poraďte mi, jakou mám koupit motorku ?

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pon črc 28, 2008 02:26:51

:D ať to čtu jak chci, žádná máša nevyjde bez ztráty kytičky, takže asi budeš muset koupit moji bábu-zábava je s ní veliká, sice moc nejede, ale zato krásně křičí, trošku míň brzdí, malinko se vlní v zatáčkách a to napětí, jestli dojedeš!! A sport? Taky super, bo přeprat jejích 240 kiloušů není pro srágory!!! a navíc bys ještě zůstal firemní :D :D :D :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon črc 28, 2008 08:16:52

Neexistuje nic jako úplně dokonalá motka :D taková je jen ta, co má člověk doma v garáži :wink: (a podle anglických novinářů kupodivu Triumph - ale na to že je tak dobrej, tak jich zase tak moc nejezdí :wink: )
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pon črc 28, 2008 08:53:48

Honza-Zed píše:V tomhle souhlasim se Zdrahym... Tezko si dokazu predstavit, kdyby nekdo ze skalnich prijel na necem jinem, nez na Kawe, tak by ho zbytek vyfakoval... Myslim ze ne...

Kdyz uz se tady hazi typy motorek, tak neco podobneho jako Tuono, ktere je velice povedene. Ja bych sel do Beneli TNT 1130. Sla s cenou dolu, kdybych ted vybiral, je to jasna volba... :wink:

Hoši a dívky,
nebuďte tak hrozně ortodoxní, protože to vede k netoleranci a smrdí to válkou :twisted:
Členství v kawaklubu se vzdávat nebudu, i kdybych koupil druhou motorku jiné značky. Pořád mám okruhovku kawu a to se počítá.
Holt když bych pořijel na sraz na jiné značce, poslušně bych ji dal stranou a hotovo.

Triumph je hezký, ale měl bych strach ze servisu a náhradních dílů.
Takže zůstává ve hře : japonská čtyřka, Dukna, KTM, Aprilka a BMW.

KTM 690 Duke ?? Ten nevypadá špatně :)

GEORG
ZX10R KRT 2016

CKC#317

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon črc 28, 2008 11:45:49

uz mam asi poreseno...nebudu mit okruhovku kawu...nebudu mit zadnou kawu...pokud o nektere z vas prijdu bude mi to lito....sem tam vam napisu ASPON pm.nez me tady zakazou vstoupit. :lol: :lol: :axe:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Nehrotit

Příspěvek od ZRX 1984 » pon črc 28, 2008 13:10:55

Nazdárek, zkusím taky něco přihodit. Abych pravdu řekl jsem tady chvilku a myslím že žijeme v demokratickém státě a jestli někdo je členem kawa klubu kvůli přátelům a kamarádům, tak by mělo být jedno na čem přijede na kawa sraz. Ještě pro Georga. Než jsem šel do Rexe, tak jsem uvažoval nad V-Stromem nebo nad Varaderem, něco takovýho vyrábí Aprilia, ale nepamatuju si název, ale ve směs to bylo podobný. Viděl jsem V-stroma na motardovejch kolech trošku očesanýho o ty brutální plasty byl to teda litr a super posez na tom, super potah atd. Na konec jsem od toho upustil, nevím proč, ale rex zrovna mě padnul líp do ruky. Vždycky jsem byl příznivcem naháčů, tak možná v podvědomí se mi rex zalíbil víc. Je to prostě motorka co jsem na ni skočil a ještě jsem ani nejel a už jsem věděl, že se mi to líbí. To tak někdy přijde......
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Motors
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motors » pon črc 28, 2008 14:21:53

