Recko
http://cestovani.idnes.cz/romanticke-pl ... igsvet_hig
Zase propagační článek v bulvárním médiu. Co takhle naplánovat Řecko ... někdy v červnu 2011 - zachránit jim hospodářství a k Michalovi na návštěvu.
Třeba 4. - 19. června 2011, velkou část cesty bych dal lodí z Benátek do Igoumenitsa ... nebo z Terstu ... jen návrh
PS: V cervnu proto, ze jeste neni horko.
Zase propagační článek v bulvárním médiu. Co takhle naplánovat Řecko ... někdy v červnu 2011 - zachránit jim hospodářství a k Michalovi na návštěvu.
Třeba 4. - 19. června 2011, velkou část cesty bych dal lodí z Benátek do Igoumenitsa ... nebo z Terstu ... jen návrh
PS: V cervnu proto, ze jeste neni horko.
Naposledy upravil(a) Z. dne pon srp 09, 2010 18:10:35, celkem upraveno 2 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
..ja jsem o tom Recku vazne uvazoval letos kdyz me nevysla ta Francie....jen ta lod je docela draha a je to k ni taky 1000km...
...jen ne ale v cervnu...uz kvuli cervnu jsem letos nejel tu Francii-mam zkouskove a dopredu netusim na jak dlouho se me protahne...kazdej jinej mesic je u me OK...jen ne cerven... 

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Díval jsem se na ceny a lodí mi to vychází zhruba o 500 Kč dráž než po ose. To není zase až tak velký rozdíl na dovolené zhruba řádově za > 20000. Teoreticky se trajekt může potopit, ale všechno má své klady a zápory.Vikki46 píše:..ja jsem o tom Recku vazne uvazoval letos kdyz me nevysla ta Francie....jen ta lod je docela draha a je to k ni taky 1000km......jen ne ale v cervnu...uz kvuli cervnu jsem letos nejel tu Francii-mam zkouskove a dopredu netusim na jak dlouho se me protahne...kazdej jinej mesic je u me OK...jen ne cerven...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
male OT...Z. píše:Díval jsem se na ceny a lodí mi to vychází zhruba o 500 Kč dráž než po ose. To není zase až tak velký rozdíl na dovolené zhruba řádově za > 20000. Teoreticky se trajekt může potopit, ale všechno má své klady a zápory.Vikki46 píše:..ja jsem o tom Recku vazne uvazoval letos kdyz me nevysla ta Francie....jen ta lod je docela draha a je to k ni taky 1000km......jen ne ale v cervnu...uz kvuli cervnu jsem letos nejel tu Francii-mam zkouskove a dopredu netusim na jak dlouho se me protahne...kazdej jinej mesic je u me OK...jen ne cerven...
cena za kilometr ujety na masine je bezmezne vyssi nez cena trajektu...
uz nikdy bych takovou dalku na masine nejel na cilove misto...jedine s vozikem...nebo brano jako okruh...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
to není OT, to je správná poznámka - proto pokud pojedu, tak pojedu lodíMARTY píše:male OT...Z. píše:Díval jsem se na ceny a lodí mi to vychází zhruba o 500 Kč dráž než po ose. To není zase až tak velký rozdíl na dovolené zhruba řádově za > 20000. Teoreticky se trajekt může potopit, ale všechno má své klady a zápory.Vikki46 píše:..ja jsem o tom Recku vazne uvazoval letos kdyz me nevysla ta Francie....jen ta lod je docela draha a je to k ni taky 1000km......jen ne ale v cervnu...uz kvuli cervnu jsem letos nejel tu Francii-mam zkouskove a dopredu netusim na jak dlouho se me protahne...kazdej jinej mesic je u me OK...jen ne cerven...
cena za kilometr ujety na masine je bezmezne vyssi nez cena trajektu...
uz nikdy bych takovou dalku na masine nejel na cilove misto...jedine s vozikem...nebo brano jako okruh...

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
reknu svuj nazor asi tak...na Dovolenou ktera se odehrala v Talosce stacilo par set km a jezdeni tam byl pro mne takovy TOP ze nezapomenu a nikdy nebude prekonana si myslim...
Francie byla super dovca o super LIDECH...ale uz jsem prilis stary plahocit se za cilem 2100 km...
okruh po vytycenych cilich klidne udelam 5000km s kreditkou v kapse a malym batuzkem..
a konkretne ted a mozna i pristi rok nabeton za ty love co ted Recko stoji udelam letecky v poho a tam si pujcim auto...nebo skutr a jsem na polovicnich nakladech nez na masine...is jidlem..
MOTORKAR

Francie byla super dovca o super LIDECH...ale uz jsem prilis stary plahocit se za cilem 2100 km...
okruh po vytycenych cilich klidne udelam 5000km s kreditkou v kapse a malym batuzkem..
a konkretne ted a mozna i pristi rok nabeton za ty love co ted Recko stoji udelam letecky v poho a tam si pujcim auto...nebo skutr a jsem na polovicnich nakladech nez na masine...is jidlem..

MOTORKAR

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
MARTY píše:reknu svuj nazor asi tak...na Dovolenou ktera se odehrala v Talosce stacilo par set km a jezdeni tam byl pro mne takovy TOP ze nezapomenu a nikdy nebude prekonana si myslim...
a konkretne ted a mozna i pristi rok nabeton za ty love co ted Recko stoji udelam letecky v poho a tam si pujcim auto...nebo skutr a jsem na polovicnich nakladech nez na masine...is jidlem..![]()
![]()
![]()
MOTORKAR![]()
nikdo ti nebrání to tak udělat

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Pravdou je to, že tajně už šetřím na příští rok na dovču a jestli-že bude výběr Řecko, Itálie. tak pak budu hodně váhat pro co hlasovat. Rakousko neee, tam jsou moc hustý polizei 
V tý Itošce, bych se ale posunul trochu víc k tomu Lado di Garda, líbila se mi ta průzračná voda

V tý Itošce, bych se ale posunul trochu víc k tomu Lado di Garda, líbila se mi ta průzračná voda

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909