ZRX III.

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

origo zrcatka ZRX

Příspěvek od KankX » stř úno 04, 2009 12:08:02

mozna to tu zapadlo, tak se prípomenu jeste jednou... kdyby se cirou nahodou nekomu doma valeli origo zrcatka z Rexika, tak bych mel zajem :-)

P.S.: po vsech tech vymenach zrcatek jich musi byt v klubu cela hromada preci :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » stř úno 04, 2009 13:00:38

Už jsem ti to psal - pokud je chceš dátna REXe, tak se domluvíme. Pokud je chceš aby jsi měl doa origo věci, tak to jsme na tom stejně :wink: to si je radši nechám stejně tak jako zbytek dílů, kdybych se rozhodl vrátit REXe do origo stavu :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř úno 04, 2009 13:44:42

Zdrahy píše:Už jsem ti to psal - pokud je chceš dátna REXe, tak se domluvíme. Pokud je chceš aby jsi měl doa origo věci, tak to jsme na tom stejně :wink: to si je radši nechám stejně tak jako zbytek dílů, kdybych se rozhodl vrátit REXe do origo stavu :)
vim, cetl jsem a ... neozyvam se, protoze je na rexe v dohledne dobe davat nebudu. Ja bych jen nerad aby se jich nekdo zbavil zbytecne do spatnych rukou, v budoucnu budu chtit dat Rexe do origo stavu se vsim vsudy a origo zrcatka mam bohuzel poskozena. Nerad bych, az je pak budu shanet, slysel... je ze jsi nerekl driv ty uz jsem vyhodil stali za ho*no nabo je ja dal kamosovi on si je pridelal na babetu :?
----- (W) -----
young oldtimer

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » stř úno 04, 2009 14:14:33

Tak já slavnostně slibuju, že nic nikomu nedám a neprodám a budou u mě v garáži :)
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

rudormi
Ghostrider
Ghostrider

Re: origo zrcatka ZRX

Příspěvek od rudormi » stř úno 04, 2009 18:01:30

KankX píše:mozna to tu zapadlo, tak se prípomenu jeste jednou... kdyby se cirou nahodou nekomu doma valeli origo zrcatka z Rexika, tak bych mel zajem :-)

P.S.: po vsech tech vymenach zrcatek jich musi byt v klubu cela hromada preci :lol:
vyměním za zrcátka xjr s prodlouženým nádstavcem, ve kterých něco uvidím :wink:
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...

Zephyr 550

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » stř úno 04, 2009 18:08:38

kluci už mají strach, aby sehnali náhradní díly na výběhový typ motorky, tak shání ND :lol:

Abyste za chvíli neměli v garáži 3motory, 4rámy, 7kol atd. :lol: :lol: Všechno v původním stavu...
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » stř úno 04, 2009 18:11:24

Neboj, my máme v garáži alespoň něco :lol:
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » stř úno 04, 2009 18:19:25

Zdrahy píše:Neboj, my máme v garáži alespoň něco :lol:
já mám v garáži šestku, na které možná budeš jezdit taky, tak se nerouhej :lol:
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: origo zrcatka ZRX

Příspěvek od KankX » stř úno 04, 2009 19:09:33

rudormi píše:
KankX píše:mozna to tu zapadlo, tak se prípomenu jeste jednou... kdyby se cirou nahodou nekomu doma valeli origo zrcatka z Rexika, tak bych mel zajem :-)

vyměním za zrcátka xjr s prodlouženým nádstavcem, ve kterých něco uvidím :wink:
zajimava nabidka :-) ...necham si ji projit hlavou
----- (W) -----
young oldtimer

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » stř úno 04, 2009 19:13:46

GEORG píše:
Zdrahy píše:Neboj, my máme v garáži alespoň něco :lol:
já mám v garáži šestku, na které možná budeš jezdit taky, tak se nerouhej :lol:
G.
No jo, ale víš jak jezdíme :lol:
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » stř úno 04, 2009 19:57:35

sak ona uz nejaky ten pad zazila:) je zvykla.
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » stř úno 04, 2009 20:16:00

rudormi píše:mildo, asi záleží kdy a na co budeš zásuvku využívat. podle popisu ji chceš mít na kapotě. já ji mám pod sedlem napájenou přímo z baterky (to dá rozum na N :) ).
pokud bych ji vytahoval někam ven, tak bych vzal šťávu ze žárovky parkovačky (tak jak to mám udělané u vyhřívaných rukojetí). zásuvka bude funkční jen když budou svítit parkovačky = s klíčkem. nehrozí to, že ti někdo u zaparkované motky vyzkratuje, vybije baterku. pro navigaci nebo nabíjení mobilu za jízdy použitelné. na druhou stranu pokud se budeš chtít v kempu dívat třeba na tv, budeš u toho muset svítit :twisted:
Joo,zásuvku potřebuju na navigaci,ev. vyjímečně dobití mobilu...

