Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
Tibor Kolozsi
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Tibor Kolozsi » sob led 20, 2007 12:38:19

Na tebe jsem zapomněl, Elvisi... :( Je pravda,že bych tam rád viděl bývalý členy,hm :? Taky bych se rád podíval mezi svoje bývalý kamarády z klubu.....ale nerad bych, aby se z toho vyklubal běžnej motorkářskej sraz.
"TALMACSI" *Z1000* r.v2005

Tibor Kolozsi
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Tibor Kolozsi » sob led 20, 2007 12:40:00

Souhlasím s Lechem...konec debaty :wink:

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob led 20, 2007 13:41:32

S tou rukou na srdce Zdrahy a s tím kdo sedlal jen Kawy tak můžu říct že já.A když jsem kupoval rexe tak majitel poté co jsem mu řekl,že to je třetí Kawa po sobě prohlásil památnou větu: Ty se asi budeš držet značky,co :?: A Elvis,s tím jsi musel tak trochu počítat,že se to tu kvůli Buellu semele,kamoš zůstaneš ať koupíš třeba dalšího Buella(ale Kawa by byla lepší :wink: )
Buell xb12r
CKC#160

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » sob led 20, 2007 13:54:31

Tak uz me to zacina srat a ted asi vyuziju toho, ze jsem klub zalozil (spolu s vw a marlborkou) a uzavru toto tema jednoduse, jak jsme s Vitkem psali:

ELVIS NEBUDE OFICIALNIM CLENEM CKC - TZN. ZE NEBUDE V SEZNAMU CLENU, NEBUDE MIT KARTICKU A NEBUDE MIT PRISTUP KE KLUBOVYM SLEVAM, ALE NA KLUBOVE AKCE I SEM NA FORUM BEZ PROBLEMU (POKUD PREZIJE REJPANI DO ZNACKY MOTORKY) MUZE STEJNE TAK, JAKO TO BUDE MOCT KTERYKOLIV JINY ODCHOZI CLEN KLUBU, KTERY O TO BUDE MIT ZAJEM !!!

ANO, JSME ZNACKOVY KLUB, ALE JE TO HLAVNE O KAMARADSTVI, A ELVIS JE NAS KAMARAD A BUDU RAD ABY TO TAK ZUSTALO, A POKUD S TIM MA KDOKOLIV PROBLEM, TAK JE TO POUZE JEHO PROBLEM, NEBUDU HO RESIT A PO PRDELI !!!

ROZHODNUL JSEM MONARCHICKY, DESPOTICKY A NEVIM JESTE JAK JINAK, ALE PROSTE TO TAK BUDE ...

howgh ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » sob led 20, 2007 14:55:50

souhlasim s Coudem. je to hodne o kamaradstvi a taky rad na akcich uvidim lidi ktery si casem koupej jinou znacku
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob led 20, 2007 16:45:23

Lech píše:
ZdrahyZX9R píše:No já nevím, určitě by mi nevadilo když někdo z lidí s klubu uteče na čas k jiné značce - přestává tím být členem, ale rozhodně ne našim kamarádem. Nemůže využívat slev a ostatních výhod, ale nepřestanu ho kvůli tomu zdravit.
Ruku na srdce, kdo z vás jezdí a jezdil jen kawu?? a kdo může říct že ji bude jezdit pořád?? No sorry ale já možná ne. Ať se mi tahle značka líbí sebevíc, v CKC jsem hlavně kvůli lidem :wink: ale Kawasaki nepokrývá celé spektrum motorek a mě osobně chybí dvouvál (ne ten emerickej :lol: ale spíš něco jako VTR SP2 - to by se mi líbilo).. Nerad bych ztrácel kámoše proto, že se jim něco líbí a chtějí si to zkusit. V případě že na ně hned bude někdo ukazovat a křičet kacíř, upálíme ho, tak jsem tuhle partu možná trochu přecenil..
Mě se zdá že nejvíce to tady vyhrocuješ ty Zdrahy.Nikdo přece netvrdí že ho(Elvise) kawáci nebudou zdravit když se někde potkají.Rozhodně když se sejdem třeba na výstavě Motocykl v Praze,tak bych neviděl žádnej problém.Tak to prosím proboha už nehroťte!!Jeden bejvalej člen si koupí Buella a "všichni" jsou z toho posraní a debaty na dlouhé večery.
A kdo je s někým opravdovej kámoš tak ho přece neztratí jen kvůli tomu že si koupil jinou značku motorky. :idea:
No jo Lechu, přečti si co jsem napsal já, potom co jsi napsal ty a zkus použít tu věc mezi ušima... Máme rozdílný názory, ale to je normální, jen mi doprdele nepiš že já něco vyhrocuju :wink: Když už já něco vyhrocuju, nedělám to na klávesnici ale osobně..
No nic, nemá cenu se hádat po netu, pokecáme až se uvidíme, ono to nebude zase tak horký..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob led 20, 2007 16:58:07

