tak pokud jí bylo desetTilda píše:to by bylo na dlouhou diskuzi od kdy je clovek starej. kdyz mi bylo 17 tak mi holka na diskotece rekla ze s dedkama netancujeZdrahyZX9R píše:Tak starej nejsemi když si tak chvilkama připadám
byl jsem tam 2měsíce služebně
![]()
takze tady je asi kazdej starej
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
asi tak 15Kuba ZRX píše:tak pokud jí bylo desetTilda píše:to by bylo na dlouhou diskuzi od kdy je clovek starej. kdyz mi bylo 17 tak mi holka na diskotece rekla ze s dedkama netancujeZdrahyZX9R píše:Tak starej nejsemi když si tak chvilkama připadám
byl jsem tam 2měsíce služebně
![]()
takze tady je asi kazdej starej

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- Kuba
- Ghostrider
takže v reálu 10 a na 15 vypadalaTilda píše:asi tak 15Kuba ZRX píše:tak pokud jí bylo desetTilda píše: to by bylo na dlouhou diskuzi od kdy je clovek starej. kdyz mi bylo 17 tak mi holka na diskotece rekla ze s dedkama netancujetakze tady je asi kazdej starej
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
a je to tady:
"Zcela nově budou řidiči od 22. srpna muset počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun," řekl Právu mluvčí ministerstva dopravy (MD) Karel Hanzelka.
Vítanou změnou naopak je, že pokuta až 50 tisíc korun přestane hrozit cyklistům a ostatním řidičům, kteří sami sobě způsobí při nehodě újmu na zdraví. Řidič, jenž zraní sobě blízkého člověka, se na přání postiženého bude moci vyhnout trestu. A Česká pošta přijde také o výjimku, která jejím vozům umožňovala zastavit i tam, kde je to pravidly zakázáno.
MD připouští, že vzhledem k tragickému vývoji nehodovosti v ČR by byly potřebné mnohem zásadnější změny motoristické legislativy. Vždyť za letošních prvních sedm měsíců zemřelo na silnicích 612 lidí, o pětinu více než za stejné loňské období. Jen za uplynulý víkend zahynulo při dopravních nehodách 13 lidí. Přitom od 1. července 2006 je v Česku zaveden bodový systém postihu neukázněných řidičů, který měl počet mrtvých podstatně snížit.
"Zcela nově budou řidiči od 22. srpna muset počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun," řekl Právu mluvčí ministerstva dopravy (MD) Karel Hanzelka.
Vítanou změnou naopak je, že pokuta až 50 tisíc korun přestane hrozit cyklistům a ostatním řidičům, kteří sami sobě způsobí při nehodě újmu na zdraví. Řidič, jenž zraní sobě blízkého člověka, se na přání postiženého bude moci vyhnout trestu. A Česká pošta přijde také o výjimku, která jejím vozům umožňovala zastavit i tam, kde je to pravidly zakázáno.
MD připouští, že vzhledem k tragickému vývoji nehodovosti v ČR by byly potřebné mnohem zásadnější změny motoristické legislativy. Vždyť za letošních prvních sedm měsíců zemřelo na silnicích 612 lidí, o pětinu více než za stejné loňské období. Jen za uplynulý víkend zahynulo při dopravních nehodách 13 lidí. Přitom od 1. července 2006 je v Česku zaveden bodový systém postihu neukázněných řidičů, který měl počet mrtvých podstatně snížit.
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R