Dovolená CKC 2009
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Nemám kufry a mít nebudu, "kapesní" spacáky taky ne a taktéž počítám se dvěma kusy...a pořád s tím problém nemám!
Uznávám, že čím víc toho na motorce je, tím je to míň pohodlný a potažmo zábavný. Když by byl support car, tak bych jeho zavazadlák taky rád využil. Určitě to ale nevidím, jako podmínku... 
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
mozna ti to prijde divny ale moje bagaz na motorce je asi tak velka jako prave ty dva spacaky a to mame spacaky dost malinky, ...ikdyz to nejsou ty cyklo, co se vejdou do kapsyLadis píše:To je pro vás fakt ke všem těm báglům a kufrům, kterýma ověšíte na dovolenou svoje motorky jeden pytlík se spacákem navíc taková "bagáž"?
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Takže doufejme, že se najde možnost, jak ubytovat všechny zúčastněné pokud možno na jednom místě a se střechou nad hlavou!
Pak se budu těšit, že pojedu jen s náhradníma spodárama, sandálema a tričkem navíc...do zbylého místa v brašnách pak vezmu třeba fíkus a TV křeslo. 
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
čím myslíš pořádnou? tou cenou?DoktorZRX píše:Vždyť jsem řekl, že výfuk sundavat nebudu. Já bych se toho nebál. Když dovolenou tak pořádnou, néJana Kawa píše:pěkný, ale na nás moc luxusní, tam asi nebudeme moc dělat ten náš bordel
jinak naše familie pojede i po Čechách, i to Chorvatsko - tak kdyby měl někdo zájem
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Po ČR bych se připojil....Jana Kawa píše:čím myslíš pořádnou? tou cenou?DoktorZRX píše:Vždyť jsem řekl, že výfuk sundavat nebudu. Já bych se toho nebál. Když dovolenou tak pořádnou, néJana Kawa píše:pěkný, ale na nás moc luxusní, tam asi nebudeme moc dělat ten náš bordel
jinak naše familie pojede i po Čechách, i to Chorvatsko - tak kdyby měl někdo zájem
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
No jo, tady se holt střetně několik názorů - Jana s rodinou pojezdí dovolených několik a tak koukají na to aby to bylo levnější, nehledě na to, že jedou na víc motorkách - ergo poberou víc. Já se urvu v létě na pár dní a tak jsem ochotný dát za ubytko víc a tím pádem toho zase táhnout míň
Určitě se tu najdou zástupci obou těchto směrů a nejspíš ještě někdo mezi tím a někdo ultimativněji na jednu, nebo druhou stranu..
Určitě najdeme nějaký kompromis - a že by nás jelo nějak extremně moc se nebojim, jakmile začneme o záloze na ubytování seznam se zase zkrátí
jako každý rok 
Určitě se tu najdou zástupci obou těchto směrů a nejspíš ještě někdo mezi tím a někdo ultimativněji na jednu, nebo druhou stranu..
Určitě najdeme nějaký kompromis - a že by nás jelo nějak extremně moc se nebojim, jakmile začneme o záloze na ubytování seznam se zase zkrátí
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209