tady je naštěstí JEN ta hospa, a tam se občas donutím zajítMaverick píše:Už sem měl stejnej nápad - že bych něco vypotil (kua sem nějakej vyžranejKuba ZRX píše:co v zimě????? je to kurva nuda, asi začnu chodit do posilovny) - ale asi se mě nebude chtít
Co v Zimě?
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to měl dřív s těmato dvěma místama taky vtipný...vyhnal jsem se zafunět do posilky a z ní pak, s pocitem dobře odvedené práce a užitečnýho skutku pro sebe, jsem se šel "odměnit" do hospody.
Později hned vedle posilovny udělali bar, takže střídání u mašin a čínek bylo s odpočinkem tam no a pak jsme zjistili, že převlíkat se k pivu do trenek a tílka je zbytečný, posilovnu vynechali a když, tak zašli jen do té hospody "na jedno"...
Později hned vedle posilovny udělali bar, takže střídání u mašin a čínek bylo s odpočinkem tam no a pak jsme zjistili, že převlíkat se k pivu do trenek a tílka je zbytečný, posilovnu vynechali a když, tak zašli jen do té hospody "na jedno"...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
JJ, tak jsme nejdřív chodili hrát fotbálek do tělocvičny, a když jsme postupem času zjistili, že nehrajeme fotbal ale kopanou, tak jsme ji taky vypustiliLadis píše:Já jsem to měl dřív s těmato dvěma místama taky vtipný...vyhnal jsem se zafunět do posilky a z ní pak, s pocitem dobře odvedené práce a užitečnýho skutku pro sebe, jsem se šel "odměnit" do hospody.![]()
![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Stolní fotbálek máme v kanclu. Nemusím nikam choditTilda píše:co to vymenit za stolni fotbalek. ten muzes hrat rovnou v hospodemisak39 píše:JJ, tak jsme nejdřív chodili hrát fotbálek do tělocvičny, a když jsme postupem času zjistili, že nehrajeme fotbal ale kopanou, tak jsme ji taky vypustili![]()
![]()
![]()
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale ono se to všechno motá kolem toho škopku, ne kolem těch blbin kolem (fotbálek apod.)...Motors píše:Stolní fotbálek máme v kanclu. Nemusím nikam choditTilda píše:co to vymenit za stolni fotbalek. ten muzes hrat rovnou v hospodemisak39 píše:JJ, tak jsme nejdřív chodili hrát fotbálek do tělocvičny, a když jsme postupem času zjistili, že nehrajeme fotbal ale kopanou, tak jsme ji taky vypustili![]()
![]()
![]()
Fotbálek v kanclu dobrý...chlaďák lepší!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- Roman - ZX12
- Easy slider