Dovolená CKC 2009

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob lis 22, 2008 19:52:30

DoktorZRX píše:Dík, snažím se Jani :)
Tady 48 lidí :arrow:
http://www.limba.com/cz/italie/ubytovan ... tailne.htm
A tohle levnější a dál od jezera :arrow:
doktor umi...to vubec nevypada zle...oba dva...i ten druhy je good...je dal ale pro nas kteri jsme vsude hned zadny problem..aj hospodu tam maji..doktore very good..go go go next time :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » sob lis 22, 2008 22:59:46

[quote="Jana Kawa"]já bych taky radši do penzionu, ale je mně blbý říct těm, co se přihlásili dýl, že už se nevejdou, ať si jedou jinam.
Návrh, že se rozdělíme, se mě nelíbí, plno nás ustoupilo z Řecka, aby jsme byli spolu. Po loňské zkušenosti si myslím, že lidi odpadávat nebudou, ti co neví na 100% mi píší PM

jo, tak to jsem netušil. Mi nebude vadit, když nás pojede třeba 50, nikde není psáno, že musíme jet pohromadě jak na místo, tak na dovče samotné. Vloni(letos :oops: ) taky každej jel kam chtěl a byla to paráda. Pokud se pojede o kus dál u mě no problema, na jezeru netrvám, takže co vyberete a uznáte za vhodné, beru. Upřednostňuju pobyt na jednom místě, nějaký docházení přes půl netálie je naprd. Ale rámcovou představu o výsledným počtu by to chtělo mít, přece jen, když zarezervujeme barák pro 40 lidů a dorazí nás 20, nebude to nic dobrýho, to znám od nás, bo se v tom maličko pohybuju, a pak vznikaj zbytečný dohady jak naložit se zbytkem objednanejch míst, jídel atd...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » ned lis 23, 2008 10:42:54

MARTY píše:
DoktorZRX píše:Dík, snažím se Jani :)
Tady 48 lidí :arrow:
A tohle levnější a dál od jezera :arrow:
doktor umi...to vubec nevypada zle...oba dva...i ten druhy je good...je dal ale pro nas kteri jsme vsude hned zadny problem..aj hospodu tam maji..doktore very good..go go go next time :D :D
Jo tak to je práda. Akorát jsem koukal, že tam mají max. počet 6O lidí. U toho druhého teda. Ale to je asi jedno když by se zamluvilo třeba jen 40...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

KING
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od KING » ned lis 23, 2008 11:32:59

Myslím že je dobré obsadit celý penzion, nebo alespon větší čast, protože ostatní ubytovaní se stejně dříve nebo později odstěhují. Jsme hrozná banda a minimálně vrazi malých dětí :lol: :lol: Nebo se na nás tak pohlíží.
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC

Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » ned lis 23, 2008 13:24:31

Bavili jsme se o tom že mohu vymyslet cestu. Nosím v hlavě dvě možnosti, tak jen tak zkrácené verze :

1) Nejrychlejší a nejméně problémová možná cesta je po dálnici.
Plzeň – Mnichov – Innsbruck- Brenner – Trento – Garda ( z Plzně 672 km a 6,25 hod jízdy)
Nejkratší :
Č. Budějovice – Linz – Salzburg – Innsbruck – Trento – Garda ( 626 km – Přibližně 6hodin, 35 minut )
Výhody a nevýhody jízdy po dálnici tady nebudu řešit, většina z vás ví o co jde .

2) A na tomto místě uvedu jak obyčejně vyjíždíme my a je to tedy druhá možnost:
V pátek odpoledne vyrazit do ubytování ještě v ČR a přespat někde u Plzně nebo Budějic ( umožní to se sejít
v pohodě dle možností každého bez problémů ) druhý den asi tak v deset vyrazit na Brenner po dálnici.
Sjet dálnice a vyrazit směrem na Meran a ubytovat se. A druhý den by nás čekala asi nejkrásnější část italských
Alp. Meran – Lasa – passo Stelivo – Bormio- Santa Caterina – Ponte di Legno – Dimaro – Maddona di Campiglio – Sanche – Garda ( 300 km 6,5 hod ) upozorňuji že to je celodenní štreka , pokud chcem cestou stavět a něco
vidět. A i jezdecky celkem náročná trasa a z Gardy okruh těžko uděláme.

Cesta zpět :
1) Zas po dálnicích.