Už jí mám osazenou.Nějak dumám nad tím,co jsou u motorky parkovačky...Když nastartuju,rozsvítí se mi tlumená světla a ty malé žárovky současně,jako u auta,abych rozsvítil jen ty malé to myslím ani nejde-jenom mám dojem bez nastartovaného motoru s otočeným klíčkem,pokud se nepletu,ale to je kvůli vybití taky k ničemu.Navíc můžu rozsvítit samo dálkový....
Nebylo by to lepší na tlumený,normálně k přívodu na žárovku?
Jinak dík,asi je to vzhledem k vybití baterky lepší varianta,i když by to možná trvalo??
Na televizi se rozhodně koukat nehodlám.... :wink:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř úno 04, 2009 21:24:44

milda píše:
rudormi píše:mildo, asi záleží kdy a na co budeš zásuvku využívat. podle popisu ji chceš mít na kapotě. já ji mám pod sedlem napájenou přímo z baterky (to dá rozum na N :) ).
pokud bych ji vytahoval někam ven, tak bych vzal šťávu ze žárovky parkovačky (tak jak to mám udělané u vyhřívaných rukojetí). zásuvka bude funkční jen když budou svítit parkovačky = s klíčkem. nehrozí to, že ti někdo u zaparkované motky vyzkratuje, vybije baterku. pro navigaci nebo nabíjení mobilu za jízdy použitelné. na druhou stranu pokud se budeš chtít v kempu dívat třeba na tv, budeš u toho muset svítit :twisted:

Už jí mám osazenou.Nějak dumám nad tím,co jsou u motorky parkovačky...Když nastartuju,rozsvítí se mi tlumená světla a ty malé žárovky současně,jako u auta,abych rozsvítil jen ty malé to myslím ani nejde-jenom mám dojem bez nastartovaného motoru s otočeným klíčkem,pokud se nepletu,ale to je kvůli vybití taky k ničemu.Navíc můžu rozsvítit samo dálkový....
Jinak dík,asi je to vzhledem k vybití baterky lepší varianta,i když by to možná trvalo??
pripoj to primo na baterku, a nevymyslej blbosti... pak to vic zatizis, zkratujes a vypali ti to i pojistku na svetlech... a pojedes po tme. Kdyz to budes mit na baterku tak shori pojistka od zasuvky (kterou jsi psal ze tam mas) a jedes dal, jen zasuvka nebude fungovat. Navic budes mit v tech kabelech jasno a ne ze rozvrtas kabelaz a pak se nekdy budes divit proc to sviti nesviti apod. :idea:
----- (W) -----
young oldtimer

rudormi
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od rudormi » čtv úno 05, 2009 06:14:34

parkovačky by měly jít zapnout i při vypnutém motoru. taky by měla jít motorka zamknout (řídítka) s rozsvícenou parkovačkou (koncová poloha klíčku úplně vpravo).

každopádně, když ti svítí za jízdy a za jízdy to chceš používat, tak bych vzal proud z tama.

než tahat dráty k baterce přes ceeelou motorku... a odkouřil bys to asi jedině v případě, když by sis na to zapnul ponorný ohřívač :o ale chtělo by to nějaký fundovaný příspěvek od chosého nebo zubra. já vpodstatě o elektřině vím to, že nejde vidět a že kope :D
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...

Zephyr 550

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » čtv úno 05, 2009 16:27:21

KankX píše:
milda píše:

Jak řekl Honza! Nechytal bych se nikdy zásuvkou k k dalšímu spotřebiči paralelně! (i s malým odběrem) pže cokoli (prodření - zkrat a máš na cestě problém) a připojit na "tlumený" je blbost největší! (copak svítí skoro pořád? co se nejvíc vyhřeje? co překvapí v noci nejlíp? - když se nečekaně poserou tlumený... :wink: )

I kdybys dával napevno!: Kde může "zlomyslnost" škodit, jedině přímé dráty od baterky a na ovládací logiku použít 12V relátko + vždy pojistku co nejblíž baterce!!!

pripoj to primo na baterku, a nevymyslej blbosti... pak to vic zatizis, zkratujes a vypali ti to i pojistku na svetlech... a pojedes po tme. Kdyz to budes mit na baterku tak shori pojistka od zasuvky (kterou jsi psal ze tam mas) a jedes dal, jen zasuvka nebude fungovat. Navic budes mit v tech kabelech jasno a ne ze rozvrtas kabelaz a pak se nekdy budes divit proc to sviti nesviti apod. :idea:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Zamčeno