Beru to takhle, kawa je kawa, ale když se naskytne dobrá a výhodná koupě jiné značky tak bude jiná značka, to se nedá nic dělat. Ale jinak není problém cokoliv přestříkat do zelena a dát an to nápis Kawasaki :D Kamarád byl s Hornetem na Yamaha dnu v Brně. Přijel dodávkou, motorku vzadu, borec nakoukldovnitř, že dobrý a šel lítat na okruh 8) Takže Kawa může být z čehokoliv
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » pon črc 28, 2008 15:02:35

no..... je pravda, že je to kawasaki club a kawa parta, ale ať si z clubu každý koupí kdo chce, co chce.
Koho mám rád, toho neopustím

si totiž říkám, až budu ležet nemohoucí v nemocnici, tak budu rád za každou návštevu dobrého člověka a je jedno na čem jezdí, z nemocničního lůžka na motorku stejne nedohlédnu.

sorry za OT, ale musel jsem
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pon črc 28, 2008 16:26:54

GEORG píše:

Hoši a dívky,
nebuďte tak hrozně ortodoxní, protože to vede k netoleranci a smrdí to válkou :twisted:
Já si zase myslím to, že kdo si koupí Kawu, přihlásí se do Kawaklubu, snaží se jezdit na Kawasrazy, doma si pověsí Kawavlajku a co je jen trochu zelený se snaží mít doma trochu ortodoxní bude. S těma okruhovkama to je taková poslední záchrana. Kdo chce mít jinou motorku než Kawu, měl by to udělat jako nedávno Elvis. (Elvise jsem rád viděl i když přijel na Aprilii). Nedovedu si představit, kdyby si každej člen koupil novou motorku a ani jedna nebyla Kawa. To by asi nebylo ono, né :?:
Buell xb12r
CKC#160

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon črc 28, 2008 16:57:30

DoktorZRX píše:
GEORG píše:

Hoši a dívky,
Já si zase myslím to, že kdo si koupí Kawu, přihlásí se do Kawaklubu, snaží se jezdit na Kawasrazy, doma si pověsí Kawavlajku a co je jen trochu zelený se snaží mít doma trochu ortodoxní bude. S těma okruhovkama to je taková poslední záchrana. Kdo chce mít jinou motorku než Kawu, měl by to udělat jako nedávno Elvis. (Elvise jsem rád viděl i když přijel na Aprilii). Nedovedu si představit, kdyby si každej člen koupil novou motorku a ani jedna nebyla Kawa. To by asi nebylo ono, né :?:
...a ja bych k tomu jen dodal, ze kdyz je nejaky klub urcite znacky, pak v nem jsou prevazne lidicky kteri jsou prave pro tu znacku zapaleni... nedovedu si predstavit, ze by byl klub Alfa Romeo a vsichni v nem jezdili baworakama a audinama, proste ty lidi zijou pro tu znacku a tak to ma byt. Jinak at si samozrejme kazdej koupi co chce, je to jen a jen jeho vec, tezko pak vsak muze byt radnym clenem KAWA klubu, tim ze nebude radnym clenem vsak neznamena, ze by mel prijit o nejake kamarady nebo ze by se nemohl ucastnit srazu jako host :idea:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon črc 28, 2008 17:06:48

kankx neblaboli nesmysly...myslim ze kawa klub je hodne pevny prave tim ze se srazy neskladaji z kdejake mrdky....tak to bere muj mozek stareho muze...nerikam ze je to na 100% ale myslim ze na 85% na tutti....takovy klub nema obdoby nikde v cr..snad jen harley...a tak pevne a bohate na lidi jadro kdekdo nema...
moc by me zajimalo jaky na to ma nazor owner kawa boys nemecke auto :D :D moc by me zajimal uprimny nazor
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Lech
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lech » pon črc 28, 2008 17:10:51

No ten má na to takovej názor že jsem kvůli tomu uvažoval že ani nebudu pořádat loni Mlýnky.......
Jsem říkal,teda psal že si to chlapsky vyříkáme na srazu.Né tady přes forum kdesi to každý může přečíst a pak bude mít skreslenej pohled na soudržnost klubu.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » pon črc 28, 2008 17:32:56

Kluci, když nebude mít Kawu, nebude členem Kawa klubu. Když jí mít bude, tak členem bude. (Kristepane to je věta, to by nenapsal ani hotentot :-))

A protože kucí se stejně jenom do něčeho zakoukali a skutek utek, tak bych se na to stejně vysral....

