P.S.: po vsech tech vymenach zrcatek jich musi byt v klubu cela hromada preci

vim, cetl jsem a ... neozyvam se, protoze je na rexe v dohledne dobe davat nebudu. Ja bych jen nerad aby se jich nekdo zbavil zbytecne do spatnych rukou, v budoucnu budu chtit dat Rexe do origo stavu se vsim vsudy a origo zrcatka mam bohuzel poskozena. Nerad bych, az je pak budu shanet, slysel... je ze jsi nerekl driv ty uz jsem vyhodil stali za ho*no nabo je ja dal kamosovi on si je pridelal na babetuZdrahy píše:Už jsem ti to psal - pokud je chceš dátna REXe, tak se domluvíme. Pokud je chceš aby jsi měl doa origo věci, tak to jsme na tom stejněto si je radši nechám stejně tak jako zbytek dílů, kdybych se rozhodl vrátit REXe do origo stavu
vyměním za zrcátka xjr s prodlouženým nádstavcem, ve kterých něco uvidímKankX píše:mozna to tu zapadlo, tak se prípomenu jeste jednou... kdyby se cirou nahodou nekomu doma valeli origo zrcatka z Rexika, tak bych mel zajem
zajimava nabidkarudormi píše:vyměním za zrcátka xjr s prodlouženým nádstavcem, ve kterých něco uvidímKankX píše:mozna to tu zapadlo, tak se prípomenu jeste jednou... kdyby se cirou nahodou nekomu doma valeli origo zrcatka z Rexika, tak bych mel zajem
Joo,zásuvku potřebuju na navigaci,ev. vyjímečně dobití mobilu...rudormi píše:mildo, asi záleží kdy a na co budeš zásuvku využívat. podle popisu ji chceš mít na kapotě. já ji mám pod sedlem napájenou přímo z baterky (to dá rozum na N).
pokud bych ji vytahoval někam ven, tak bych vzal šťávu ze žárovky parkovačky (tak jak to mám udělané u vyhřívaných rukojetí). zásuvka bude funkční jen když budou svítit parkovačky = s klíčkem. nehrozí to, že ti někdo u zaparkované motky vyzkratuje, vybije baterku. pro navigaci nebo nabíjení mobilu za jízdy použitelné. na druhou stranu pokud se budeš chtít v kempu dívat třeba na tv, budeš u toho muset svítit
pripoj to primo na baterku, a nevymyslej blbosti... pak to vic zatizis, zkratujes a vypali ti to i pojistku na svetlech... a pojedes po tme. Kdyz to budes mit na baterku tak shori pojistka od zasuvky (kterou jsi psal ze tam mas) a jedes dal, jen zasuvka nebude fungovat. Navic budes mit v tech kabelech jasno a ne ze rozvrtas kabelaz a pak se nekdy budes divit proc to sviti nesviti apod.milda píše:Joo,zásuvku potřebuju na navigaci,ev. vyjímečně dobití mobilu...rudormi píše:mildo, asi záleží kdy a na co budeš zásuvku využívat. podle popisu ji chceš mít na kapotě. já ji mám pod sedlem napájenou přímo z baterky (to dá rozum na N).
pokud bych ji vytahoval někam ven, tak bych vzal šťávu ze žárovky parkovačky (tak jak to mám udělané u vyhřívaných rukojetí). zásuvka bude funkční jen když budou svítit parkovačky = s klíčkem. nehrozí to, že ti někdo u zaparkované motky vyzkratuje, vybije baterku. pro navigaci nebo nabíjení mobilu za jízdy použitelné. na druhou stranu pokud se budeš chtít v kempu dívat třeba na tv, budeš u toho muset svítit
Už jí mám osazenou.Nějak dumám nad tím,co jsou u motorky parkovačky...Když nastartuju,rozsvítí se mi tlumená světla a ty malé žárovky současně,jako u auta,abych rozsvítil jen ty malé to myslím ani nejde-jenom mám dojem bez nastartovaného motoru s otočeným klíčkem,pokud se nepletu,ale to je kvůli vybití taky k ničemu.Navíc můžu rozsvítit samo dálkový....
Nebylo by to lepší na tlumený,normálně k přívodu na žárovku?
Jinak dík,asi je to vzhledem k vybití baterky lepší varianta,i když by to možná trvalo??
Na televizi se rozhodně koukat nehodlám....
KankX píše:Jak řekl Honza! Nechytal bych se nikdy zásuvkou k k dalšímu spotřebiči paralelně! (i s malým odběrem) pže cokoli (prodření - zkrat a máš na cestě problém) a připojit na "tlumený" je blbost největší! (copak svítí skoro pořád? co se nejvíc vyhřeje? co překvapí v noci nejlíp? - když se nečekaně poserou tlumený...milda píše:Joo,zásuvku potřebuju na navigaci,ev. vyjímečně dobití mobilu...rudormi píše:mildo, asi záleží kdy a na co budeš zásuvku využívat. podle popisu ji chceš mít na kapotě. já ji mám pod sedlem napájenou přímo z baterky (to dá rozum na N).
Už jí mám osazenou.Nějak dumám nad tím,co jsou u motorky parkovačky...Když nastartuju,rozsvítí se mi tlumená světla a ty malé žárovky současně,jako u auta,abych rozsvítil jen ty malé to myslím ani nejde-jenom mám dojem bez nastartovaného motoru s otočeným klíčkem,pokud se nepletu,ale to je kvůli vybití taky k ničemu.Navíc můžu rozsvítit samo dálkový....
Nebylo by to lepší na tlumený,normálně k přívodu na žárovku?
Jinak dík,asi je to vzhledem k vybití baterky lepší varianta,i když by to možná trvalo??
Na televizi se rozhodně koukat nehodlám....)
I kdybys dával napevno!: Kde může "zlomyslnost" škodit, jedině přímé dráty od baterky a na ovládací logiku použít 12V relátko + vždy pojistku co nejblíž baterce!!!
pripoj to primo na baterku, a nevymyslej blbosti... pak to vic zatizis, zkratujes a vypali ti to i pojistku na svetlech... a pojedes po tme. Kdyz to budes mit na baterku tak shori pojistka od zasuvky (kterou jsi psal ze tam mas) a jedes dal, jen zasuvka nebude fungovat. Navic budes mit v tech kabelech jasno a ne ze rozvrtas kabelaz a pak se nekdy budes divit proc to sviti nesviti apod.