Sorry možná to přeháním, ale ještě krátký dovětek

Dr. - vím že se držíš značky a přeju ti to, ale pro většinu z nás to je především láska k jedné stopě a ke stylu života jako takového a Kawa nás potkala cestou a zaujala :lol: jak říkám, u Kawy mě momentálně nejvíc ze všeho drží tahle super parta, toť můj názor (jo a ještě ta fantastická zelená barva :D )

No a celkem, jen bych nerad dopadnul tak, že budu stát s porouchanou motkou u silnice, zastaví dvě hondy a ptají se co a jak.. potom vidí samolepku CKC a odjíždí s tím, ať mi pomůže někdo z klubu.. Asi je to blbost, ale představit si to umím..

Tak a konec diskuze a bavme se o něčem příjemnějším :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » sob led 20, 2007 17:33:17

ZdrahyZX9R píše:Sorry možná to ....

....

No a celkem, jen bych nerad dopadnul tak, že budu stát s porouchanou motkou u silnice, zastaví dvě hondy a ptají se co a jak.. potom vidí samolepku CKC a odjíždí s tím, ať mi pomůže někdo z klubu.. Asi je to blbost, ale představit si to umím..
Hele, jestli se ti to stane, tak:
1) ty Hondari jsou pekny c****ci a ne motorkari
2) verim, ze by ti kdokoliv z klubu pomohl ... :wink:
Ninja 1000SX AKA Saxana

rudormi
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od rudormi » sob led 20, 2007 17:48:19

už aby se dalo normálně jezdit, tady ty kecy by se tu v sezóně neobjevily ... :roll:

nemáte o čem psát? tak už se furt neserte do elvise. ať klidně přijede na sraz, proč ne?

nebo máte strach, že za dva roky bude na ckc sraze více jiných motorek?

chápu, že posláním klubu je mimo jiné vytvořit kladný vztah ke značce kawasaki, ale nemělo by to sklouznout k fanatismu ...
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...

Zephyr 550

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » sob led 20, 2007 18:23:00

Rudormi ma pravdu ... :wink:

Ale verim, ze uz se to stopne a budem se bavit i na jine tema... :lol:
Ninja 1000SX AKA Saxana

Tibor Kolozsi
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Tibor Kolozsi » sob led 20, 2007 18:59:08

JJ,to beru.Nechtěl jsem se nikoho dotknout...

Lech
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lech » ned led 21, 2007 00:13:46

čoud píše:Tak uz me to zacina srat a ted asi vyuziju toho, ze jsem klub zalozil (spolu s vw a marlborkou) a uzavru toto tema jednoduse, jak jsme s Vitkem psali:

ELVIS NEBUDE OFICIALNIM CLENEM CKC - TZN. ZE NEBUDE V SEZNAMU CLENU, NEBUDE MIT KARTICKU A NEBUDE MIT PRISTUP KE KLUBOVYM SLEVAM, ALE NA KLUBOVE AKCE I SEM NA FORUM BEZ PROBLEMU (POKUD PREZIJE REJPANI DO ZNACKY MOTORKY) MUZE STEJNE TAK, JAKO TO BUDE MOCT KTERYKOLIV JINY ODCHOZI CLEN KLUBU, KTERY O TO BUDE MIT ZAJEM !!!

