Dovolená CKC 2009
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Jj, s bagáží je problém a doprovodné vozidlo je . . . e . . co? Ostuda? Zbabělost? Jenom si vzpomeňte vloni na jednu nešťastnou modrou devítku po výletu do lesa - dalo se s tím odjet spíš jenom šťastnou shodou okolností. A vzpomňte si letos na žabičku co zkoušela deklem obrousit asfalt ve Villachu a opět jenom šťastnou shodou okolností jel kolem Michalis s dodávkou. Jedno doprovodné vozidlo s vozíkem na moto by tomu dodalo klid jistotu sucho a bezpečí a navíc by vyřešilo problém se spacákama. A jet v tahu na moto 700 km po dálnici je spíš utrpení než požitek, takže věřím že by se řidič auta s moto na vozíku našel.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Určitě je příjemnější cestovat bez bagáže a jen tak na lehko. Mě osobně to je jedno, prtože má svoje kouzlo používat jen to co motka uveze
takže voňavky a takové kokotiny vklidu nechám doma. Hlavně aby se bylo kde vykoupat a řádně vysr.t a já jsem spokkojenej člověk. Jestli bude problém s ubytkem, mě stan a spacák nevadí a jak tady někde psal Kuba, po nějakým tom žejdlíku usnu klidně vedle rexe. Jo to je pro mě dovolená a když to vyjde s takovou bandou jako je tady, je to úplně the best 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Máme nové spacáky které jsou super, ale nejsou zrovna kapesní, protože jsem je nekupoval podle hlediska"vejdou se mi na motorku, nebo ne?" a DVA spacáky už zaberou většinu kapacity kterou jsme ochotný věnovat bagáži. Pokud nekoupím kufry (pořád o tom uvažuju, pere se ve mě stanovisko - "uvezu jednou za rok hodně věcí" a "stojí to ranec a je to hnusný") tak jedu se sateltaškama a jsem ochotný vzít si ručník , plavky, kartáček na zuby, nějaký spoďáry, fusekle pár triček a rifle. Spacák na mém seznamu není a asi nikdy nebudeLadis píše:To je pro vás fakt ke všem těm báglům a kufrům, kterýma ověšíte na dovolenou svoje motorky jeden pytlík se spacákem navíc taková "bagáž"?

Jak psal KankX - klidně do stanu, ale nepovezu to sebou na motorce

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209