Tak dlouho se žertuje, až to vážně dopadne - Vivat Motárd!GEORG píše:Doktore, slibuju, že s ním nefláknu a budu ho umývat aspoň 2x za rok.
Nebo jsem to chtěl napsat obráceně ?![]()
G.
motard again
- ivanversys
- Easy slider
Jestli ti je Versys škaredýGEORG píše:Marek mě taky přesvědčuje, ať jdu do Versyse.
Jen kdyby ta motorka nebyla tak škaredá![]()
Je to dilema, koupit čistokrevného motarda a nebo univerzální motorku.
Koupit srdcem nebo rozumem ?
Když se budu chtít projet s klukama za Brno, tak mi ujedou![]()
G.

Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028
- matt
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]
Jestli ti je Versys škaredý
, tak ti dám jinou versy http://cz.youtube.com/watch?v=_fVviFrD5_o[/quote]mě se versys líbí a ten motard je ještě lepší 
Jestli ti je Versys škaredý

matt
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
Uau první hezkej Versys
Versys je určitě užitečná motorka, no a design je věcí na kterou se každý dívá jinak. Mě osobně Versys vyrazil dech když ho Kawa dala na trh a to že v ceně prodávala navi aby prodej rozjela nebyl špatný krok. Dnes už se ví,, že se na tom jezdí dobře a je to šikovná motorka. No a vošklivá je furt
teda když to někdo neupraví jako tuhle ve videu 

Versys je určitě užitečná motorka, no a design je věcí na kterou se každý dívá jinak. Mě osobně Versys vyrazil dech když ho Kawa dala na trh a to že v ceně prodávala navi aby prodej rozjela nebyl špatný krok. Dnes už se ví,, že se na tom jezdí dobře a je to šikovná motorka. No a vošklivá je furt

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No nechce se mi pročítat toto téma až do konce.myslím všechny ty příspěvky.Ale na toto téma bys měl "zajít" a založit raděj na forum.motorkari.czGEORG píše:MMKS píše:a co teda vyčíhat nějakého Aprilia Shiver 750 . Předváděčky se prodávají tuším za 160.000Kč, takže ojetý by možná k té 100 šel, problém, že je to nová motorka a ojetých jich moc nebude. Jinak jsem četl na ni recenzi a za ty prachy to má i takové ***inky jako různé palivové mapy atd.
to má Honza pravdu, že toto je už jak Z750 a to jsem už rozsekal
To DORSODURO je víc motard, pojatý trochu do naháče.
Nejhorší je, že s touto kategorií motorek nemám vůbec žádné zkušenosti.
A vidím, že praktické někdo z vás taky ne.
G.

Tam je zbytek světa co jezdí na všem a tudíž maj aj zkušenosti s ostatníma značkama a tipama motocyklů.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Nazdárek, vím že to sem asi nepatří, ale známej pořídil Suzuki RM 400 na motardovejch kolech a vypadá to dost zajímavě, mám slíbeno si to na jaře vyzkoušet, nebude to na velký ježdění, spíš tak do 50 km od baráku a spíš do města. jInak ten odkaz na toho versyse je fajn, akorát ten chlap mi na tom přijde nějakej velkej a já bych volil větší kola, aspoň malinko.. Jinak je vidět že BMW GS udělala pěknou motorku
když její tvary požívají do teďka..

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Určitě to sem patří - je no tom tohle vlákno.
No k odpovědi na Lechovu poznámku
já osobně jsme jezdil na dvou Yamahách a na dvou Suzuki než jsem koupil prvni Kawu (teď už mám 4tou v řadě, ale kdo ví co koupím další..) a předpokládám že nejsem sám - takže třeba je tady někdo kdo má zkušenosti zrovna s tím co George potřebuje. Na motorkářích je debata o hovně, plantá tam polovina lidí kteří by si motorku koupili kdyby na ni měli peníze, nebo věk a vydávají se za motorkáře. Já už tak skoro nechodím... rady od takovýhle lidí jsou na prd!
No k odpovědi na Lechovu poznámku

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Aha.Tak už tomu konečně rozumím.Nejzkušenější borci v současné době sedlají Kawu.Protože pochopili která značka za to stojí a zkušenosti proto mají z předešlíma značkama.Takže tady se sejde hodně rad a poznatků.
Můžu to teda chápat takto? Jestli tomu tak opravdu je tak to mě dělá radost. 

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078