Run to the Hills Klagenfurth / Austria 1-8 srpen
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Shrnu:MajaZRX píše:Jo.V pátek ráno by to šlo.My tam ještě možná zůstaneme pár dalších dní.Uvidíme dle počasí.
Seky, Mája - proptat plac na stan v kempu
Pavel nic...
Na Doktora s Dášenkou počkám...
O sebe se asi postarám...
Nikdo další nejede???
Pojede s námi ještě kamarád s přítelkyní...na neznačkové motorce

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě celkem vadí, taky jsem očekával větší účast, třeba se ještě někdo přidá.MajaZRX píše:čekal jsem teda daleko větší účast.Tolik ZRX,v Anglii,Francii,Rakousku,Německu a přijede 20 lidí i s náma.
No aspoň se projedeme po pěkných silnicích.Pár sedel a vyhlášených výjezdů tam v okolí je.

ZRX 1200 R
treba... zalezi jak moc me financne zruinuje francie, pokud zbydou nejaky rezervy tak bych se rad pridalPavel ZRX píše:Tak to mě celkem vadí, taky jsem očekával větší účast, třeba se ještě někdo přidá.MajaZRX píše:čekal jsem teda daleko větší účast.Tolik ZRX,v Anglii,Francii,Rakousku,Německu a přijede 20 lidí i s náma.
No aspoň se projedeme po pěkných silnicích.Pár sedel a vyhlášených výjezdů tam v okolí je.

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Napadla mě taková myšlenka, ale nevím jak to dopadne, záleží spíš na mé drahé polovičce a její práci a mých financích ( podle kterých to vypadá, že spíš budem sedět úplně doma, bez srpnových výstřelků ). takže : 30.7 vyrazit směr Hrvatsko, by se mohlo podařit tam potkat Kinga v Zadaru a pak jet po pobřeží do Puly a 6.8 vyrazit z Puly a dorazit na plánovaný srazík do Klagenfurtu. Největší nářez by byl dojet do toho Zadaru, to je asi těch 800 km, což se za den dá ujet, to je vyzkoušeno a pak bych to viděl po 200 až 300 km zpět. Buď to dám letos nebo bych to viděl jako plán na příští rok....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To je ukrutná dálka, nic pro veterány, já to chorvatsko nedám.ZRX 1984 píše:Napadla mě taková myšlenka, ale nevím jak to dopadne, záleží spíš na mé drahé polovičce a její práci a mých financích ( podle kterých to vypadá, že spíš budem sedět úplně doma, bez srpnových výstřelků ). takže : 30.7 vyrazit směr Hrvatsko, by se mohlo podařit tam potkat Kinga v Zadaru a pak jet po pobřeží do Puly a 6.8 vyrazit z Puly a dorazit na plánovaný srazík do Klagenfurtu. Největší nářez by byl dojet do toho Zadaru, to je asi těch 800 km, což se za den dá ujet, to je vyzkoušeno a pak bych to viděl po 200 až 300 km zpět. Buď to dám letos nebo bych to viděl jako plán na příští rok....
ZRX 1200 R
Ty vodine, vždyť Tilda už má 4 tis km ve FranciiPavel ZRX píše:To je ukrutná dálka, nic pro veterány, já to chorvatsko nedám.ZRX 1984 píše:Napadla mě taková myšlenka, ale nevím jak to dopadne, záleží spíš na mé drahé polovičce a její práci a mých financích ( podle kterých to vypadá, že spíš budem sedět úplně doma, bez srpnových výstřelků ). takže : 30.7 vyrazit směr Hrvatsko, by se mohlo podařit tam potkat Kinga v Zadaru a pak jet po pobřeží do Puly a 6.8 vyrazit z Puly a dorazit na plánovaný srazík do Klagenfurtu. Největší nářez by byl dojet do toho Zadaru, to je asi těch 800 km, což se za den dá ujet, to je vyzkoušeno a pak bych to viděl po 200 až 300 km zpět. Buď to dám letos nebo bych to viděl jako plán na příští rok....

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909