2) Garda – Mori – Vattaro – San Vito – Mas ( národní park Bellunesi ) – Cencenighe Agordino – Caprile – Arabba (
a tady začíná , podle mě, nejkrásnější část Dolomit a možná i celé Italie. Dál pak -Passo Pordoi- Passo Sella -
Passo Gardena – Corvara – Passo di Falzarego – Cortina di Ampezzo – Misurina – Dobbiaco – Lienz a v oblasti
Glockglokneru přespat ( 380 km 7,5 hodiny jízdy ) Druhý den ráno po dálnici domů.

Tak to by asi tak bylo a můžeme diskutovat.
Samčus ZRX
""CKC_481""

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » ned lis 23, 2008 14:20:03

Taky to tam trochu znám (nemám na mysli dálnice) a musím potvrdit, že je to všechno tak jak píše - fantastický, jen já přijedu od Benátek. :cry:
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » ned lis 23, 2008 16:10:16

Jsem pro cestu přes ČB. Cesta tam bude přesun, né výlet :) V sobotu ráno vyjet v 7 a s přestávkama tam v 16.00 jsme. Kochací výlet až druhý den z penzionu :wink: Nepojedu tam 3 dny :)
Buell xb12r
CKC#160

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned lis 23, 2008 17:14:42

kdyz by bylo hezky byla by varianta c2 tou idealni ;-) tedy pro me, pokud vsak bude hnusne, je lepsi rychla dalnice... tak a ted babo rad :-(
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » ned lis 23, 2008 18:16:03

a nešla by dvojka bez druhého spaní?
v pátek spát v ČR a v sobotu dojet až na místo, ale né po dálnici, ale přes Meran, Passo Stelivo
atd (neznám to, nevím jestli se to dá zvládnout)
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » ned lis 23, 2008 18:43:03

Jana Kawa píše:a nešla by dvojka bez druhého spaní?
v pátek spát v ČR a v sobotu dojet až na místo, ale né po dálnici, ale přes Meran, Passo Stelivo
atd (neznám to, nevím jestli se to dá zvládnout)
To bych bral. Těch 100 km přes Merano se dá. Přespat by se dalo v pátek v Netolicích v kempu ( chatky )
Buell xb12r
CKC#160

Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » ned lis 23, 2008 18:47:20

Zvládnout se to dá. Ale to nebude dovolená ale galeje. A nebudem z toho mít nic. A ještě pořád myslím na méně zkušené účastníky zájezdu- půjde jim o život po dálnici natož přes hory. Ještě mě napadla jedna varianta: nejezdit až na Gardu ale zůstat pro nás v nejatraktivnější lokalitě mezi Alpama a Dolomitama a ubytování na celý týden sehnat někde na úrovni Bolzána. Třeba u nějakého jezera. Ušetříme 100 km cesty na Gardu a budem mít super lokalitu na ježdění na obě strany. Totíž výlety z Gardy do parku Stelvio a lokality Pordoi je zajížďka 200 Km a takhle by jsme byli v centru. Co vy na to ?
Samčus ZRX
""CKC_481""

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » ned lis 23, 2008 19:17:23

no výborně, třeba tam budou větší apartmány :D hoď nějaké názvy měst a zase budeme hledat, zima je dlouhá, aspoň bude co dělat
četla jsem, že na Gardě jsou davy turistů, tak tady bude třeba volněji :wink:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » ned lis 23, 2008 21:01:58

asi 15 km pod Bolzanem jsem objevil super jezero Lago di Caldero u města San Giusepe al Lago : :thumbright:

http://maps.google.cz/maps?f=d&saddr=&d ... 00378&z=11

k prohlédnutí fotek doporučuji Google Earth. Tady dvě k nahlédnutí :

Obrázek

Obrázek
Samčus ZRX
""CKC_481""

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned lis 23, 2008 21:23:14

...pro me jezero netreba, obejdu se bez nej, ja radeji samotu u lesa, nechodim pesky a tak pro me neni problem si k nejakemu tomu jezeru dojet... takze pro me je dulezite misto odkud se bude dat jezdit po peknem okoli, abych toho vezl co nejmene a bylo to za rozumny (maly) peniz ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » ned lis 23, 2008 21:24:56

KankX píše:...pro me jezero netreba, obejdu se bez nej, ja radeji samotu u lesa, nechodim pesky a tak pro me neni problem si k nejakemu tomu jezeru dojet... takze pro me je dulezite misto odkud se bude dat jezdit po peknem okoli, abych toho vezl co nejmene a bylo to za rozumny (maly) peniz ;-)
Koukni do mapy. Lepší prostředí na ježdění po horách snad ani nenajdeš.
Samčus ZRX
""CKC_481""

Odpovědět