u nas je mista (i posteli) vcelku dost, nevidel bych v tom vyrazny problem...Chip píše:Já přijedu až v úterý. Ale co se týká přespání z úterý na středu bych uvítal také nějaký nocleh. akže pokud bys Kanxi měl volno na jednoho spáče tak bych se dovolil vetřít. Pokud ne budu muset do penzionu. Což nevím jestili se tam vejdu. Co ty na to Kubo?
C.E.C. 2007 a CKC Racing Team
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Kuba
- Ghostrider
Kanx je moc hodnej a jeho nabídka je super, ale pořád je to 30 km a pojede i Marek, všichni se u Kanxe neubytujem, na penzionu jsou rezervované 4 místa.
Já i Marek budem jistě v penzionu, co Chip už je na něm a Elvis je u Kanxe jistej.
jsem starej a lenivej, prostě je to z penzionu na okruh 4 km a to je pohodá, nemusím ráno brzo z postele
Já i Marek budem jistě v penzionu, co Chip už je na něm a Elvis je u Kanxe jistej.
jsem starej a lenivej, prostě je to z penzionu na okruh 4 km a to je pohodá, nemusím ráno brzo z postele
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
prave jsem se vratil z treninku v Moste, tak tad nejake ty casy z dopolednich jizd
Elvis. 2:12
VW 2:06
Zubr 1:59
ted jezdi Chip a Kuba, tak uvidime co z nich vypadne
Nejake fotecky mam, ale nemam cas je zpracovat, tak snad pristi tyden...
Elvis. 2:12
VW 2:06
Zubr 1:59
ted jezdi Chip a Kuba, tak uvidime co z nich vypadne

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Tak hlasim taky bezpecny navrat domu. Byla to pecka, i kdyz oproti klukum co tam jezdi jsem maslo. Nejlepsi cas jsem asi mel, kdyz sem se chytil o neco malo rychlejsiho nahace, jenze to bohuzel nefungoval transpoder
No tak snad nekdy priste zajedu neco co by se dalo zverejnit. Ale parada. Uz se tesim na dalsi pojezdeni. A klukum drzim palce do zitrejsiho zavodu.

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Jo,jo byl to fakt mazec. Vlastně jsem ještě nezažil, aby bylo tolik jezdců najednou na dráze, byl to fakt zmatek a byly chvíle, kdy jsem se snažil dostat jezdce před sebou na brzdy a když už jsem se před něj dostal tak v tu chvíli byli vedle mě další dva borci a ve třech vedle sebe jsme najížděli do zatáčky, rád bych je pustil před sebe, ale byly jsme tak rozjetý, že už jsem víc zpomalit nemohl, takže nakonec jsem z tý překlápěčky vyjel na druhém místě, ale ve vracáku jsem toho za mnou nechal jet, páč byl stejně tak rychlej, že mi hned zmizel z dohledu, celé se to stalo v té táhlé velmi rychlé levé za retardérem.
Ještě jsem měl jeden dramatickej zážitek, když jsem předjel Vítka, tak jsem dojel před matadorem nějaký GSXRo, který jelo podstatně pomaleji asi dva metry od levého okraje dráhy, tak jsem ho hned začal zleva předjíždět a ten Vůl hned začal najíždět úplně k levému obrubníku přímo do mojí dráhy a vytlačil mě až na vnější okraj toho zkurvenýho hrbatýho obrubníku, no jo ale když ten obrubník skončil, tak za ním byla jen hlína a vyjetá kolej (respektive díra) do který jsem vlít a vyhodila mě zpátky na trať, Vítek za mnou viděl jen oblak prachu a když jsem tu motku zklidnil, tak už jsem byl v pravý za matadorem lehce dlouhej, ale bez výjezdu z tratě.
Ale stejně jsem si to užil, kluci byly taky výborný a myslím, že zítra ten můj čas lehce zdolaj, kdyby nebyl Kuba trochu rozladěn tím, že hned na začátku ztratil kameru (která se nakonec našla v téměř nepoškozeném stavu a ten její let je úžasně natočen), tak bych to určitě nevyhrál.
A chip je furt lepší a lepší, prostě paráda.

Ještě jsem měl jeden dramatickej zážitek, když jsem předjel Vítka, tak jsem dojel před matadorem nějaký GSXRo, který jelo podstatně pomaleji asi dva metry od levého okraje dráhy, tak jsem ho hned začal zleva předjíždět a ten Vůl hned začal najíždět úplně k levému obrubníku přímo do mojí dráhy a vytlačil mě až na vnější okraj toho zkurvenýho hrbatýho obrubníku, no jo ale když ten obrubník skončil, tak za ním byla jen hlína a vyjetá kolej (respektive díra) do který jsem vlít a vyhodila mě zpátky na trať, Vítek za mnou viděl jen oblak prachu a když jsem tu motku zklidnil, tak už jsem byl v pravý za matadorem lehce dlouhej, ale bez výjezdu z tratě.
Ale stejně jsem si to užil, kluci byly taky výborný a myslím, že zítra ten můj čas lehce zdolaj, kdyby nebyl Kuba trochu rozladěn tím, že hned na začátku ztratil kameru (která se nakonec našla v téměř nepoškozeném stavu a ten její let je úžasně natočen), tak bych to určitě nevyhrál.

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní