Honza-Zed píše:V tomhle souhlasim se Zdrahym... Tezko si dokazu predstavit, kdyby nekdo ze skalnich prijel na necem jinem, nez na Kawe, tak by ho zbytek vyfakoval... Myslim ze ne...
Kdyz uz se tady hazi typy motorek, tak neco podobneho jako Tuono, ktere je velice povedene. Ja bych sel do Beneli TNT 1130. Sla s cenou dolu, kdybych ted vybiral, je to jasna volba...
Já si zase myslím to, že kdo si koupí Kawu, přihlásí se do Kawaklubu, snaží se jezdit na Kawasrazy, doma si pověsí Kawavlajku a co je jen trochu zelený se snaží mít doma trochu ortodoxní bude. S těma okruhovkama to je taková poslední záchrana. Kdo chce mít jinou motorku než Kawu, měl by to udělat jako nedávno Elvis. (Elvise jsem rád viděl i když přijel na Aprilii). Nedovedu si představit, kdyby si každej člen koupil novou motorku a ani jedna nebyla Kawa. To by asi nebylo ono, néGEORG píše:
Hoši a dívky,
nebuďte tak hrozně ortodoxní, protože to vede k netoleranci a smrdí to válkou![]()
...a ja bych k tomu jen dodal, ze kdyz je nejaky klub urcite znacky, pak v nem jsou prevazne lidicky kteri jsou prave pro tu znacku zapaleni... nedovedu si predstavit, ze by byl klub Alfa Romeo a vsichni v nem jezdili baworakama a audinama, proste ty lidi zijou pro tu znacku a tak to ma byt. Jinak at si samozrejme kazdej koupi co chce, je to jen a jen jeho vec, tezko pak vsak muze byt radnym clenem KAWA klubu, tim ze nebude radnym clenem vsak neznamena, ze by mel prijit o nejake kamarady nebo ze by se nemohl ucastnit srazu jako hostDoktorZRX píše:Já si zase myslím to, že kdo si koupí Kawu, přihlásí se do Kawaklubu, snaží se jezdit na Kawasrazy, doma si pověsí Kawavlajku a co je jen trochu zelený se snaží mít doma trochu ortodoxní bude. S těma okruhovkama to je taková poslední záchrana. Kdo chce mít jinou motorku než Kawu, měl by to udělat jako nedávno Elvis. (Elvise jsem rád viděl i když přijel na Aprilii). Nedovedu si představit, kdyby si každej člen koupil novou motorku a ani jedna nebyla Kawa. To by asi nebylo ono, néGEORG píše:
Hoši a dívky,
nebuďte tak hrozně ortodoxní, protože to vede k netoleranci a smrdí to válkou![]()
Ja viím, ze Benelka tezce pokulhava se zpracovaním, ale rekl bych to takhle... ,,kdyz ji milujes, neni co resit"...KankX píše:TNT 1130 byla moje volba pred "peti" letyHonza-Zed píše:V tomhle souhlasim se Zdrahym... Tezko si dokazu predstavit, kdyby nekdo ze skalnich prijel na necem jinem, nez na Kawe, tak by ho zbytek vyfakoval... Myslim ze ne...
Kdyz uz se tady hazi typy motorek, tak neco podobneho jako Tuono, ktere je velice povedene. Ja bych sel do Beneli TNT 1130. Sla s cenou dolu, kdybych ted vybiral, je to jasna volba...... ted uz je to zastarale, jak by rekl Zdrahy
![]()
![]()
Ne vazne, moc hezka a vybusna motorka, ale to cinske zporacovani to je hruza. Po koupi Zetka jsem se na TNT byl jeste parkrat z nostalgie podivat, ale ty detaily co jsou na Zetku "dokonale" jsou na TNT jako kdyz na kolo Favorit dali treba slapky a packy z kola Ukrajina
Proste shit
Já byl v Itálii v továrně Ducati a byl sem hodně překvapenej: malinká fabrika o pár lidech a drtivá většina dílů, a to včetně "slavnýho" italskýho desmodromickýho rozvodu, putovalo do Ducati z KTMka... Víceméně se to v tý Itálii jen montovalo...Honza-Zed píše:Ja viím, ze Benelka tezce pokulhava se zpracovaním, ale rekl bych to takhle... ,,kdyz ji milujes, neni co resit"...KankX píše:TNT 1130 byla moje volba pred "peti" letyHonza-Zed píše:V tomhle souhlasim se Zdrahym... Tezko si dokazu predstavit, kdyby nekdo ze skalnich prijel na necem jinem, nez na Kawe, tak by ho zbytek vyfakoval... Myslim ze ne...
Kdyz uz se tady hazi typy motorek, tak neco podobneho jako Tuono, ktere je velice povedene. Ja bych sel do Beneli TNT 1130. Sla s cenou dolu, kdybych ted vybiral, je to jasna volba...... ted uz je to zastarale, jak by rekl Zdrahy
![]()
![]()
Ne vazne, moc hezka a vybusna motorka, ale to cinske zporacovani to je hruza. Po koupi Zetka jsem se na TNT byl jeste parkrat z nostalgie podivat, ale ty detaily co jsou na Zetku "dokonale" jsou na TNT jako kdyz na kolo Favorit dali treba slapky a packy z kola Ukrajina
Proste shit
![]()
Koukal jsem ze takhle zprzneny zpracovani maji jen zakladni modely. Vyssi modely uz jsou na tom lepe...
Je jasny, ze italove nebudou na takove urovni zpracovani jako japonci atd... Krome Bimoty, ta je jinde...