruhu. Jedu si takhle do Brna, ze klukum pomuzu pri poslednim zavode sezony 2007 s nejakym tim danim motorky na nahrivaky a podobnyma prkotinama, co zvladne i antitalent na techniku jako jsem ja

No a co cert nechtel, pri nakupu v Tescu, se od Marka dozvidam, ze vetsina tymu je na marodce a vypada to, ze ten vytrvalostni zavod pojede jen on a Kuba. Chvili na to aby toho nebylo malo, vola Kuba, ze je nejak nachcipanej a nevi jestli pojede. Tak Marek dostal dabelsky napad, ze pry jako pojedu ja. Neznama motorka a neznalost at uz jizdy na okruhu i daneho okruhu +fakt, ze vsichni ti zavodnici jedou oproti me neskutecnou kudlu me dost znervoznuje a snazim se z toho jakkoliv vyvliknout. Marek me ale uklidnuje. Koupi flasku ruma se slovy: vecer to proberem

No ve dvou padla vecer ta flaska ruma, protoze Kuba pit nemohl, kdyz byl nachcipany

a Marek me vysvetlil, ze to jako tak strasne neni a ze zkusim ranni trenink a pak se rozhodnu, jestli se pokusim aspon par kol udrzet motorku na trati za ne

Nasleduje snaha o usinani, kdy nakonec po ukrutnem a dlouhem prevalovani jsem v sest rano po dvou a pul hodine spanku a te lahvince rumu opet vzhuru. Liju do sebe nekolik kafi a jedeme na okruh. Po vyzkouseni prvni motorky zjistuje Kuba zavadu na prevodovce. Druha je ok, tak pry muzu vyjet. Na otazku. Co kde jak nac proc, je odpoved: nic... tady mas motorku, tady okruh, sednes a jedes. Nic na tom neni

rychlo instruktaz vlajek, plus ze pry ten hodny pan na konci boxovky az me kyvne muzu jet. Tak jedu a pan porad kyve hlavou. Co to ma sakra byt tak na nej z helmy kricim za jizdy jestli muzu jet a on porad kyve. Najednou prede me skoci a rve: vole, kam jedes, si slepej? (vedle sviti metr a pul velky semafor s cervenou barvou)

No o tom, ze jsou na treninku nejake pauzy me jaksi nekdo zapomnel informovat. Stojim tam prvni a za me se sjizdi vsechni ti divocaci. Nervozita je v tuhle chvili slaby slovo.

Vsichni nateseny strelci zahrivaj turovanim svoje stroje a ja delam jako ze mezi ne patrim

v tom prijde marek, zaklepe me na rameno a rekne, at se hnu ke strane a pustim je, at prese me nejdou vsichni hned v prvni zatacce

jeste me na rychlo pucuje svoje slidery (nevim k cemu, ale dobra) no a jedu.... zatacky klopim jako nikdy predtim a rikam si, ze vic uz to snad ani nejde. Ale z omylu me vyvadi raketova rychlost, jakou me predjizdi ostatni stroje. No byl jsem rad, ze jsem dojel do boxu zpet ziv a zdrav, ale zazitek neskutecnej. Nakonec se pro me nastesti, pro kluky na nestesti podelala prevodovka i u druhy moto, takze zavod nakonec CKC racing nejel, ale pro me to byl opravdu hooooodne silny zazitek
Uf... Omluvte pokud jsou v mojem textu chyby, ale uz se me to nechce cele kontrolovat