Dovolená CKC 2009
nadhernej pohled....fakt joSamčus píše:asi 15 km pod Bolzanem jsem objevil super jezero Lago di Caldero u města San Giusepe al Lago :![]()
http://maps.google.cz/maps?f=d&saddr=&d ... 00378&z=11
k prohlédnutí fotek doporučuji Google Earth. Tady dvě k nahlédnutí :
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to nemela byt reakce na misto ktere jsi ted nasel... to bylo jen tak, ze kdyz se najde nekde najaka zajimava chaloupka (male penize/velka parta najednou) a nebude tam jezero, ze mi to nevadi...Samčus píše:Koukni do mapy. Lepší prostředí na ježdění po horách snad ani nenajdeš.KankX píše:...pro me jezero netreba, obejdu se bez nej, ja radeji samotu u lesa, nechodim pesky a tak pro me neni problem si k nejakemu tomu jezeru dojet... takze pro me je dulezite misto odkud se bude dat jezdit po peknem okoli, abych toho vezl co nejmene a bylo to za rozumny (maly) peniz

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
je tam plno kempů, takže stačí se ptát a určitě si něco vyberete, my jsme nakonec narazili na jeden, kde měli volnou chatku, která stála 50 euro a byla myslím pro 4-5 lidi, takže to vyšlo velmi slušně.Ladis píše:No super a tak nějakej tip na dobrý ubytování v této oblasti by se nenašel...?markan píše:Byl jsem tam loni, přelom červenec-srpen...
Co se týče hotelů, tak jsme měli zkušenost, a to takovou, že když jsme se zeptali na cenu, řekli jsme, že jsme tři, hned nám nabídli slevu, kdy hotel stál něco přes 40 euro, na 33 euro, bylo to docela luxuso

KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"
to spíš tak 4x půlDoktorZRX píše:To je pěkná chatička pro 4-5 lidí. Ale nás pojede 40-50Myslím, že nám nezbyde nic jinýho než zájezd rozdělit na půl.

KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"