Tak počkej až tam na závodech bude retardér a z plné půjdeš skoro na nulu, navíc v tlupěChip píše:Přesně tak. Prostě nejdřív plně vytočená 6 na tach. 250 km a pak lehké drbnutí do brzky za 5 a plný plyn 220 km a klopit do leva a držet a držet a držet. No, nářez. A jak se při tom překlápění pereš s odstředivou silou. No, poprvé jsem myslel, že se pos.... a skončím barieře.
Chip píše:Ahoj lidi, tak jsem dojel v pořádku domu. Ty výsledky se nakonec výrazně upravili. Přiznám se, že mě taky ty výskedky po první jízdě, která byla spíš rozjezdová pořádně nadzvyhli a protože jsem nechtěl aby mě nějaká holka porazila nakonec jsem dal Most za 1:55A vzhledem ke Kubových tech. potížím jsem ho porazil o 2 sekundy neboť jeho nej čas byl 1:57 min., ale je pravdou, že druhý den odjel pouhá 4 kola a jeho čas byl z předešlého dne.Ale i tak jsem velice spokojený a ikdyž jsem se potýkal s nastavením podvozku (s kterým mi nakonec pomohl Honza Halbich , čímž mu tímto děkuji) a vadnoucí přední brzdou bylo vše skoro dokonalé. Doufám, že se mi v závodech povede obdobně.
Juro kliiid, jezdili bez retardéru - jít na 1:55 s retardérem by byla zatracená frajeřina - ono i zajet to prakticky na poprvé v rychlejší verzi tratě - bez retardéru je velice slušný!!GEORG píše:Chip píše:Ahoj lidi, tak jsem dojel v pořádku domu. Ty výsledky se nakonec výrazně upravili. Přiznám se, že mě taky ty výskedky po první jízdě, která byla spíš rozjezdová pořádně nadzvyhli a protože jsem nechtěl aby mě nějaká holka porazila nakonec jsem dal Most za 1:55A vzhledem ke Kubových tech. potížím jsem ho porazil o 2 sekundy neboť jeho nej čas byl 1:57 min., ale je pravdou, že druhý den odjel pouhá 4 kola a jeho čas byl z předešlého dne.Ale i tak jsem velice spokojený a ikdyž jsem se potýkal s nastavením podvozku (s kterým mi nakonec pomohl Honza Halbich , čímž mu tímto děkuji) a vadnoucí přední brzdou bylo vše skoro dokonalé. Doufám, že se mi v závodech povede obdobně.
ty vole, jste porychlili, budu muset trochu potrénovat.
Já jsem se loni dostal drobek pod dvě minuty a pak bác
Fakt jste jezdili variantu s retardérem ?
GEORG
pokud bys chtěl můžem si to dát na půl.klidně bych tam jel znovu.Zubr píše:Chlapi, toho 27.5. jsou tréninky jen pro účastníky CEC, nebo zároveň i pro veřejnostA pokud by to bylo i pro veřejnost, to platí ta jednotná cena 3800Kč na celý den, nebo by bylo možné platit jen jednotlivé jízdy, popřípadě kdyby bylo možný jezdit s někým na půl, páč víc jak 4 dvacetiminutovky fyzicky nezvládnu, že by jsme si jen přehazovali tu známku
Předem díky za odpovědi, už se nemůžu dočkat, až budou jízdy pro veřejnost, které jsou zatím v nedohlednu.
Chip píše:pokud bys chtěl můžem si to dát na půl.klidně bych tam jel znovu.Zubr píše:Chlapi, toho 27.5. jsou tréninky jen pro účastníky CEC, nebo zároveň i pro veřejnostA pokud by to bylo i pro veřejnost, to platí ta jednotná cena 3800Kč na celý den, nebo by bylo možné platit jen jednotlivé jízdy, popřípadě kdyby bylo možný jezdit s někým na půl, páč víc jak 4 dvacetiminutovky fyzicky nezvládnu, že by jsme si jen přehazovali tu známku
Předem díky za odpovědi, už se nemůžu dočkat, až budou jízdy pro veřejnost, které jsou zatím v nedohlednu.