Já už takhle kupuju 3/4 roku Multivana, Mondeo, Vectru, XC70 a bůhvícoještě. Prostě je to jenom vo koukání a člověk holt někdy zpitomí a kouká i po jinejch značkách, žejo. Vono hezkej motorek se dělá mraky. Ale těch správnejch je málo a někdo prostě akorát neví, kterou tu správnou si má koupit, žejo.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » pon črc 28, 2008 19:01:08

KankX píše:
Honza-Zed píše:V tomhle souhlasim se Zdrahym... Tezko si dokazu predstavit, kdyby nekdo ze skalnich prijel na necem jinem, nez na Kawe, tak by ho zbytek vyfakoval... Myslim ze ne...

Kdyz uz se tady hazi typy motorek, tak neco podobneho jako Tuono, ktere je velice povedene. Ja bych sel do Beneli TNT 1130. Sla s cenou dolu, kdybych ted vybiral, je to jasna volba... :wink:
TNT 1130 byla moje volba pred "peti" lety ;-) ... ted uz je to zastarale, jak by rekl Zdrahy :lol: :lol: :lol: Ne vazne, moc hezka a vybusna motorka, ale to cinske zporacovani to je hruza. Po koupi Zetka jsem se na TNT byl jeste parkrat z nostalgie podivat, ale ty detaily co jsou na Zetku "dokonale" jsou na TNT jako kdyz na kolo Favorit dali treba slapky a packy z kola Ukrajina :-( Proste shit
Ja viím, ze Benelka tezce pokulhava se zpracovaním, ale rekl bych to takhle... ,,kdyz ji milujes, neni co resit"... :wink:
Koukal jsem ze takhle zprzneny zpracovani maji jen zakladni modely. Vyssi modely uz jsou na tom lepe...

Je jasny, ze italove nebudou na takove urovni zpracovani jako japonci atd... Krome Bimoty, ta je jinde...

4 Lech: tvoje chovani mi prijde malicko hystericky, co se tyce tohoto problemu, ze chces hned rusit sraz...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

ENZO
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od ENZO » pon črc 28, 2008 19:13:10

Honza-Zed píše:
KankX píše:

TNT 1130 byla moje volba pred "peti" lety ;-) ... ted uz je to zastarale, jak by rekl Zdrahy :lol: :lol: :lol: Ne vazne, moc hezka a vybusna motorka, ale to cinske zporacovani to je hruza. Po koupi Zetka jsem se na TNT byl jeste parkrat z nostalgie podivat, ale ty detaily co jsou na Zetku "dokonale" jsou na TNT jako kdyz na kolo Favorit dali treba slapky a packy z kola Ukrajina :-( Proste shit
Ja viím, ze Benelka tezce pokulhava se zpracovaním, ale rekl bych to takhle... ,,kdyz ji milujes, neni co resit"... :wink:
Koukal jsem ze takhle zprzneny zpracovani maji jen zakladni modely. Vyssi modely uz jsou na tom lepe...

Je jasny, ze italove nebudou na takove urovni zpracovani jako japonci atd... Krome Bimoty, ta je jinde...
Já byl v Itálii v továrně Ducati a byl sem hodně překvapenej: malinká fabrika o pár lidech a drtivá většina dílů, a to včetně "slavnýho" italskýho desmodromickýho rozvodu, putovalo do Ducati z KTMka... Víceméně se to v tý Itálii jen montovalo...

ENZO
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od ENZO » pon črc 28, 2008 19:14:07

No a poenta tkvěla v tom, že když už tady někdo nadhodil RSV, tak já házim 999 nebo 1098 S :)

Odpovědět