Posledni prispevek, pokud jeste kdokoliv k tomu cokoliv napise, tak to smazu ...
Na CKC srazy sem rekl, ze muzou odchozivsi clenove, kteri o TO BUDOU MIT ZAJEM (to je to podstatne, vetsina o to mit zajem nebude, pochopte to) !!! To kurna neznamena, ze tam za 2 roky bude vic yamah nez Kaw !!! Uvedomte si, ze vetsina lidi, ktery jezdej na nase srazy je to pevne jadro klubu, ktere jen tak znacku nezmeni !!!
Klub je o tom, ze se schazi parta lidi, kamaradu kteri si maj co rict, a proste se radi schazej, a jestlize nekdo zmeni znacku, tak me nastve, ale neprestanu ho proto povazovat za sveho kamarada !!! To, co tady pise Lech zavani az fanatismem, sektismem, MC chovanim apod. a o tom nas klub neni, nebyl a NEBUDE !!! Ano, jsme znackovy klub, ne MC, tak se podle toho chovejme. Jsme vsichni motorkari. A to ze nekdo ma jinou znacku, tak pro me neni min motorkar, nez ten kdo ma Kawu.
Na nase srazy smzr nebudem hromadne zvat ridice jinych znacek, ale i treba nejmladsi Cermakovic ma taky Hodnu, protoze Kawa proste 125ku nedela a nevidim problem v tom, aby prijela na nas sraz! Tak proc kurna je problem pro nekoho, aby prijel Elvis ??? A ikdyby to byl nekdo jinej, treba NRG i Zdrahy rekli stejne, ze proste maj Kawu ale nepovazujou ji za jedinou znacku kterou by mohli v zivote mit, ale proste maj radi tenhle klub, tyhle lidi a vo tom to je ...
Smzr, kdyz nekdo prijede na nas sraz na jiny motorce tak na vyjizdku ho budu premlouvat at jede s nekym na tandemu, ale to preci neni takovej problem, nas sraz je preci o tom, abychom se tam sesli parta kamaradu !!!