ANO, JSME ZNACKOVY KLUB, ALE JE TO HLAVNE O KAMARADSTVI, A ELVIS JE NAS KAMARAD A BUDU RAD ABY TO TAK ZUSTALO, A POKUD S TIM MA KDOKOLIV PROBLEM, TAK JE TO POUZE JEHO PROBLEM, NEBUDU HO RESIT A PO PRDELI !!!

ROZHODNUL JSEM MONARCHICKY, DESPOTICKY A NEVIM JESTE JAK JINAK, ALE PROSTE TO TAK BUDE ...

howgh ...
Tak to je mi proti srsti.Tak to můžete rovnou vymazat Mlýnky z kalendáře.Nebudu kohokoliv vítat na jiné motorce s kyselou tváří a jen proto že mi řekne že je kámoš toho a toho a že měl kdysi Kawasaki.Ale jestli je většina jiného názoru než já,tak mi to vadit nebude.Možná si časem koupím DUCATI a budu jezdit i bez členského poplatku na CKC kawasrazy.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » ned led 21, 2007 10:33:23

Hm,něco na tom bude s těma klubovejma srazama,za pár let bysme s takovou na srazu Kawu hledali.Kdybych já koupil třeba XJR nebo GSX14,tak se přihlásím do jejich klubu a budu vozit nášivku toho na čem jezdím(ale to neudělám-jak psal rudormi o fanatismu-tak já jsem do ZRX).Elvis mi nevadí,ale sere s tím Buellem a doufám,že to je jen nějaký zimní úlet.A Čoude,kolik je vlastně teď po tom novým zaregistrováním členů,myslím,že jich bylo hodně zaregistrovanejch jen kvůli fóru prodej ,koupím.
Buell xb12r
CKC#160

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » ned led 21, 2007 10:41:53

Klídek, pohoda, dlouhej kouř a k tomu ti rozchechtaní smajlíci tady vlevo. Bych prosil. Říkáme v podstatě všichni to stejné jenom jinými slovy a nemůžem se shodnou na nepodstatném detailu, kvůli kterému nestojí za to použít nic silnějšího než hlášku: jdi mi k šípku, plantážníku. :wink: Tak už to nechte ležet.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » ned led 21, 2007 11:10:25

Posledni prispevek, pokud jeste kdokoliv k tomu cokoliv napise, tak to smazu ... :evil:

Na CKC srazy sem rekl, ze muzou odchozivsi clenove, kteri o TO BUDOU MIT ZAJEM (to je to podstatne, vetsina o to mit zajem nebude, pochopte to) !!! To kurna neznamena, ze tam za 2 roky bude vic yamah nez Kaw !!! Uvedomte si, ze vetsina lidi, ktery jezdej na nase srazy je to pevne jadro klubu, ktere jen tak znacku nezmeni !!!

Klub je o tom, ze se schazi parta lidi, kamaradu kteri si maj co rict, a proste se radi schazej, a jestlize nekdo zmeni znacku, tak me nastve, ale neprestanu ho proto povazovat za sveho kamarada !!! To, co tady pise Lech zavani az fanatismem, sektismem, MC chovanim apod. a o tom nas klub neni, nebyl a NEBUDE !!! Ano, jsme znackovy klub, ne MC, tak se podle toho chovejme. Jsme vsichni motorkari. A to ze nekdo ma jinou znacku, tak pro me neni min motorkar, nez ten kdo ma Kawu.

Na nase srazy smzr nebudem hromadne zvat ridice jinych znacek, ale i treba nejmladsi Cermakovic ma taky Hodnu, protoze Kawa proste 125ku nedela a nevidim problem v tom, aby prijela na nas sraz! Tak proc kurna je problem pro nekoho, aby prijel Elvis ??? A ikdyby to byl nekdo jinej, treba NRG i Zdrahy rekli stejne, ze proste maj Kawu ale nepovazujou ji za jedinou znacku kterou by mohli v zivote mit, ale proste maj radi tenhle klub, tyhle lidi a vo tom to je ...

Smzr, kdyz nekdo prijede na nas sraz na jiny motorce tak na vyjizdku ho budu premlouvat at jede s nekym na tandemu, ale to preci neni takovej problem, nas sraz je preci o tom, abychom se tam sesli parta kamaradu !!!
Ninja 1000SX AKA Saxana

Odpovědět