ZZR 1400
Tilda píše:a jeste budou muset v Lidlu dokoupit plachtu na motorku s tim okynkem na SPZKankX píše:a kdyby jenom kazdej... ale kdyz jdou kluci po ulici a stoji tam jen jedna ani nevedi ci vlastne je a dohadaji se do krveTilda píše:jako hezky to je, ale uz to moc neni limited edition kdyz to ma kazdej![]()
![]()
![]()
![]()

bravo
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tady porad nevim... pri prechodu z origo je clovek zdesen jak je to s tim vyssim plexi neskutecne hlucne (vsechen vitr primo do hlemy) a zase pri prechodu z vyssiho na origo je clovek hotovej z toho jak neskutecne na nej fouka (predevsim ve vyssich rychlostech je to najednou hodne neprijemne) ... tak a ted babo radMARTY píše:plexi da as roman jak mam ja...origo neni prej lepsi

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Jezdit pomalu--KankX píše:tady porad nevim... pri prechodu z origo je clovek zdesen jak je to s tim vyssim plexi neskutecne hlucne (vsechen vitr primo do hlemy) a zase pri prechodu z vyssiho na origo je clovek hotovej z toho jak neskutecne na nej fouka (predevsim ve vyssich rychlostech je to najednou hodne neprijemne) ... tak a ted babo radMARTY píše:plexi da as roman jak mam ja...origo neni prej lepsi

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- Roman - ZX12
- Easy slider
počkej, na to se ještě v dnešní době dává ta ochranná gumička ?Roman - ZX12 píše:zkousel jsem origo na chvili a nebrat....je to hukot, od prodlouzenyho jsem oddelal vrchni gumicku a je to tichy a moc nefouka...zkouseno do 250....
baba radi prodlouzeny
Myslel jsem, že je to od dob dávno minulých zastaralá záležitost.
Měl jsem zvednuté plexi na staré desítce a bylo to 100 a 1.
Mě se líbí to, co má Márty, ale nejel jsem s ním, takže nevím, jak se to chová.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak bez gumicky, to jsem nezkousel ale s gumickou do moji prilby hukot jako krava, trhalo mi to usi... opravdu, zatim co origo mam hlavu v naprostem tichoucku, ale po vyzkouseni zvyseneho mam pocit ze mi ten vitr s tim origo pri vetsich rychlostech utrhne horni pulku telaRoman - ZX12 píše:zkousel jsem origo na chvili a nebrat....je to hukot, od prodlouzenyho jsem oddelal vrchni gumicku a je to tichy a moc nefouka...zkouseno do 250....
baba radi prodlouzeny

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
kecy...bez gumy tam zadnej hukot neni a za tim si stojim...tedy ne ze by to bylo jako v kostele....ale je ten s dirama lepsi...ted uz jo...KankX píše:nevim jak bez gumicky, to jsem nezkousel ale s gumickou do moji prilby hukot jako krava, trhalo mi to usi... opravdu, zatim co origo mam hlavu v naprostem tichoucku, ale po vyzkouseni zvyseneho mam pocit ze mi ten vitr s tim origo pri vetsich rychlostech utrhne horni pulku telaRoman - ZX12 píše:zkousel jsem origo na chvili a nebrat....je to hukot, od prodlouzenyho jsem oddelal vrchni gumicku a je to tichy a moc nefouka...zkouseno do 250....
baba radi prodlouzeny...asi musim zkusit jeste jizdu bez gumicky, ale nejak se mi nechce verit ze by to melo az tak velky vliv...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Roman - ZX12
- Easy slider
Nové pneumatiky
Ahoj chlapi, rád bych se poradil s nákupem nových pneu. Originál Bridgestone Battlax BT 014 R se na zadku dost rychle opotřebovává. Chtěl bych pořídit Pirelli Angel ST nebo nějaké podobné pneu s větší výdrží a dobrými jízdními vlastnostmi za všech podmínek. Předem díky